Poprvé a...naposled?!

286 18 3
                                    

Hleděli jsme si do očí a usmívali se. Nevěřila jsem, že se to má stát právě teď a tady - jeden z nejkrásnějších večerů mého života, v autě! Takhle jsem si svoje poprvé nikdy nepředstavovala. 

Luke mě opatrně položil na sedadla, opíral se nohami. Rukami začal bloudit po mém těle, hledal zip od mých šatů. Usmívala jsem se a omotala ruce kolem jeho krku. Přitáhla jsem si ho k sobě, políbila a jemně mu skousla ret. Vydechl mi přímo do úst. Líbilo se mi to a moc dobře jsem věděla, že i jemu. 

Cítila jsem, jak mi chladný kov přejíždí po zádech až dolů, našel můj zip. Už ze mě chtěl šaty stáhnout, ale já mu to nedovolila.

"Nebylo by to fér," zašeptala jsem mu svůdně do ucha a stáhla z něj sako, které jsem odhodila někam k předním sedadlům. Luke se jen uchechtl a nechal si to líbit. Nepřestával mě hladit, líbat, ani mě k sobě tisknout. Jak jsem k němu byla přitisknutá, tiskla se na mě i jeho boule v kalhotách. Uchechtla jsem se mu. Sundala jsem Lukovi motýlka a začala rozepínat košili. On však nesouhlasně zavrčel a skousl mi ret. Nahlas jsem zavzdychala, nečekala jsem to. 

"Kašli na knoflíčky," zamručel a sám košili strhl. Usmála jsem se na něj, on na mě a zase jsme pokračovali. 

Sundali jsme ze sebe nepotřebné oblečení a zůstali ve spodním prádle. Luke na mě zíral tak dlouho, že jsem ho musela pohladit po bouli, aby se probral. Zasmála jsem se mu potichu a nepřestávala ho hladit. Poddaně vzdychal a měl lehce přivřené oči. Usmívala jsem se jako sluníčko, moc se mi to líbilo a bylo vidět, že i jemu.

"Kurva," zaklel a rychle nás přetočil, aniž by se někdo praštil do hlavy. Přisál se na moje rty tak drásavě, že jsem nemohla popadnout dech. Rukami sjížděl po zádech k bokům až na zadek, který následně zmáčkl. Vydral se ze mě vzdech. Pomalu ho masíroval a jemně mačkal. Nedokázala jsem vzdychat, jak mi to bralo dech a k tomu to líbání... ne, nemohla jsem. 

Přitiskl si mě ještě více k sobě, cítila jsem pod sebou jeho tvrdého kamaráda, až jsem se lekla, ale lhala bych, kdybych řekla, že mi to bylo nepříjemné. Naopak, připadala jsem si výjimečně. Luke se takhle choval jen díky mě a to mi dodávalo sebejistotu a odvahu. 

V jednu chvíli jsme se od sebe museli odtáhnout, protože nám už docházel kyslík. Dívali jsme si do očí, opřeni čely o sebe, nadechovali a vydechovali. Začala jsem se lehce a pomalu vrtět na jeho rozkroku. Jak jsme si tak dívali do očí, všimla jsem si, jak po mém prvním pohybu, jak se mu v nich objevily malé jiskřičky. Nepřestávala jsem ho dráždit, líbil se mi pohled na něj, jak se mi jednoduše poddává. Najednou mě ale zastavil, vzal jednu mou ruku a přiložil jí na bouli v boxerkách. Musela jsem trošku zrudnout ve tvářích, protože se mi tohle stalo poprvé. Hladil mě po ruce a přitom jemně naváděl moje prsty. Neustále se mi díval do očí, že jsem se až bála uhnout pohledem dolů. 

Mé prsty se zahákly o jeho lem boxerek. Věděla jsem, že to chce. Stáhla jsem mu je a v duchu se připravovala. Abych nesklopila pohled jeho kamarádu jen tak, začala jsem Luka jemně líbat a při tom mu skousla spodní ret. Přemístila jsem své polibky na jeho krk a jela přes rameno, hruď až k jeho pekáči buchet. Všimla jsem si, jak jeho kamarád stál vzrušením. Chytla jsem ho jednou rukou a pomalu s ním začala pohybovat. Luke zhluboka vydechl a zaklonil hlavu. Užíval si to, usmíval se. I já se jemně usmála. Ale naskytl se problém - netušila jsem, jestli to Luke chtěl pusou nebo ne. Trošku mě to zarazilo, ale nepřestávala jsem. Luke se najednou zvedl z lehu a přitáhl si mě k sobě za krk do dlouhého a vášnivého polibku. Ani jsem si v tu chvíli nevšimla, jak jsem byla omámená jeho rty, že už jsem zase ležela pod ním. Odtáhl své rty od těch mých, vydechl a rychle se přisál na můj krk. Cítila jsem, jak saje mou kůži, jak jí jemně skousává. Drtila jsem si ret, abych nevzdechla. On ale chtěl slyšet mé vzdechy. 

Andělův ďábel // 5SOS (Luke Hemmings)Kde žijí příběhy. Začni objevovat