trois

4.3K 180 56
                                    

- Ebbas perspektiv -

Sakta nuddade pennans spets pappret och bokstäverna bildades på pappret. Bokstäver bildade ord och ord bildade meningar. Snart fanns det fulla papper med ord och bokstäver nedkladdade i min skrivbok.

En sak som var sann som var med i min dröm är att jag faktiskt har en skrivbok som jag skriver ned lite texter som dyker upp i mitt huvud. Allt från låttexter, dikter, ord eller känslor finns nedkladdade i hela min bok.

Jag kollar upp i rummet, Elinor och The Fooo killarna står i ett hörn i rummet och diskuterar någonting, sedan jag och Oscar kom tillbaka från parken för 2 timmar sedan så har jag valt att sitta själv och skriva i min bok. Jag vänder ned min koncentration i boken igen och skriver.

Early morning someone is calling - who could this be?

Reach my phone and your name is showing

You said hi - hey there - we don't say much

You make it so easy to hang on

It is time to let it go

But is not that easy

But i got high hopes

It takes me back to when we started

High hopes

Det vibrerar till i min ficka och jag tar upp den och ser att Oscars namn dyker upp på displayen, ett litet leende kommer från mig. Att en människa som jag knappt ens visste fanns kunde få mig att bli så glad - trots att det är första gången jag träffar honom - det trodde jag aldrig skulle ske.

16:18 Oscar: nu har du suttit själv i 2 timmar - kom hit annars!

16:19 Ebba: annars vad?

16:19 Oscar: use your imagination

Jag kollade upp med ett flin och såg att Oscar kollade på mig och ryckte lite i huvudet som betydde att jag skulle gå dit. Med en suck lade jag ned min bok och penna i tygkassen jag hade med och gick med tunga steg mot killarna och Elinor. När jag kom dit gav Felix mig ett stort leende och sa hej - jag sa hej tillbaka.

I något som kändes som timmar stod vi och pratade innan Katia kom och sade till både mig och Elinor att vi skulle åka hem, snabbt kollade jag var klockan var - 16:54 vi hade alltså bara stått och pratat i drygt 30 minuter. Vi sade hejdå till killarna och följde med Katia ut till bilen innan vi åkte hem.

So be my diva, do that for me

I love the way you know what you need

You know you're perfect, don't have to change

'cause I would always stay, if you were my Beyoncé

Jag låg på min och Elinors säng och skrev i min skrivbok när min telefon pep till, jag tog upp den och såg Oscars namn på displayen.

17:47 Oscar: heeeeey there

17:48 Ebba: 'ello there stranger

17:50 Oscar: vad gör en sådan Foooer denna kväll?

17:50 Ebba: förlåt, tror du skicka till fel nummer - finns ingen Foooer här

17:51 Oscar: oh I'm so sorry that you ain't cool

men vad gör en Stockholms-värmlänning en sådan kväll som denna ?

Ett litet skratt kom från mig - Stockholms-värmlänning ? - vad är det ens? Om jag bara kunde förstå vad som ibland pågår inuti denna pojkes huvud.

o.m | Ditt nummerWhere stories live. Discover now