soixante-sept

3.2K 171 9
                                    

Utanför mitt sovrumsfönster var det soligt, det började på bli sommar. Fast det är inte så konstigt, det är ju faktiskt slutet av maj nu. Det är 3 veckor kvar till vi tar studenten och nästan direkt när vi tar studenten ska jag åka till USA, jag är så taggad. Killarna släppte sitt album för ett tag sedan och låten där jag sjöng med är den mest spelade på det albumet, vilket är otroligt roligt. Jag har fått lite låtar som ska bli mina men jag är inte så jätteglad över att inte få använda mina egna texter. Den artist jag vill bli är den artisten som verkligen lägger ned sig och skriver sina egna texter, en sådan vill jag bli.

För att få igång min karriär, få folk att lyssna och känna igen mig, har vi använt oss av youtube. Daff har velat att jag ska lägga upp covers, vilket jag har gjort och folk tittar faktiskt på dem, vilket är otroligt kul. Så när vi tagit studenten åker jag och Katia till USA och ska träffa lite personer som är viktiga inom branschen, som kan hjälpa mig att få en spark i rumpan.

"Ebba, lyssnar du?" mina tankar avbröts av Ogge som stod framför mig och kollade på mig. Jag kollade upp på honom och märkte att han stod framför mig i bara kalsonger, jag granksade honom från topp till tå och flinade. Ogge flinade också och kröp upp i sängen och lade sig på mig och pussade mig på näsan. "Gillar du det du ser?"

Jag nickade som svar och Ogge började kyssa mig passionerat. Han drog ifrån och kollade mig i ögonen och log innan han lade sig bredvid mig på sidan så han kunde titta på mig. Hans hand åkte till mitt hår och han började massera mitt huvud, sakta åkte mina ögonlock ned och jag kände hur andetagen blev tyngre och tyngre.

Emil stod och glodde på mig, försiktigt kollade jag åt hans håll. Elinor stod och blängde på mig, Emil och jag var inget officiellt ännu, men alla visste att det var någonting mellan oss. Jag log av tanken av att Emil just nu står och kollar på mig, han kollar förbi alla tjejer med överdrivet smink, upptryckta bröst, för att kolla på mig.

"Ebba, sluta drömma" sa Elinor och nöp mig i armen, jag vaknade upp från mitt drömmande och skakade på huvudet. Det var svårt att inte ha något annat än Emil på hjärnan. Fast det brukar vara svårt att ha någonting annat på hjärnan när man är kär, för det är just det jag är, kär i Emil. Han känns som den jag ska leva resten av mitt liv med, jag är 15 år, men det känns verkligen som det. Att han är The One. "Han kommer hit"

Jag kollade mot Emil, såg hur han gick förbi tjejerna som kollade på honom med stora ögon, han var på väg mot mig. Vi fick ögonkontakt, ingen släppte. Allt som fanns omkring mig var borta, just nu var det bara jag och Emil. Avståndet mellan oss minskade hastigt, han kom närme och närme och efter ett par sekuner stod han precis framför mig. Jag slet bort blicken från honom, kollade på alla som stod på skolgården och kollade på oss. Min blick lyftes upp till hans igen och han log, ett av sina finaste leenden. Han tog upp sina händer till mina kinder, kupade dem och lutade sig fram och kysste mig. Jag kysstes tillbaka och vi drog isär. Vi båda log som två stora idioter, men sket i det.

"Emil, vem är det där?" en av blondinerna som hade hängt runt Emil kom fram till oss. Han kollade på henne med en äcklad min.

"Detta är min flickvän om du inte visste det" sa Emil stolt och kollade mot mig igen, han log stort och detsamma som jag. Äntligen har jag och Emil blivit ett officiellt par.

Jag vaknade upp med panik, jag satte mig fort upp i sängen men drogs sakta neds igen av ett par starka armar. Ogge höll om mig och lugnade ned mig, vilket som vanligt funkar. Att vara i Ogges närhet gör mig lugn, han gör mig lugn. Han lossade greppet och jag lade mig ned i hans knä, hans händer rörde sig långsamt upp och ned på min rygg.

"Jag kommer alltid finnas här för dig Ebba, jag kommer alltid älska dig, oavsett vad" sa han och började sjunga för mig. Sakta åkte mina ögonlock ihop och jag somnade igen.

o.m | Ditt nummerWhere stories live. Discover now