28.

2.5K 116 3
                                    

"Haló lidi!" Probudilo mě klepání na dveře. "Charlie? Jamesi? Odjíždíme." Zvedla jsem hlavu a opřela se o něco tvrdého. Jamesova hruď. Shit.

"Jamesi! Vstávej." Zašeptala jsem mu do ucha....

"Co se děje?" Zeptal se a otřel si oči. 

"Já tam vlítnu! Tourbus už čeká, no tak!" Dean klepal ještě urputněji než předtím. James se na mě vyděšeně podíval. Slyšela jsem klíč v zámku. Rychle jsem se chtěla překulit na svojí postel, ale nevychytala jsem to a spadla na zem. 

"Jauvááájz! Krucinál! Jakej debil sem dal ty boty?" Zařvala jsem a vyhazovala z pod sebe boty do vzduchu. Ležela jsem na zádech a v tu chvíli co jsem se rozhlídla, jsem uviděla nade mnou stojícího Deana a z postele vykukujícího Jamese.

"Jsi v pořádku?" Vytáhl mě za ruku James. 

"Myslím, že jo." Urovnala jsem si šortky. Dean se na mě významně podíval. "Děje se něco?" 

"Kde máš tričko?" Zeptal se a já se koukla na Jamese. "Nechcete mi říct, že vy dva...že vy...že jste...hm... vy dva jste to-"

"Ježiši ne!" Vykřikla jsem. "S ním? To nikdy!" Rychle jsem vlezla do koupelny a zabouchla za sebou dveře.

"Za pět minut na recepci Charlie." Slyšela jsem ještě. Vlasy jsem si zapletla do copu na bok a vylezla ven. Usmála jsem se na Jamese sedícího na kufru. Přehodila jsem si mikinu přes hlavu a šortky si nechala, stejně potřebuju dospat v tourbusu tuhle noc. 

"Myslela si to vážně?" Koukl se na mě.

"Co?" Nechápala jsem kam tím míří.

"To že bys nikdy se mnou-"

"Nepokračuj." Zastavila jsem ho. "Já nevím..."Zčervenala jsem. "Já v tomhle směru nejsem vůbec zkušená...hm...chápeš? Já nikdy-" Zčervenala jsem ještě víc. 

"Uff." Oddychl si a já se na něj zamračila. 

"Počkat, takže ti jde jenom o tohle?" Zavřela jsem tašku a hodila ji nasupeně na zem. 

"Ne! Já jen že když si to řekla znělo to jako by tahle noc nic neznamenala." Vydechla jsem úlevou. 

"A pro tebe tahle noc něco znamenala?" Zeptala jsem se naschvál, protože kdyby mu vážně šlo jen o jedno, asi bych se z toho po tý noci teď sesypala. 

"Pro tebe ne?" 

"Co? Já se ptala na tvůj pocit."

"Ale to já jsem byl ten, co ti tady řekl všechny ty pocity, co mám když tě vidím. Já se holkám jen tak  ze srandy nevylejvám z pocitů. Takovej vážně nejsem." Koukal se na mě zmateně. "Vlastně já bych se měl ptát. Ty mě mateš, nic si mi vlastně neřekla...co když já jsem jen osel co se nechá tahat za nos od tebe." To jsem nečekala. 

"Co? Já bych tě za nos nikdy netahala, na to tě mám až moc ráda...a...a po včerejšku? Whouá." Vydechla jsem a ruce si dala do boků. "Po včerejšku já... asi tě mám víc než ráda." Koukala jsem se do země, to na mě byl až moc velkej nápor emocí a nechtěla jsem vědět jak se tváří James. Co když je tohle jen nějaká pomsta, nebo je někde skrytá kamera a teď se začne smát. 

Z přemýšlení mě vytrhly Jamesovy ruce nad mými boky. Koukla jsem se mu do tváře. Usmíval se od ucha k uchu, tak moc nadšeně jako by vyhrál milion nebo něco podobného. Nevěděla jsem proč se usmívá až tak moc. Rukama mě nadzvedl a já instinktivně obmotala nohy kolem jeho pasu. Přitiskl mě na zeď a naklonil hlavu. 

"Proč se furt tak usmíváš? Vyhrál si milión?" Zasmála jsem se a skousla si spodní ret. On zakroutil hlavou. Vypadal tak roztomile. 

