Del 22

262 13 2
                                    

Harry POV:

Det er dere som er One direction!
Setningen hang i meg og ville ikke slippe taket.

For nå skjedde det som alle visste skulle skje.

Med tårevåte øyne snudde hun seg og løp opp trappa. Jeg følte meg også sint.

Hvorfor kunne vi ikke bare fortalt det med en eneste gang? Da vi hadde hatt sjansen?

Etter alt Nora hadde vært gjennom fortjente hun ikke dette. Og alt var Zayns feil. For var han som hadde sagt at vi ikke skulle si noe.

Niall, Louis og Liam reiste seg og stirret olmt på Zayn.
" Se hva du har gjort nå, Zayn!" Liam var den første som sa noe.

" Du visste vel at dette ville skje? At Nora ville finne det ut en gang? At hun ville bli dypt såret? Du tenkte vel på det?" Niall som ikke pleide å høres så alvorlig ut var det nå.

Han og alle de andre sto i mot Zayn.
Det samme gjorde jeg også. Jeg brydde meg ikke om at Zayn også var lei seg.

Det var hans skyld alt sammen.

" J-jeg trodde hun aldri ville finne det ut." Sa Zayn nesten uhørlig.

Louis himlet med øynene." Skjerp deg, da. Hun ville funnet det ut u-an-sett. Alle visste det og du også."

" Men nå har du såret henne. Jeg kan vedde på at hun ikke vil bo her mer nå. For nå tror hun at vi er løgnere og bedragere. Men det gjør jo selvfølgelig ikke noe for deg, for du bor her ikke lenger og du vet ikke hvor mye fint vi har hatt det med Nora. Hun har blitt familie." Niall så bort på meg istedenfor.

" Du er vel enig, Harry. Du liker ikke dette du heller?"

Selvfølgelig likte jeg ikke det her!
" Nei, jeg synes Zayn har vært urettferdig mot Nora og jeg synes han burde skjerpe seg litt. Hun vil nok aldri tilgi oss."

Zayn satte hende i lommene og så ned i gulvet." Men hvorfor gjorde du det egentlig?" Spurte Liam.

" Jeg har hatt så mange venner som bare har vært venn med meg fordi jeg var populær. Mange av de var gode venner og jeg stolte på alle. Til og med Perrie slo opp fordi jeg sluttet." Sukket Zayn.
" Så derfor tenkte jeg hvis jeg ikke sa noe ville hun bli en ekte venn. Nora visste jo ikke noe om One direction fra før av og jeg tenkte at siden hun ikke visste det ville jeg prøve. For jeg ville ha en venn som ikke visste hvem jeg er. En som bare trodde at jeg var vanlige Zayn Malik og den Zayn som hadde hatt en fantastisk karriere og mange fans som elsket han."

Zayns lille tale virket inn på meg men så fort jeg tenkte på Nora forsvant medlidenheten. Så da reiste jeg meg og stilte meg opp ved de andre.

" Vi skjønner hvordan du har det men Nora fortjener det. Etter det med faren og moren trenger hun noen og stole på. Hun har på en måte bare den
Jenny-personen igjen. Nora må ha ekte venner." Louis la armen sin rundt skuldrene mine.

" Så nå kan du gå Zayn. Du har gjort nok her."

Zayn nikket og forsvant ut i gangen og ut døra. Han virket faktisk veldig lei seg.

" Så hva gjør vi nå da? Nora er oppe og gråter, Zayn har dratt og vi er her."
Sa Niall.

" Men vet dere hva som et litt rart? At alle ting blir avslørt på tv for Nora. Faren hennes ble det og vi ble det. Dessuten har det vært nære på mange ganger." Påpekte jeg.

Det har vært vanskelig å bære på hemmeligheten men det føltes som om en tung stein ble løftet fra skuldrene mine nå som den var ute.

" Vi burde nok la Nora bli der oppe, så hun kan gråte fra seg og tenke over det." Vi andre nikket oss enige i det Louis sa og satte og satte oss ned i sofaen. Ville Nora noen gang tilgi oss?

You and me, Harry StylesWhere stories live. Discover now