1.

4.1K 153 6
                                    

Zbývala poslední krabice a můj pokoj byl vyklizený. Nechápala jsem, proč se zase stěhujeme. Jo jsme bohatší než když jsme se sem stěhovali před třemi lety, ale proč se stěhujeme do jiné části Londýna?

"Už mám všechno." Zakřičela jsem do chodby na taťku. Sloupla jsem poslední plakát na zdi s One Direction a povzdechla si, jak jde vidět, že jsme se sem stěhovali když mi bylo třináct. Fialkové zdi s tmavými flíčky od stržených plakátů skupin, které jsem tehdy tak milovala, až jsem myslela, že je možné, že se mi objeví pod oknem a dohodí do pátého patra kamínek a budeme navždy spolu. S tím kolik skupin, herců, zpěváků jsem milovala, bych dneska byla bigamistka.

Nasedla jsem do bílého velkého BMW a dala si na klín batoh a čekala na taťku.

Náš nový byt byl celý, ale fakt celý bílý, až z toho třeštila hlava. Pak jsem vlezla do mého údajného pokoje a rozzářila jsem se nad tou krásnou mintovou barvou co byla kolem dokola a krásně kontrastovala s velkou bílou postelí a ostatním bílým nábytkem. Taťka si vzpomněl.

Zbytek SLUNEČNÉHO dne(zdůrazňuji slunečného, protože v Londýně nikdy nevíte) jsem strávila zařizováním mého nového pokoje a pak jsem pomáhala taťkovi a poté jsem se zachumlala do voňavého povlečení a hned usnula. 

"Charlie? Vstáváš?" Slyšela jsem z kuchyně. Leknutím jsem si sedla a koukla na to kolik je hodin. 6:30. Jako vážně tati? Škola je až v devět. Agrrrr. Vyšla jsem z pokoje v jednorožcovým kigurumi pyžamu a sedla si na barovou židličku. Celý byt působil tak čistě a voňavě, jako když si koupíte nové auto a už se těšíte na to jak budete moct šňupat tu vůni. Jo přesně tak jsem to měla, když jsme si pořídili nové auto. Miluju vůni nového auta, bytu...čehokoli.

Táta za kuchyňským pultem přímo tančil a vázal si u toho kravatu. Uchechtla jsem se nad jeho balancováním.

"Co se směješ?" Nahnul se ke mě a rozházel mi vlasy na hlavě. Ví jak to nenávidím.

"Dneska nějak v dobrý náladě co?" Řekla jsem povzbudivě a ignorovala rozházený culík.

"To víš nový byt, krásná a miloučká dceruška a dneska dokonce i stíhám." Usmál se na mě a začal si rovnat papíry do kožené brašny. Postavil přede mě misku ve tvaru srdce, ve které byl jogurt, ovesné vločky a ovoce. Plus k tomu přidal pomerančový džus. Zvedla jsem se a dala mu pusu na tvář. Vážně stíhá, když stihl pro mě udělat tuhle snídani. Taťka se vždycky vyznal v kuchyni a skvěle jsme si rozuměli ve všem. Co se týkalo aut, sportu a hlavně jídla. Zdravého jídla. To byla naše láska.

"Tak si na tom pochutnej a já letím do práce." Odklusal do chodby a nandával si u toho sako.

"Jojo, ať se ti ta prezentace povede... ČÁÁÁU." Zahučela jsem ještě s poloplnou pusou jídla.

"Děkuji zlatíčko." Poslal mi vzdušnou pusu a my se oba rozesmáli, ale pak zvážněl, tak jako vždycky. "Pozor na silnici, ano? Rozhlížej se!"

"Jo tati chápu." Kývla jsem a zamávala jsem mu. Usmál se na mě ve dveřích a zmizel.

Na West London School jsem si nedělala starosti s uniformou, byla to jedna z mála škol tady, co neměla uniformy. Na zakladní škole jsem ji měla a líbilo se mi to asi do šesté třídy, pak jsem říkala jak je to nevkusný a "out". Došla jsem až do puberty a ani teď nezávidím některým mým vrstevníkům uniformy.

Vzala jsem si na sebe šedé džíny s dírami na kolenou a k tomu tmavě červenou mikinu s potiskem "Hogwarts", vlasy jsem si dala do drdolu a dala si lehký make up, černou brašnu přes rameno, sluchátka do uší a jde se.

Nastoupila jsem do double deckeru a před Costou jsem čekala na Michelle, mou nejlepší kamarádku. Ruce jsem založila do kapes a s ray bankama jsem koukala do sluníčka. Možná nebude zas tak hrozný počasí, jak hlásili.

"Ah-oj." Udýchaně přiběhla až mě a držela se za stehna. "Ujel mi bus tak jsem to sem běžela." Zasmála jsem se jí, protože ona nepatřila mezi lidi co upřednostňují zeleninu a cvičení. Měla přirozeně dobrou postavu, mají to v rodině. Nic pro to nemusí dělat.

Objala jsem jí a vyšli jsme do parku.

"Viděla jsem 21 Jump street a Ooo eM Gee Channing Tatum je tak sexy, asi jsem se zamilovala." Chytla mě za rameno a koukla zasněně do nebe.

"Vždyť jsem ti to říkala asi před půl rokem, ať na to koukneš." Protočila jsem očima a zašklebila se na ní. "A co Ashton Irwin, do toho už zamilovaná nejsi?" Uchechtla jsem se nad tím jak mi básnila o tom jak si vezme tohohle z 5 second of summer.

"Jo toho taky a ještě Tristana Evanse z The Vamps." Skousla si ret. Protočila jsem nad tím znovu oči.

"Dobře kolik svateb bude, abych si stihla zamluvit šaty."

"Hej nech toho, tobě se přece taky musí někdo líbit!" Vykřikla na mě až se pár lidí otočilo a zvlášť nějací kluci.

"Já neříkám, že nejsou pěkní, ale až tak je prostě nežeru." Odvětila jsem potišeji, bála jsem se, že ti kolem poslouchají. Už jsme byly před školou a naštěstí nemáme první hodinu spolu, jinak by jsme mluvily jen o tom, že nejsem zaláskovaná do slavných blboušků.


První kapitoly mi moc nejdou :/ Ale i přesto doufám, že to není tak hrozné. A že vás ještě neomrzela ta její protočenost očí nad "slavnýma blbouškama":D

*DwarfDreamy


Platonic love - CZWhere stories live. Discover now