"Vyhrál jsem tebe...to mi zatím stačí." Než jsem stačila cokoliv udělat, políbil mě. Urputně, naléhavě, ale přitom hrozně vášnivě. Divím se, že mě na sobě udrží. Ruce jsem zahákla do jeho vlasů a líbala ho. 

"Měli bychom jít." Zašeptala jsem do jeho rtů. Kývl hlavou a pomalu mě pustil na zem. 

Vzala jsem si svý saky paky a s Jamesem za zády sešla schody k recepci. Kluci už byli zřejmě v tourbusu a tak jsme jen odevzdali klíče. Naposledy jsem se na něj usmála a vykročila k východu. Naposledy? Vážně? Jsi jen myslíš.  James měl ale jiné plány. Stáhl mě rukou k sobě, sklonil se ke mě a dlouze mě políbil. Stiskl mi ruku a pustil. 

"Jak se mám teď po tomhle jako tvářit?" Zeptala jsem se ho se smíchem. Zasmál se a otevřel skleněné dveře. 



"Kde jste byli tak dlouho vy dva?" Zeptal se Joe.

"Musela jsem dobalit poslední věci." Pokrčila jsem rameny. Nekoukej se na něj, začneš se pak moc usmívat!  Napomínala jsem se v duchu a odháněla ty hřejivé pocity, co ve mě ještě přetrvávaly. 

"Co to máš za novej účes?" Zahalekal Brad, sotva co jsme došli ke gauči. James se na něj nechápavě podíval. 

"Co?" Optal se ještě. Koukla jsem se na jeho hlavu. Ups on má ten rozcuch, co jsem mu asi udělala já.

"Vypadáš jak po něčem žhavým." Zasmál se Con a já si rychle s obličejem sklopeným dolů, sedla k Trisovi. 

"To bys ani nevěřil." Zasmál se James. Opovaž se o tom mluvit McVeyi! 

"Copak? Nějaká roštěnka na obzoru?" Zahučel Tris a rukou kvedl do mě. "Promiň." Usmál se na mě a ruku přehodil kolem mých ramen. "Ale ty seš nějaká červená." Všechny pohledy se upřely na mě.

"Já? To ne...já..." Nevěděla jsem co říct. 

"Ona by jen chtěla být tou holkou dnes v noci."  Ušklíbl se James. 

"To tak McVeyi!" Ukázala jsem na něj rádoby naštvaně. 

"Počkat! Vždyť vy dva máte pokoj spolu...jak jako jste to udělali?" Zeptal se nechápavě Tris a James vykulil oči. 

"Pro tuhle smažku to bylo jednoduchý. Vyhodil mě z postele na gauč a já pak musela poslouchat ty cicmací zvuky!" A cenu za improvizaci vyhrává? Ano ano naše známá herečka nenávisti Charlie Hope Cooperová! Možná že bych po tomhle touru měla vyrazit do Hollywoodu, třeba bych byla k něčemu užitečná. 

Už se těším na hotel! Konec předstírání nenávisti a klid.

Do pokoje se přiřítil Joe. "Ještě jsem vám dvěma zapomněl říct tohle. Dnes budeme spát v tourbusu, do Marylandu jedeme jen na koncert a pak hned do New Yorku!" Zněl nadšeně, ale já byla vyděšená. New York zní skvěle, ale celej den předstírání? No to mě poser svatá zem!¨


Bok moja ljubav! 

Doufám, že je to dobře napsaný :D (Ahoj moje lásky - překlad) Jop sotva se vrátím z tábora, vybalím se, zbalím se, najím se, vykoupu se, vyspím se tři hodiny ve svý posteli a už jsem zase na cestách.  Tady snad bude čas na psaní. :) Je tu krásně. Zrovna teď když píšu tuhle část, sedím na terase s notebookem a vidím na moře a cítím vůni léta, pravého léta. 

Doufám, že i vy si užíváte léto a nezapomínáte na moji story...snad to není nudné a stále vás to baví :) Taky vaše podpora je úžasná, už jen to že si najdete čas na mou story a doplníte komentářem...whouá jste úžasné! 

S láskou a pohledem na moře, vaše

DwarfDreamy


mimochodem - dnes jsou to tři roky od oficiálního začátku The Vamps! :) 

Platonic love - CZWhere stories live. Discover now