37.

2.3K 108 10
                                    

Chtěla jsem se protáhnout, ale nešlo to. Otevřela jsem oči a viděla jsem hruď. Chvíli mi trvalo, než jsem si uvědomila, co se včera stalo. Hned jak jsem si to uvědomila, musela jsem se usmát. Jemně jsem přejela přes jeho hruď a on se zhluboka nadechl a cítila jsem jak se napl.

"Dobré ráno." Řekl s dávkou ranního chrapláku.

"Ránko Jamesi." Políbila jsem ho na hruď. Přitiskl si mě víc na sebe a políbil do vlasů. Koukla jsem se na něj a dlouho hleděla do těch očí. Po ránu se zdály modřejší.

"Jak se spalo?" Na tohle se mě už dlouho nikdo nezeptal.

"Úžasně." Zasnila jsem se a trošku se odšoupla, abych na něj viděla víc. "Co ty?" Usmála jsem se a on si se mnou propletl prsty.

"Nápodobně. Jen by mě něco zajímalo." Zadíval se na mě.

"Copak?" Nevěděla jsem, co mám čekat.

"Když jsi říkala, že jsi ještě nikdy neměla kluka, jaktože už si včera nebyla panna?" Sklopila jsem pohled na naše ruce a zhluboka se nadechla.

"Nenapadlo by mě, že si vzpomeneš." Zasmála jsem se nervózně. "Vlastně si z toho moc nepamatuju."

"Takže si nepamatuješ ani s kým? A proč si to vůbec udělala?" Bože to ja jak výslech od rodiče.

"Bylo mi čerstvě šestnáct jo? Mich řekla, že by to chtělo pořádně oslavit a tak jsme šli na jednu párty v klubu na předměstí Londýna, táta mě pustil, protože tam kousek mám babičku, takže jsme u ní měli spát...jenže jsem to trošku přehnala s  nabízeným pitím a nakonec jsem noc strávila někde jinde...tadá konec příběhu." Chtěla jsem vylézt z postele, ale zastavil mě.

"A co ten kluk? To tě jako někam zatáhl nebo co? Znala si ho vůbec?"

"Ehmm...to bude asi ta horší část...on mě nikam nezatáhl, šla jsem sama...navíc bydlel kousek od babičky, takže původní plán byl jít k ní."

"A co je na tom to horší?" 

"Možná to, že ten kluk byl můj dětský kamarád a od té doby jsem k babičce radši nejezdila? A důvod proč nemusím bary?" Vykroutila jsem ruku z jeho ruky a šla do koupelny.

Když jsem se vrátila, byl už oblečený. 

"Jdeme se porozhlídnout po LA. Joe tady už byl, aby jsme se připravili." Usmál se a dozavazoval si boty. "A mám ještě jednu poznámku." Přišel ke mě a sklonil se k mému uchu. "Příště jdeš oslavovat jedině se mnou."

"Kvůli hlídání, nebo kvůli tomu co následuje po tom, co se opiju?" Vlepila jsem mu letmou pusu. Zasmál se tiše.

"Z obou důvodů." Skousl si ret a znovu se sklonil pro polibek.

Natáhla jsem si na sebe kraťasy s vysokým pasem a pruhovaný crop top k tomu. James stál u dveří a čekal. Ještě jsem si rychle udělala culík a došla k němu.

"Jdeme?" Zeptala jsem se a už přes dveře slyšela , jak si kluci na chodbě povídají.

"Ještě ne." Podívala jsem se na něj nechápavě. Přitiskl si mě k sobě a vášnivě políbil, skousla jsem mu ret a pak jsme se odpojili. "Už můžem." Otevřel dveře a já rychle vyšla.

"Brý ráno." Objala jsem rychle Trise, kdyby na mě náhodou něco šlo poznat. Jako bych měla na sobě ceduli 'včera jsem se vyspala s tvým nejlepší kamarádem'.

"Spíš dopoledne." Uchechtl se a já pak objala i Cona s Bradem.


"Panebože! Chci tě tak moc políbit." Sklonil se ke mě a já si musela silně skouskout ret.

"Co vy dva tam?" Otočil se Brad.

"Jo přesně o tom mluvím." Ukázal na Brada. Přikývla jsem s úšklebkem. "Nechci to říct nahlas." Zasmál se.

"Necháme je to poznat?" Nabídla jsem. 

"Takže se budem chovat, jako by jsme mohli?" Štípl mě do ruky. Přikývla jsem a olízla si suché rty."Ale tohle nedělej."

"Co?"

"Ale nic." Usmál se.


"Já mám takovej hlad!" Zahulákal Tris na nějakém náměstí. 

"Vždyť si jedl před půl hodinou." Zavěsila jsem se na něj. 

"No právě." Zafňukal a Joe nás vedl někam pryč. "Sushi? Jako vážně? Z toho se nenajim." Musela jsem se zasmát Trisovýmu pohledu.

S Jamesem jsme si schválně sedli vedle sebe. Všichni si něco objednali a když nám to přinesli, největší tác ležel před Trisem.

"Mmm dezert." Nabral kus a namočil do wasabi. 

"Si děláš srandu. Co víc chceš jist?" Zakroutil Con očima a my se rozesmáli. 

Asi deset minut mi trvalo než jsem hůlkami nabrala svůj jeden kousek. Přehodila jsem si nohy přes Jamesovi a on se na mě krátce usmál a jednou rukou mě přes nohu hladil pod stolem. Ale i tak to bylo dost viditelný na to, aby si toho kluci všimli. A oni nic. 

"Hele ty máš nějaký jiný druh než já." Poukázala jsem tou dřevěnou kravinou na jeho tác. 

"No jo, já si dávám tu s více zeleniny." Natáhla jsme se pro jeho kousek a snažila se to nějak nabodnou, ale když už jsem to vytahovala z tácu, James se po mě natáhl a já máchla rukou tak, že to přeletělo stůl a spadlo Deanovi do pití. Vybuchli jsme smíchem a kluci zvedly pohledy od tácu a koukli na nás jak na blázny. 

"Jakej debil?" Zvedl Dean svoji skleničku ve které se koupalo sushi. Na to jsem vybuchli všichni a zákazníci na nás upoutali nechápavé pohledy.


"Co teď?" Vyšli jsme před restauraci a už se celkem stmívalo.

"Mám tady vyhlídlej taneční klub." Mrkl Joe.

"Jossephe ty netančíš." Zasmál se Brad.


Ahoj! Hlásím se po týdnu s novou kapitolkou. Jelikož jsem na intru a bez laptopu, tak jsem využila soboty a tadáá! Je to tady:) Doufám, že tahle kapitola není nějak nudná. 

Co váš první týden? Je tu někdo na nové škole? Nebo na intru jako já? :)

Mám vás hrozně ráda a těch čtenářů, co teď přibylo? Páni! :O Děkuju vám <3

DwarfDreamy

Platonic love - CZWhere stories live. Discover now