Kapittel 32

285 11 3
                                    

Emily pov

"One Direction!!" Sa han på scenen. Louis kysset meg på munnen og gikk opp på scenen med guttene, uten Harry. Jeg klappet. De tok i mot beste bande prisen.

Jeg så Harry kom løpene. Han dro opp glidelåsen.

"Sorry. Jeg tissa." Sa han. De i salen lo, til og med meg. "Takk for denne prisen. Vi vil bare takke managen min og fansa våres og den nydelige forloveden min." Sa Louis i mikrofonen.

"Spesielt må vi takke Zayn som kom tilbake. Ikke la noen hindre drømmen din mad." Sa Harry og tok på skulderen til Zayn. "Nei, takk til dere gutter. Virkelig! Gi en applaus for Niall, Liam, Louis og Harry!!" Sa Zayn.

Jeg klappet og plustret. "Takk igjen. Elsker dere. Hade." Sa Niall og de gikk av scenen og rundt borde der vi satt.

Jeg satte meg ned i armkroken til Louis. Louis kysset meg på munnen. Jeg smilte. "Nei. Spesielt takk til Louis Tomlinson." Sa jeg. Louis himlet med øynene.

***

Vi var på en sånn etterfest. Louis hadde armen rundt nakken min.

"Coper." Sa Louis til en mann vi gikk til. Han snudde seg. "Hei Louis. Åssen har du der?" Spurte han. "Bare fint takk." Sa Louis og nikket.

"Hvor mange barn har du igjen?" Spurte han. "En gutt." Sa jeg. "Med den nydelige jenta?" Spurte Coper og han så på meg. "Nei, med Eleanor." Sa Louis. "Hva med dere to da? Vil dere ha unger sammen en dag?" Spurte han.

"Vi skulle det, men Hun mistet barnet, så vi skal tok prøve igjen etter vi har giftet oss." Sa Louis. "Gifte dere? Ungedamen der ser ut som ei 17 år gammel jente." Sa Coper.

"Hun er 18, og ja, vi er forlovet." Sa Louis. "Og dere har mistet ett barn?" Spurte Coper. Louis nikket. "Det kan bety at jeg kan drikke så mye jeg vil." Sa jeg og drakk opp drikka mi som jeg hadde i hånden. Louis ristet på hode oppgitt.

"Bare ikke drikk for mye." Hvisket Louis i øret mitt. "Sist gang jeg var drita var det da jeg møtte vennene dine for første gang. Viss dere unnskylder meg, så skal jeg ta mer." Sa jeg og gikk vekk.

***

Louis pov

Dette er en fest for voksne som er ordentlige, men her er Emily dritings. "Harry, jeg tror kanskje vi burde dra før det skjer noe ille." Hvisket jeg i øret til Harry. "For sent." Harry pekte ett sted. Jeg snudde meg. Emily danset på borde. Det var flere gutter som siklet etter Emily.

Jeg gikk dit og bærte Emily ned. "Der er du jo!" Fniste hun. "Vi drar nå." Sa jeg og begynte å gå med Emily. "Men vi har akkurat kommet." Sytet Emily. "Vi har vært her i 4 timer og 3 av timene har du vært dritings." Sa jeg og gikk videre.

"Men..." Sytet Emily. "Ikke noe men unge frøken!" Sa jeg. De andre gutta, fra One Direction, fulgte etter. "Nå skjønner jeg. Du vil ha party med bare meg." Emily smilte.

Jeg himlet med øynene og vi gikk ut og inn i limoen vår. Emily hoppet rett på fanget mitt og kysset meg hardt på munnen.

"Emily." Jeg trakk meg unna Emily og dyttet henne av på fanget mitt så hun datt i setet vedsiden av meg.

Zayn som gikk inn sist, lukket igjen døren og satte seg ned på andre siden. "Louis." Sa Emily og plasserte hånden sin på kuken min.

Jeg tok vekk hånden til Emily. "Jeg tror vi skulle ha bestilt to limosiner." Sa Zayn. "Jeg syntes det er morsomt å se på jeg." Fniste Harry.

"Sier han som knuller bestevennen min." Freste Emily. Jeg tok hånden min på låret til Emily og klemte den. "Sorry da." Freste Emily.

Jeg ristet på hode.

My Teacher! IWhere stories live. Discover now