13.

2.5K 126 11
                                    

"Můžu si vzít tuhle postel?" Zeptala jsem se a došourala se k posteli u okna.

"Myslím, že je to úplně jedno." Zamumlal a díval se někam do zdi.

"Já to nechápu, jsou to dvě obrovský postele a oni je dají k sobě? Blbost." Začala jsem přemýšlet nahlas.

"Zkusíme to odtáhnout?" Zeptal se a zkoumavě hodil pohledem po mě. Jen jsem přikývla. Šla jsem vedle něj a vzala za nohu druhou postel. "1,2,3." Nic. "Znova, to dáme." Poplácal mě po zádech a pak se omluvně kouknul. Už mě tohle nebaví, dělá jak kdybych byla smítko prachu. "1...2...3!" 

"Doprdele!" Zahuhlala jsem a plácla zády na zem. Skulil se za mnou. 

"Proč dělaj ty postele tak mohutný?!" Konstatoval než, že by se opravdu ptal. Pokrčila jsem naštvaně rameny a šla se převléct do letních denim šatů. Dneska měli kluci první koncert na Floridě v tomhle touru.


___________________________

"Tak ještě jednou Brade." Ozval se od repráků Joe. 

"Ok...I used to wanna be-"

"Ne furt to nefunguje...Jamesi kytara." Bouchl naštvaně do bedny Dean. "Jamesova jde. Connore? Teď ty...správně, Tristane začni."

Poslouchala jsem ještě půl hodiny jak zkoušejí a pak se rozhodla donést jim vodu.

Slyšela jsem pištění a hlasité mluvení. Zašla jsem teda za roh a tam viděla snad milion lidí. Někteří s The Vamps tričky, jiné s plagáty a tak podobně. 

"Ahoj." Leknutím jsem nadskočila. 

"A-ahooj." Otočila jsem se a za mnou se tyčil černovlasý kluk. "Kdo jsi?" 

"Jsem Josh." Usmál se a držel mě za rameno. Proč? Smrdím snad nebo co, že si mě drží dál od těla? "Starám se teď o to, aby měli všechno co je napadne, co tu děláš ty ?" A tou rukou mě právě přejel po celé ruce? What?

"No já...to jdu jim pro vodu." Otřepala jsem se, abych setřesla jeho ruku. Působil teď tak slizce.

"Tak pojď se mnou, dovedu tě ke skladu s s jídlem a pití pro ty nafoukance." Zasmál se. Měla jsem chuť ho nakopnout teniskou do ding dong. (:D) Místo toho jsem se falešně a sladce usmála.


"Támhle je lednička s nápoji." Ukázal a sám nabíral krabice s jídlem. Vzala jsem vychlazené vody a pepsi colu pro Trise, pro mě jsem vzala Naked Juice. 


"Mám nějaké pití pro vás kluci." Doběhla jsem na podium a každému hodila jeho flašku. "Jo a tohle je Josh, má pro vás nějaké jídlo." Otočila jsem hlavou znechuceně k Joshovi, který se usmíval jak měsíček na hnoji a vůbec se nekoukal na kluky. On se mi kouká na prdel? Oh můj bože. Je ještě větší slizák,než jsem myslela. Stála jsem u Jamese a otočila se tak, aby Josh neviděl na mojí zadní část těla. Neměla jsem si brát ty šortky, kruci.  

"Echm moc mě těší." Odfrkl si Con a díval se na něj stejně znechuceně jako všichni kluci. 

Ten ale tyhle pohledy ignoroval a obešel je s krabicemi a když dával krabici Jamesovi s nápisem 'Fresh', plácl mě po zadku a mrknul. Fuuuuujjj. 

"Máš ráda Naked Juice?" Vytrhl mě ze znechucených myšlenek James.

"Jo miluju je." Rozvášnila jsem se a protočila slastně očima. Ani jsem si teď neuvědomovala, že mluvím na Jamese. 

"Kluci říkaj, že jsem Naked Juice narkoman." Uchechtl se a hypnotizoval moji flašku. "A ty mi přineseš jen vodu." Zasmál se ještě. 

"Chceš? Už je tam stejně na dně." Zasmála jsem se já a podala mu flašku. Koukl na mě šťastně a napil se a ukončil to citoslovcem "aaa", tak jak to slyšíváme v reklamách. 


"Děkujeme moc Florido!" Zařval Brad a vběhl do obětí s klukama a všichni se s úsměvem uklonili a ještě zamávali, když odbíhali do zákulisí.

S rozzářenýma očima jsem je objala. "To bylo úžasný!" 

"Nepřeháněj." Vyplázl Con jazyk a opřel si spocené čelo o moje rameno.

"Nejsem ručník." 

"To je jedno." Zasmáli jsme se. 

"Nehrdličkujte tam." Zasmál se Tris. 

"Haha." Řekli jsme s Conem ironicky a naráz. "Platíš mi jídlo/pivo." Řekli jsme zase naráz, ale každý řekl odlišnou věc. 

"Cone stejně ještě němůžeš, seš spíš ještě mladý pívo." Poplácal ho James po rameni.

"Hlavně že ty se s tím vytahuješ." Podotkl.

"Nevytahuju, stejně to není zdravý a pro cvičení." Obhajoval se James a já přikývla.

"Bla bla bla. " Zacpal si Con uši a smál se jak pomatenej. James po něm vyběhl a začali tam poskakovat jak šílenci. Divím se, že mají ještě energii po tom koncertě. 

"Dojdu ještě pro pití." Mrkla jsem k se smíchem k Trisovi. 


"Ahoj krásko." Ucítila jsem dech na mém krku až jsem se otřepala. 

"Co potřebuješ?" Zahrála jsem sladký úsměv. Teď jsem stála naproti němu u stolu. Byl hodně opálený a možná by pro někoho působil exoticky a přitažlivě, ale se jen znechucoval. 

Odhrnul mi z tváře pramen vypadlých vlasů a dal za ucho. Oklepala jsem se pod jeho dotykem, ale né proto, že by i to připadalo jako krásné romantické gesto, ale spíš proto že to působilo slizce. 

Naklonil se ke mě a já se prohnula v zádech, abych se vyhnula jeho rtům a jazyku, který mi chtěl strčit do krku už od první chvíle. Bléééééé. Couvla jsem dozadu a rozhodla se utéct, kdež to on tam dál stál. A s úsměvem. 

"Ještě jsem s tebou neskončil prdelko." Zahulákal ještě se smíchem. 


Kratší díl a vlastně o ničem, ale už jsem chtěla něco vydat, teď je na vás jestli chcete spíš krátké kapitolky, které budou vycházet dřív a nebo delší, které budou až za delší dobu - napište do komentářů :)

Mám vás ráda <3 A tak jako vždycky, budu moc vděčná za votes a komentář. 

*DwarfDreamy


Platonic love - CZWhere stories live. Discover now