Kapittel 18

265 11 4
                                    

4. Mai 2015

Emily pov

Jeg åpnet opp øyne med tårer i øyne. Jeg snufset og tørket vekk tårene som rant ned over kinnet mitt. Faen... Så deprimert...

Louis slo hånden på puppen min mens han sov og den var der enda. Jeg himlete med øyne og la hånden min på Louis sin.

Jeg kjente en kyss på kinnet mitt. Jeg snudde hode mitt og så på Louis. "God morgen. Går det bra?" Spurte Louis og tørket vekk tårene som rant ned kinnet mitt. Jeg nikket.

"Livet mitt skal bli perfekt..." Mumlet jeg og satte meg opp i sengen. Jeg gikk ut av rommet. Harry kom opp trappen. "Fin undertøy." Fniste Harry. Jeg himlet med øyne.

"Nick må fortelle deg noe." Sa Harry. "Okay? Skal jeg ringe han da...?" Jeg så rart på Harry som bare var i bokseren. "Han er her." Sa Harry.

"Send han opp..." Mumlet jeg. Nick gikk opp trappen og gikk til meg. "What's up?" Spurte jeg. "Jeg må fortelle deg en hemmelighet. Jeg klarer ikke å holde det hemmelig lenger... Jeg må få la verden få vite det..." Sa Nick og så ned på bakken.

"Hei. Du kan fortelle meg alt. Vi er søsken og bestevenner." Sa jeg og tok på armen til Nick. "Jeg... Jeg liker gutter. Jeg er homse." Sa Nick.

Aww. Jeg har alltid ønsket meg en bror som er homse. Høres kanskje rart ut? Men det er sant.

Jeg smilte og ga Nick kos. "Jeg... Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er glad? Spesielt at du fortalte meg det..." Sa jeg. "Takk for at du er så stønnene." Sa Nick og kysset meg på kinnet.

Jeg subbet meg vekk fra Nick. "Jeg går på dass..." Mumlet Nick og gikk. "Kan du hjelpe meg ned?" Spurte jeg Harry. Han plasserte armen sin rundt midjen min.

"Det er en ting du burde vite først.." Mumlet Harry da vi gikk ned trappen. "Først vil jeg ete." Sa jeg da vi var i stua.

Jeg så ei dame sitte i sofaen min. "Ehm Harry... Har du hatt besøk i natt?" Spurte jeg. Harry himlet med øyne. Damen så mot oss. "Har ikke hatt en eneste besøk siden du har vært her." Sa Harry og kysset meg på pannen. "Skyld alt på meg." Jeg himlet med øyne.

"Er det dama di?" Spurte damen. Jeg lo. "Nei. Hun er ikke dama mi." Sa han. Han så stygt på meg. "Glad i deg?" Prøvde jeg.

Nick kom ned igjen. Han dro av seg t-skjorten sin og dro den på meg. "Ha på den du. Jeg drar hjem. Det er veldig trist å se tinga dine der." Sa Nick og ga meg kos. "Faen. Jeg bor ikke der lenger. Må ta med tinga hit. Glemte det." Fniste jeg.

Nick rufset håret mitt og gikk ut. "Hvem er hun?" Hvisket jeg.

Før jeg rakk å svare kom Louis ned. "Mamma?" Sa Louis. "Mamma?" Jeg så på Louis. "Gå til rullestolen du..." Mumlet Louis. "Nei vent. Mamma?" Spurte jeg.

Telefonen min ringte. "TYPISK!!" Ropte jeg. Jeg tok opp telefonen min og så det var mammaen min. "Snakk om mamma.." Jeg himlet med øyne. "Snakk med henne!" Sa Louis strengt.

Jeg himlet med øyne og tok telefonen inntil øret.

"Ingrid. Jeg snakker ikke med deg før begravelsen sa jeg."

"Når sa du det?"

"Sykehuset i går da du kjeftet på Louis!!"

"Stemmer. Ikke kald meg Ingrid. Jeg er moren din."

"Nei. Du er ikke moren min! Ringer du å forteller paps er død nå?"

"Nei. Jeg vil snakke med DEG."

"Det skjer ikke. Jeg skal på skolen i dag. Louis snakket om en prøve han skulle gi oss i dag." Sa jeg. "Louis, hva skjer?" Spurte damen. "Mamma, nei unnskyld. Ingrid! Har ikke tid til å prate med deg. Viss du vil støtte noen, så må du støtte Nick."

My Teacher! IWhere stories live. Discover now