Tizenharmadik

424 15 0
                                    

 - Maradjunk még itt a szállodában? - Kérdezte rám bízva a döntést.

- Nem tudom Harry, ez tökéletes hely ... De nekem mindegy, csak az számít, hogy veled legyek! - Mondtam, és rájöttem, hogy ez egy kicsit nyálas szöveg volt. Viszont Harry-nek tetszett látszólag, mert nyomban megcsókolt. Az ágy szélén ültem és éreztem, hogy Harry egyre hátrább tol, aztán már nem bírtam tartani magam és eldőltem; az ágyon feküdtünk és vadul csókolóztunk! Még olyanok is megtudták volna mondani, hogy fülig szerelmesek vagyunk, akik nem is ismernek minket. Mondhatjátok azt, hogy régimódi vagyok, de mindig is megemlítették, hogy túl sok könyvet olvasok és túl sokat nézek romantikus filmeket. A magyar tanárom mindig azt mondta, hogy örül annak, hogy ennyit olvasok és, hogy szeretem is. A baj az, hogy teljesen átvettem az ottani mondatokat, szokásokat, de látszólag Harry szerette ezeket, és ezért nem zavart.

- Menjünk és látogassuk meg anyut. Mondjuk el, hogy minden rendben. És akkor aludhatnánk ott ... - Mondtam végül.

- A látogatásban benne vagyok, de nem fogunk ott aludni! - Jelentette ki.

- Akkor hol?

- Az számodra még titok - motyogta.

Pakolni kezdtem. Összepakoltam Harry ruháit, mindent visszatettem a bőröndjébe. Én pedig most kicsit szégyelltem magam, hogy három napig ugyanabban a ruhában jártam ide-oda vele. Elég hamar kész lett, mert nem hozott sok holmit szerencsére. Mindent rendbe tettünk a lakásban, majd lementünk az előtérbe és Harry beszélt a főnökkel, amíg én az autóhoz vettem az irányt. Láttam, hogy a három ingyen nap ellenére, pénzt nyom az igazgató kezébe. Talán ez a pezsgő és a rózsák ára volt, de nem foglalkoztam vele; ebből is látszik mennyire nagylelkű férfi ő. Beültem a járműbe és mosolyogva néztem, ahogy Harry felém jön. A szürke csíkos ing, amit viselt, rendetlenül volt becsíptetve a fekete szűk farmerbe, ami még jobban kiemelte karcsúságát. Beült mellém és ahogy betette a kulcsot a helyére, már indultunk is. Úgy éreztem, most hamarabb odaértünk a házunkhoz és már szálltam is ki az autóból.

- Te nem jössz? - kérdeztem.

- Nem, nekem van egy kis dolgom! Vegyél egy forró fürdőt és pakolj fel néhány ruhát. Hamarosan érted jövök - mire én csak bólintottam.

- Szia anya! - Kiáltottam, amikor beléptem az ajtón. Anyu már abban a percben ott termett mellettem és átölelt.

- Jókor jöttél, épp most lett kész az ebéd. Gyere, egyél! - mondta. Én nem ellenkeztem, mert ma még nem ettem semmit.

Anyu megdöbbenve nézte, milyen gyorsan eszem a levest és alig telt öt percbe, már el is fogyott. Gyorsan felmentem, nem törődtem semmivel és bementem a fürdőszobába, ahol villámgyorsasággal letusoltam. Utána kivettem a szekrényből a kedvenc ruhám, a tűz pirosat, amit az első randinkon vettem fel és most már csak kíváncsian várom, hogy mikor jön értem és hová megyünk. Harry hamarosan ott is parkolt az autóval a ház előtt én pedig nem mentem ki, vártam, hogy ő jöjjön be. Be is jött, és köszönt anyunak, elmondta, hogy minden rendben volt és semmi konkrét dolog nem történt a kis idő alatt. Anyu csak bólintott, és látszólag örült, hogy ő az én barátom. Hamarosan megfűzte anyut könnyedén, hogy engedjen el még pár napra vele és ő - legnagyobb megdöbbenésemre - gond nélkül belement. Már este kilenc óra van, szóval kíváncsi vagyok még mindig, hogy mi lesz ebből. Elbúcsúztam anyutól és kézen fogva indultam ki Harry-vel az ajtón. Még egyelőre nem volt kedvem kérdezősködni, úgyis megtudom majd, hová kötünk ki. A bőröndömet beakartam tenni a csomagtartóba, de Harry kikapta a kezemből és könnyedén becsúsztatta az autóba. Nevetve ültünk be, egymás szemeit bámultuk a sötétben, engem fogságban tartott gyönyörű szempárja és tisztán láttam őket, akármennyire is volt sötét. El is indultunk és én újra a tájat néztem, ami igen ismerős volt számomra, de most másképp láttam. Most nem a napfény, hanem a lámpák sárga színű fénye borított be mindent az úton, útszélén. A legrosszabb dolog most csak az volt, hogy nem tudtam kivenni Harry arcát a sötét miatt, a gyönyörű, tökéletes arcát. Nem láthattam csodálatos mosolyát és ez mélyen elszomorított.

