17.

2.9K 130 22
                                    

Protáhla jsem se a se zavřenýma očima si užívala paprsky sluníčka. Po několika minutách už jsem oči otevřela a viděla spícího Jamese, jak spokojeně vydechuje. Sebrala jsem si nějaké oblečení a zavřela se v koupelně. Dneska kluky čekal poslední koncert na Floridě, zajímalo by mě co bude dnes s Joshem. 

Po sprše jsem vylezla ven v kytičkovaném overalu a naskytl se mi pohled na Jamesovu nahou hruď. Dobře, né že bych byla tak malá, že bych přímo proti očím měla naservírovanou jeho hruď, ale momentálně jsem se nechtěla koukat do výšky. 

"Dobré ráno." Přišel ke mě a protáhl se, takže byl ještě o kus vyšší. 

"Brý." Řekla jsem zadůmaně a furt se koukala jinam než do jeho očí. 

"Kam to furt čumíš?" Zasmál se. 

"Já?...niiikám." Vytřeštila jsem oči a koukala se mu konečně do očí. 

"Hele víš jak se k sobě máme chovat viď?" Ujišťoval se.

"Jako Katniss v boji se splátci?" Utahoval jsem si z něj.

"Jo třeba." Zasmál se, plácl mě po rameni a odešel do koupelny. Okay tohle bude ještě dlouhý den. 


Vyšli jsme z pokoje a na chodbě už si povídali kluci, rychle jsem odběhla k Trisovi a objala postupně všechny a popřála jim dobrý ráno. James se s nimi taky pozdravil a šli jsme na snídani. Heleme se Tris si s klukama sedl přesně tak, abychom já a James seděli u sebe. Hra začíná.

Poslední krabička salátu, pak už tu jsou jenom bazalkový krekry. Hmm. 

Rychle jsem se natáhla pro salát a James se na mě nechápavě podíval. Cítila jsem ty pohledy kluků. Naznačila jsem hlavou, že nás sledují, tak ať něco začne dělat. 

"Ten salát je pro mě pokud ti to nedochází." Koukl na mě výhružně. Jo uvěřila bych mu.

"Kdo dřív bere, ten to má." Vyplázla jsem na něj jazyk a slyšela Trisův posměch. 

"Jo ale ty nepatříš k nám, jsi jen vyžírka." Řekl vážněji. "Nemůžeš si ten salát vzít je můj."

"Nemůžu? Tak sleduj." Nacpala jsem si do pusy celou lžíci. "Umm, uum to je tak výborný salát." Říkala jsem mu s plnou pusou. Viděla jsem na něm škemravý pohled, ale pak ho proměnil na naštvaný, zvedl se, sebral krekry a odkráčel pryč. Kluci střídavě na něj a na mě koukali nevěřícnými pohledy. 

"No co. Nemá si začínat blb jeden." A zapila jsem to džusem. 


Kluci zkoušeli jestli jim všechny bedny fungují a já jsem nahrazovala Joshe - nevím kam se poděl, ale hodně dívek si tady šuškalo, že ho konečně vyhodili. Nabrala jsem do tašky pití a vyskočila na podium za pomocí Connora. Rozházela jsem jim pití, ale Jamesovi jsem nic nehodila. Díval se na mě hrozně vyčítavě, protože vím jaké mu muselo být teplo. Kluci si všimli toho jak na něj povýšeně hledím a tak James nahodil stejný pohled. Když své nechápavé pohledy odpoutali od nás, šla jsem pomalu k reproduktoru od jeho kytary. Zadívala jsem se na něj a z tašky jsem vytáhla Naked Juice, sladce se na mě usmál a já na něj kývla. 


"Děkujeme vám lidičky, byli jste úžasní a na rozloučení je tu pro vás sóóóloooo od našeho bubeníka Tristanaaa!" James, Connor a Bradley odběhli z jeviště a Tris začal mlátit do bubnů. Jejich koncerty mě snad nikdy neunaví, myslíte si, že vás po tolikátý už nemůže nic překvapit, ale ono se vždycky něco najde. 

Platonic love - CZWhere stories live. Discover now