Tizennyolcadik

315 10 0
                                    

 - Mondanom kell valamit! - Kezdtem el, majd Harry-re néztem, és tekintetemmel kérleltem, hogy folytassa. - Azért mégiscsak, üljünk le valahova. Harry és én egymás mellé ültünk le a fotelbe, anya és apa velünk szemben.

- Nos, Mrs. ... Egy elég megrázó, de mégis aranyos, és szép hírünk van ...

- Terhes vagyok! - Fakadtam ki. Nem bírtam megvárni, amíg Harry lassan elmondja.

Pár pillanatra csönd lett, nem tudtuk, hogy ez most jót jelent vagy rosszat.

- Gratulálok kislányom! - Kiáltotta, és a nyakamba borult. Hallottam, hogy szipog, tehát sírt és tényleg az örömtől. Ekkor apa is felállt a kanapéról, ahol eddig ült és kezet fogott Harry-vel, utána átölelt engem is.

- Gondolkoztatok már a nevén? - Kérdezte anya kíváncsian.

- Anyu, még a nemét sem tudjuk! - Emeltem fel a hangom. Nem volt mérges, tudta, hogy ennél durvább dühkitöréseim is lesznek a terhesség alatt, ő megértett, nem ítélt el. Anya kétszer élte át, amit most én, és ő már tapasztalt. Ismét eluralkodott rajtunk a csend. A televíziót kezdtük nézni, ahol éppen a híradó ment. Kezdtem megsokallni a sok buta hírt mindenféle sztárról, ezért felálltam és kikapcsoltam. Inkább kommunikáljunk, mint hogy ezt a sok hülyeséget nézzük és hallgassuk!

- Remélem rád fog hasonlítani ... - Mondta Harry a hasamra mutatva.

- Én pedig teljes szívemből remélem, hogy egy vonásomat sem veszi át. Hisz tökéletes apja van! - szóltam vissza neki, mire ő ismét megcsókolt. Harry nem maradt sokáig, hamar elment, azt mondta, amit mindig, hogy fontos dolga van. Nem ellenkeztem vele soha, mert legtöbbször a munkája miatt ment el, attól mert családja van ... Vagyis lesz, még nem akadályozhatjuk meg a karrierjében. Mint a múltkor mielőtt elvitt volna a házukba, ugyancsak vettem egy forró fürdőt, majd a törölközőt a hajamra tekerve siettem a szekrényem felé. Tudtam, hogy ismét randiszerűség jár a fejében, túl jól ismerem már Harry Styles-t. Ő a legromantikusabb, legfigyelmesebb fiú, akit eddig láttam. Felvettem egy fekete, csipkés ruhát, amit nagyon szerettem, de pontosan nem tudom mikor volt utoljára rajtam. Feltettem az arany nyakláncomat, és kicseréltem a fülbevalómat ezüstre. Ez a randi valamiért különleges lesz ... Úgy érzem! Letekertem a hajamból a törölközőt, ami a végén csurom víz lett, már tettem is be a mosógépbe. A szüleimmel lakom, ők intéznek minden helyettem, és terhes vagyok. Gratulálok Lisa! Szép kis élet.

Gyorsan megszárítottam a hajam, ami csupán két percbe telt. Barna hajam épphogy a vállamig ért, soha nem szerettem a hosszú hajat! Amikor végre végeztem a hajammal, a smink következett! Egy kis szempillaspirál, szemceruza, Harry kedvenc rúzsa, az élénkpiros színű, és végül a púder az arcomra ... Ebből ritkán teszek, mert azt mondja anyu, hogy az arcom nagyon szép, így ahogy van. Leszaladtam, amint meghallottam, hogy egy kocsi parkol a ház elé. Nem vártam meg amíg bejön, intettem egyet anyuéknak és kimentem. Épp ott állt az ajtó előtt, megfogta a kezem és az autóhoz vezetett, akár egy királynőt.

- Gyönyörű vagy - jelentette ki végignézve rajtam.

- Köszönöm, Harry. Te is igazán ... Kicsípted magad - én is végignéztem rajta. Fekete szmokingja, és nyakkendője gyönyörűen összeillett, félcipője, csak úgy ragyogott a lámpák fényében. Gyönyörű világoszöld szemei csillogtak, kiemelkedő volt. Beültünk az autóba, de most Harry nem arra ment, amerre én szerettem volna. Utólag vettem észre, hogy a szálloda fele tart, amiben nem olyan régen aludtunk Harry szülei miatt. Nem a bejárati ajtó fele tartottunk, hanem a tetőre... A lapos tetejű szálloda tetejére. Fent kiszálltunk az autóból. Legnagyobb meglepetésemre minden tele volt rakva gyertyával, gyönyörű volt minden. A telihold vakmerően ragyogott, és épp ránk sütött, szinte minden apró csillagot lehetett látni, ami elképesztő volt. Rögtön Harry nyakába ugrottam, amikor sikerült felfognom a látottakat. Nem tudtam mit tenni, a boldogság felülkerekedett rajtam. Óvatosan letett a földre, és csókjával nyugtatott meg. Forgolódni kezdtem, szétnéztem minden fele, a kilátást csodáltam. Mindenhol gyertyafény, mindenhol rózsák ... Piros rózsa, a kedvencem. Megfordultam és Harry-vel találtam szemben magam, aki megfogta a kezeimet, a szemembe nézett és mosolygott. Egy pár percig csak egymást néztük, majd egyszer csak elengedte kezeimet, és egy dobozkát vett elő a szmokingja zsebéből. Ahogy illik, romantikus módon letérdelt elém és mesélni kezdett. Elmesélte apró kalandjainkat, elmesélte minden együtt töltött napunkat. Majd befejezte azzal, hogy:

- Lisa, kérlek légy a feleségem!

Want to Want Me - stylesWhere stories live. Discover now