Fél óra múlva megálltunk, addig nem néztem fel, de amikor kiszálltunk, megdöbbenve álltam az ismerős ház előtt, amit egyszer már láttam három nappal ezelőtt. Ugyanazok az üvegablakok, ugyanaz a magasság, ugyanaz a gyönyörű kinézet. A különbség csak az, hogy most nem láthattam be az üvegen.

- Miért vagyunk itt? Nem haragszanak ránk a szüleid?

- Majd meglátod miért vagyunk itt! És nem lesznek itthon egy egész hétig, szóval nem fognak zavarni. Az, hogy miért mentek el, az egyelőre titok számodra.

Nem válaszoltam neki és látszólag nem is várt válaszra, annyira boldog voltam, hogy majd' elszálltam az örömtől. Egy percig nem voltam magamnál, talán akkor ébredtem fel, amikor Harry mindkét kezével átkarolta a derekam majd megpuszilta a tarkómat, amitől engem kirázott a hideg. Megcsókoltam és a csomagtartóhoz léptem, hogy kivehessem a cuccaimat. Mindent felpakoltam amire szükségem lehet, bár közel sem egy hétre számítottam, de mindenesetre kellemes meglepetésként ért. Lehajtottam az ajtót, ami kissé nehezemre esett, mert nem számítottam rá, hogy ennyire nehéz lesz.

- Gyere már! - Hívott kedvesen, és nevetett.

Elindultam felé és amikor beléptem, majdnem összeestem a gyönyörtől. Mindenhol gyertyák, néhány mellett pár rózsaszál volt elfektetve. Rózsasziromból állt minden.

- Ezt te ... ? Értem? - Kérdeztem dadogva.

- Igen Lisa, érted! - felelte és magához húzott. Menten elengedtem a bőröndöt, amit eddig a jobb kezemmel szorongattam, most már a földre ért, nagy zajt csapva. Minket most nem zavarhatott meg, egymásba kapaszkodtunk.

- És én még azt hittem, én olvasok túl sok romantikus regényt - lihegtem. 

Erre Harry nevetésben tört ki, én pedig mosolyogtam gyönyörű gödröcskéi miatt az arcán. Elengedett, bezárta az ajtót és megfogta a kezem, aztán elkezdett rángatni felfele, az emeletre. A szobája fele tartottunk, és még mindig rózsaszirmok vezettek minket, amit csodáltam. Nem mindenkinek lenne türelme egy ilyen estét megszervezni. Gyengéden lenyomta a kilincset és beléptünk. Két pohár állt az éjjeliszekrényen és mellettük egy üveg bor virított. Először az ágy szélére ültünk le, majd ő iparkodva felállt és teletöltötte a két poharat vörösborral, majd az egyiket a kezembe adta. Az első fél óra romantikától volt forró. Borozgattunk, és közben elmondtunk egymásnak még több dolgot az életünkről. Mikor megittuk az üveg bort, kicsit kétségbeestem. Ennyit még nem ittam, de mi bajom lehetne? Felálltam és letettem a poharat a szekrényre. Harry nem engedte, hogy mellé üljek, helyette az ölébe húzott és csókolni kezdett. Lassan hátradöntöttem, ezúttal én tettem meg az első lépést ahhoz, amit mindketten akarunk. Tovább csókolóztunk, de Harry nem hagyta, hogy ő legyen alul, ezért elég gyorsan helyet cserélt velem könnyedén. Kezdtem kigombolni az ingét, amivel arra utaltam, hogy én is azt akarom, amit ő. Nemsokára levetkőzünk mindketten, és megtörtént aminek meg kellett történnie, amit már rég megakart tenni velem. És valójában nem tagadom, én is régóta meg akartam már tenni. Élvezetes éjszaka volt, amit soha nem feledünk el.

Want to Want Me - stylesWhere stories live. Discover now