34.

2.4K 112 11
                                    

Když jsem se probudila já, nikdo nikde. Vylezla jsem z postele a dala si sprchu. Když jsem napsala taťkovi, rozhodla jsem se na rozkaz kručícího břicha, jít se nasnídat.


"Hej ty zrádče!" Zapískal Brad z konce jídelny. Nabrala jsem si müsli s jogurtem a zamířila k jejich stolu. Šla jsem s úspěšným úsměvem až k nim.

"To si ještě vypiješ a tohle pako taky." Drbl do Jamese a ten se rozesmál.

"Neměli jste si s námi hrát, že jo Charlie?" Usmál se na mě a plácli jsme si. Posadila jsem se vedle Cona, který se vykuleně díval.

"Děje se něco?" Zeptala jsem se ho se smíchem.

"Jakto, že jsem si toho nevšiml. Vy...vy jedni aaauu...nevím jak vás nazvat. Takhle to bude zase nezvyk, když se nebudete hádat." Uchechtl se a polechtal mě a mně leknutím zaskočilo jídlo.

"Echrm...uuhhchrm..eheehe." Zakrývala jsem si pusu při kašli. James mě chytl za rameno a jemně mě placal po zádech a pak Con plácl víc a já se rozkuckala.

"Bože... Cone...ech chrm AU?" Koukla jsem na něj neveřícně.

"Karma má svůj plán." Kluci se rozesmáli.

"Haha." Pronesla jsem ironicky.

"Chrm." Na to se znova rozesmáli.

Se smíchem vycházeli z jídelny a já za nimi.

"Pánové...jdeme zkoušet." Zastavil nás Dean a já šla v závěsu za klukama. Procházeli jsme halou hotelu, když mě najednou něčí ruce zatahli za palmu v květináči. Otočily si mě k sobě a ten člověk mě políbil. Po chvíli jsem zjistila komu ty rty patří.

"Ahoj." Zašeptal mi když se odpojil.

"Ahoj." Řekla jsem nazpět a položila si hlavu na jeho hruď.

"Chvilka svobody." Uchechtl se a vyzvedl mi bradu a otřel své rty o mé. Přitiskl si mě k sobě na hruď, sklonil se ke mě a začal mě vášnivě líbat, až mě přitiskl na protější zeď a namáčkl se na mě ještě víc. Po tom co nám oběma došel dech, odpojili jsme se na pár centimetrů.

"Asi bys už měl jít. Ať tě kluci nehledají." Lehce mě políbil, zakýval hlavou a s posledním úsměvem odcházel.



Zatímco mají kluci koncet, rozhodla jsem se zabalit si některé věci. Zapla jsem si spotify, pokojem se rozlehla písnička 'Good girls' od 5 second of summer. Pohupovala jsem boky do rytmu  a zpívala si u zapínání tašky. 

"...Good girls are bad girls that haven't been caught..." Zpívala jsem si přes celý pokoj a za mnou se někdo zasmál. Zprudka jsem se otočila a ve dveřích se od ucha k uchu usmíval James. "To si neslyšel!" Ukázala jsem na něj.

Zakroutil hlavou. "Přemýšlím, co dneska dělat, kluci se rozhodli pro mekáč a tam se mi vůbec nechce."

"Tak to mě taky ne." Uchechtla jsem  se a tašku hodila z postele na zem. Po pokoji stále hráli 5SOS. Koukl se na mě s vědoucím úšklebkem.

"Máš ráda Seconďáky?" Zasmál se.

"Nějakej problém?" Přeměřila jsem si ho pohledem. "Písničky mají dobrý, ale neznám jméno ani jednoho." Zasmála jsem se.

"Luke, Calum, Ash, Michael." Řekl.

"Velký fanoušek?" Uculila jsem se a šla blíž k němu. Zasmál se.

Platonic love - CZحيث تعيش القصص. اكتشف الآن