Tizennegyedik

348 16 0
                                    

 Reggel Harry karjaiban ébredtem, mindkét kezével átölelt, szorosan tartott. Boldog voltam, hogy olyan barátom van, mint ő. Azt mondják kevés az ilyen fiú! Mellkasán feküdtem, nyitva tartottam a szemem, de ő még aludt. Egyenletesen szuszogott, ami megnyugtatott engem. Nem kellett sokáig várnom, hamar felébredt és rögtön megcsókolt.

- Felejthetetlen éjszaka volt - jelentette ki nevetve.

- Az volt, tudom - feleltem.

Kimentem a konyhába, de még meg kellett szoknom mi hol van, eddig a Styles házban csak a kanapén ültem, nem főztem kávét és nem aludtam az ágyban. Most sor került rá és idegesen keresgéltem, hogy hol lehet a kávé?! Legalább tíz percembe telt, mire előkerült a legfelső szekrényből. Gyorsan vizet töltöttem a kávéfőzőbe és hamar megfőztem azt, mert Harry már várta. Elővettem két bögrét, és teletöltöttem mindkettőt, majd gond nélkül haladtam fel velük az emeletre.

- Végre! Mi tartott ennyi ideig? - ugratott.

- Elnézést, nem találtam a kávét! - Jelentettem ki sértődést színlelve és átadtam neki a bögrét. Az enyémet letettem a ládára és közölve Harry-vel, hogy van egy kis dolgom a fürdőszobában, gyorsan beszaladtam. Hányingerem volt, nem tudtam volna meginni a kávét, a hasam is szörnyen fájt. Nem tudtam elképzelni mi lehet a bajom, semmi okom nincs rá, hogy rosszul legyen, ha csak nem ...

~Harry szemszöge:

Az ajtó előtt álltam és idegeskedtem, hogy vajon mi történhetett vele, hogy még fel is kiáltott ... Neki ez nem szokása! Bementem volna, hogy megnézzem mi történt, de kulcsra zárta az ajtót. Ekkor kért meg rá, hogy üljek le az ágyba és nyugodjak meg. De hogyan tudtam volna megnyugodni? Utasítására le is ültem és a kávémat kortyolgattam. Hallottam, hogy rosszul van, néha még fel is kiáltott párszor.

~Lisa szemszöge:

Lassan, de mégis idegesen és kétségbeesve nyitottam ki az ajtót és hallottam, hogy Harry feláll az ágyból a kulcs zakatolása miatt. Lenyomtam a kilincset és kiléptem. Hangomat szomorúság lepte el, de mégis mosollyal az arcomon mondtam:

- Semmi komoly nem történt, valószínűleg a sok bor a ludas. 

- Ha szükséged van valamire csak szólj! Örülök, hogy nincs komolyabb bajod - nyomott puszit a homlokomra.

A nap további részében nem történt semmi említésre méltó, viszont három nap múlva igen. 

* Három nap múlva * 

Megismétlődtek a történtek, amik pár nappal ezelőtt. Rosszul lettem, azonnal bezárkóztam a fürdőszobába. Húsz perc múlva Harry előtt álltam idegesen. 

- Szerinted lehetséges, hogy terhes vagyok? 

- Hogy? Mi, ezt, hogy...? Igen, valószínűleg lehetséges - nyögte ki a szavakat. 

- Csak mert... Nem hinném, hogy most már a bor miatt lennék rosszul. Első nap még talán, de most már nem. 

- Hogy fogjuk elmondani anyáéknak? - Kérdezte ijedten. 

- Megoldjuk, most még élvezzük ki ezt a kevés időt, amit együtt tölthetünk. 

- Igazad van - mosolygott - Tökéletes anya leszel, drágám. 

- Tökéletes szülők leszünk - nevettem. 

Szülők leszünk. 

Want to Want Me - stylesOn viuen les histories. Descobreix ara