Kapittel 19

259 11 4
                                    

4. Mai 2015


Emily pov


Jack rullet rullestolen som jeg satt i inn skolen. "Jeg liker ikke dette..." Mumlet jeg. "Du skal ikke sitte i den hele dagen. Du kan gå også." Sa Jack. "Kjeft Jack!" Skrek jeg. Jack fniste og kysset meg på hode.


"Fått ny kjæreste?" Spurte Peter som gikk til oss. "Nei." Jeg himlet med øyne. "Så du er singel så du kan endelig ha sex med meg igjen." Peter blunket til meg.


"Igjen? Jeg vil ikke røre deg en gang! Jeg er fortsatt gift!" Freste jeg. "Hvor er han da?" Peter så seg rundt. "Han kommer senere..." Jeg himlet med øyne. "Du er så betatt av meg." Sa Peter og gikk.


"Jeg trenger en bøtte, jeg må spy..." Jeg reiste meg opp. Jack lo. "Nei seriøst. Morgenkvalme..." Mumlet jeg. "Sitt frøken!" Sa Jack.


Jeg himlet med øyne og satte meg ned. Lucy og Nick kom mot oss. "Jack!" Ropte dem. Jack gikk foran meg og ga Lucy en klem. "Hei søta." Sa han. "Jacki." Fniste Lucy.


Nick og Jack tok en sånn guttehåndhilsen. "Hva har skjedd siden sist da?" Spurte Jack. "Nick har blitt homse. Stolt venn her." Fniste Lucy.


"Hva skal jeg si? Gratulerer? Nei vent... Det blir for dumt..." Jack klødde seg i bakhode. Nick gjepet til Jack.


Louis gikk forbi oss mens han holdte hånden til Nicolai. "Du måtte ta Nico?" Fniste jeg. Louis bærte opp Nico og snudde seg mot meg. "Nei." Sa Louis og tok Nico på fange og løp av gårdet.


"DET ER IKKE MIN SØNN!!!" Ropte jeg da Louis gikk inn i læreverelse. "Pappa er slem." Fniste jeg. Nico nikket og ga meg kos.


"Jeg er glad i deg Em." Sa han. "Jeg er glad i deg å småen." Sa jeg og kysset han på hode. "Tror du lille søstera mi bli like fin som meg?" Spurte Nico.


"Du er så lik faren din." Fniste jeg. Jeg holdte godt rundt Nico og reiste meg opp. "Jeg bruker krykker..." Mumlet jeg. Jack himlet med øynene og satte seg ned i rullestolen.


"Lillesøstera de kommer til å bli like fin som meg. Jeg er moren." Jeg gjepet til Nico. Nico fniste. "Er du på tykka?" Spurte Jack. Jeg snudde meg mot Jack.


"Jeg blir ALDRI tykk..." Sa jeg. "Når jeg bodde her så ville du ikke bli gravid før du blir 13. Du er 18 nå." Fniste Jack. "Jeg var i mot det til... Da jeg var på ferie med mannen min." Jeg gjepet til Jack.


***


Jeg satt i timen og stirret på Louis. Damn... Jeg er forelsket!


Nico prikket meg på benet. Det har han gjort i 10 min nå!! Jeg blir sprø!!


"Jeg følger med i timen." Hvisket jeg. "Jeg kjeder meg." Hvisket Nico.


Jeg så på Nico og smilte lurt. "Gå å plag pappa." Hvisket jeg. Nico smilte stort og løp bort til Louis.

My Teacher! IWo Geschichten leben. Entdecke jetzt