3.0

10.2K 545 337
                                    

Beyaz uzun ve yırtmacı olan bir elbise giydikten sonra saçlarımı dağınık topuz yaptım. Gözüme kalem çekip güzel bir kapataıcı sürdüm. Dudağıma biraz renk gelsin diye partlatıcı sürdüm. Siyah yüksek topuklu ayakkabılarımı giydikten sonda aynada son bir kez kendime baktım. Merdivenlerden yavaşça indim -Michael'a dikkat ettim- kapıyı açtığımda arabanın önünde takım elbisesi ile Calum'u gördüm.

Beni gördüğünde ellerin ceplerinden çıkarttı. Saçını hafif sağa yatırdı. Dudaklarını yaladı. Onun şu an dudaklarına yapışmak isterdim. Gerçekten öpüşmek nasıl bir histi merak ediyorum. Şaşırarak bana baktı.

"Çok güzelsin."

Gülümsedim. "Hoş görünüyorsun Hood."

Bana göz kırptı. "Rahat bir pantolon giyiyorum."

Güldüm. Arabaya bindim. Koltuğa oturduğumda bana baktı. Bacak bacak üstüne attığımda, yırtmacım kalçama kadar açıldı. Calum yavaş bir hareketle bacaklarıma baktı. Üzgünüm ama sen kaybettin Hood. Gülerek gözlerini bacaklarımdan çekti. Arabayı çalıştırdığında

"Gerçekten bu elbiseyi çok mu aradın?"

"Unutma senden önce ki hayatım zenginler arasındaydı."

Güldü. Telefonum çaldığında ondan biraz çekildim. Bayan Helsin arıyordu.

"Efendim?"

"Matilda, 5 Seconds Of Summer ile berabere kaldığınızı biliyor musun?"

Gözlerimi Calum'a diktim. "Ya öyle mi?"

"Evet final için gerçekten iyi hazırlanman lazım. Onları geçmek için gerçekten odaklan."

"Teşekkür ederim Bayan Helsin."

Telefonu kapattığımda dudağımı ısırdım. Sanırım ilk defa birinin mıtluluğunu kendimden daha çok istiyordum. Eğer bu yarışmayı kazanmalarına izin verirsem Calum, bana bağlanmadığı için kendini şanslı hissedecekti.

Ama eğer kaybederlerse, keşke diyecekti. Ona baktım.

"Ne oldu? Kötü bir haber mi var?"

"Hayır sadece Bayan Helsin final için birkaç motivasyon cümlesi söyledi."

Kafasını salladı. "Ah evet yarın herkes son yeteneklerini ortaya koyacak. Ve sonra açılışı yapacağız."

"Ee sen dansı halletin mi?"

"İnan çok çalışıyorum."

Güldü. Elimi rüzgara doğru uzattığımda bana baktı. Bu özlem bakışıydı. Biz bir şey yaşamamıştık ama danki çok fazla şey yaşamış gibi hissediyordum. Bana dokunduğu zamanların hepsinin tadını çıkarmıştım. Beni sahte öpüşlerinde istemeden olsa beni gerçekten öptüğünü hissetmiştim. Bakışlarını düşünmek istemiyorum. Bana baktığında içimi görebiliyordu. Beni duvara dayadığı zaman gözlerinin beni okşadığını hissetmiştim.

Onlar yurt dışına gittiğinde, ben sadece bunları düşünüyor olacaktım. İç çektim. Evet, bunları düşünüyor olacaktım.

&

Arabadan ikimizde indiğimizde Calum nazik bir şekilde elini uzattı. Gülümseyerek ona elimi verdim. Giriş kısmında ikimizde fotoğraf çekilmeye karar verdik. Elini belime koydu. Topuklular yüzünden az daha düşüyordum. Calum'un yakasını tuttum. Ona bakmışken fotoğrafçı çekmişti. Dudaklarımı yaladım.

Rujun tadı geldiğinde yüzümü ekşittim. İçeri doğru girdiğimizde, çok güzel bir çiçek konsepti ile karşılaştık. Calum bana baktı.

more and moreHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin