Kapittel 3

626 20 0
                                    

Emily pov

Louis la armen sin rundt nakken min. "I morgen etter skolen skal jeg til kåken til en av venna så vi skal være der og drikke litt og kose oss. Guttekveld. Vil du være med?" Spurte Louis da vi gikk ned. "Selvfølgelig." Jeg kysset Louis på kinnet.

"Kveld med gutta." Fniste jeg.

Telefonen min ringte. Jeg tok den opp fra borde og så på den. "Harry ringer." Sa jeg og svarte.

"What's zup H?"

"Er Lou hos deg?"

"Ja. Han er her."

"Det var alt jeg lurte på." Sa han og la på.

Jeg la telefonen min på borde og så rart på Louis. "Hva lurte han på?" Spurte han. Jeg la hode mitt på skulderen hans.

"Om du var her." Sa jeg. "Åh. Gleder du deg til å se venna mine?" Spurte Louis. "Alltid." Fniste jeg.

"Louis!!!" Hørte jeg noen rope. Der kom Harry og en blond dude mot oss. "Jeg prøvde å stoppe han!" Skrek Harry. "Er det henne? Er det?" Spurte blondinen ivrig.

"Hvordan kom du deg inn?" Spurte jeg. "Jeg gikk inn." Sa Blondinen. "Eller så kan du møte en av de nå..." Mumlet Louis.

Blondinen dro meg opp fra sofaen og ga meg en kjempe kos. "Em, Hils på Niall. Nialler, det er kjæresten min Emily.." Sa Louis.

"Wow. Han er en klemmer." Sa jeg da Niall endelig slapp meg.

Jeg slang meg ned i sofaen og la meg ned i sofaen med hode på fange til Louis.

"Er det dama di? Åh! Se på henne!" Niall pekte ivrig på Lucy. "Urg. Gris, du prøver deg ikke på henne." Jeg slo Niall på rompa.

Han snudde seg mot meg og gjepet til meg som en liten unge. "Hvor gammel er egentlig Niall?" Jeg så på Louis og fniste. "21." Fniste Louis. (Han er ikke det på ekte, det vet jeg...) "Han oppfører seg verre enn 2 åring." Sa jeg.

"Det er sånn jenter tenner på." Fniste Niall. "Ikke meg ivartfall." Jeg himlet med øyne.

"Harry? Kan du få ut Niall?" Spurte Louis. "Men jeg vil henge med min nye venn!" Sutret Niall. "Em skal bli med i morgen." Svarte Louis mens han sutret. Jeg lo litt.

"YEY!!" Niall bøyet seg ned og kysset meg på munnen og løp av gårdet. Louis lo. "Vi må skaffe bånd til han." Fniste Harry og forsvant.

Louis strøk hånden sin gjennom håret mitt. "Dere virker så veldig søte sammen." Sa Lucy. "Emily er søt." Sa Louis. Jeg så opp på Louis og smilte.

"Hva sier du med å gå opp til rommet?" Jeg satte meg opp og kysset Louis på halsen. "Can't wait!" Louis reiste seg opp og dro med meg opp fra sofaen og opp til rommet mitt og slang meg ned i sengen.

***

Jeg gikk inn til klasserommet og så Louis var der og klassen. Jeg gikk rundt Louis og ga han en halsbånd og sånt. Louis lo. "Jeg tror det er det riktig å gjøre." Fniste Louis da jeg satte meg ned i plassen.

"I dag skal vi ha om sex og pubertet." (eller no?) Sa Louis. "Det er bare spørre Emily om det." Fniste Peter. Jeg snudde meg mot Peter. "Og det sier du? Vent, du prøver å få jenter i sengs, men det går jo ikke. Jeg tror faktisk at du er enda jomfru." Sa jeg spydig.

"Ikke viss jeg får deg i sengs." Peter gjepet til meg. "Jeg har faktisk en kjæreste, så det kommer ALDRI til å skje!" Sa jeg spydig. "Oi, oi! Stakkar han viss du noen gang kommer til å bli utro mot han." Sa Peter. "Kommer det til å skje Lucy?" Jeg så på Lucy.

My Teacher! IWhere stories live. Discover now