trente-neuf

3.8K 204 108
                                    

"Now if we're talking body, you got a perfect one so put it on me." Folk skrek med i musiken och detsamma jag och Ogge där vi dansade med varandra, eller rättare sagt stod och grindade mot varandra. Framför oss kom Omar och Oscar och började dansa med oss, jag och Ogge slutade grinda mot varandra och började dansa normalt istället.

"Jag fucking älskar dig Ebba" skrek Ogge i mitt öra och jag skrattade lite åt honom. Efter ett flertal drinkar var Ogge numera berusad och han var extremt underhållande. Idag har jag och Ogge varit tillsammans i två veckor, av någon anledning tyckte Ogge att vi skulle fira detta. Vem firar att man varit tillsammans i två veckor ? Ingen. Förutom Oscar Molander. Men vad ska man säga, han är Ogge. Vi fortsatte att dansa och sjunga med i låtarna som spelades från högtalarna. I nuläget tackar jag Ogge för att han tvingade med mig till dansstudion för att lära mig dansa, om jag hade stått här och dansat tillsammans med tre av Sveriges pojkbandsdansandemedlemmar och inte kunde dansat så hade jag skämt ut mig. Jag kollade på klockan, 01:12, och såg även att Felix hade skickat meddelande. Hans mamma hade gett honom utegångsförbud för han hade kommit hem stupfull och spytt i hennes säng förra helgen.

01:05 Felix: har ni kul eller ?

01:13 Ebba: oerhört kul, har hört att det är drag hos dig också

01:13 Felix: haha jättekul dör av skratt... skit på dig dretonge.

Ett par armar lindades runt min midja, en hand flyttade mitt hår åt sidan och kyssar placerades på min hals, ett leende dök upp på mina läppar och kyssarna på halsen upphörde. Jag kunde känna ansiktet närma sig mitt öra och en andedräkt som luktade sprit puffades i sidan på mitt ansikte. Sakta drog jag upp mina händer mot ansiktet och strök kinden, fingrarna drogs över överläppen och den så kallade "haven't shaved for 3 days" mustaschen var där. Jag drog bort mina händer från sidorna av ansiktet.

"Du. Jag. Sovrummet om 10 minuter" sa rösten och greppet om min midja försvann och detsamma gjorde personen. Jag vände mig om, såg Ogge försvinna bland folket och hur han sedan gick uppför en trappa, han mötte min blick och stannade i trappan. Han tog upp handen mot munnen, gjorde peace-tecken framför munnen och stack ut tungan. Jag skrattade åt honom och han flinade mot mig innan han begav sig uppför trappan. Någon slöt sig upp bredvid mig på min högra sida. Ett fniss hörde och jag kollade dit.

Bredvid mig stod en tjej jag inte kände igen. Aldrig i hela mitt liv har jag sett henne förut. Hon stod tätt inpå mig, hennes arm stötte i min arm. Hon vände sig mot mig och kollade mig i ögonen. Hon var fin, riktigt fin. Blondt hår, blåa klara ögon, ungefär i min längd.

"Han är riktigt jävla snygg" sa hon och nickade upp mot trappen.

"Vem då?"

"Ogge såklart" sa hon och kollade uppåt trappan där han hade gått upp. Jag blev tyst, men nickade långsamt med. Jag glömmer bort att andra personer tycker Ogge har en fin utsida, att han är snygg.

"Jag är Signe förresten, jag har inte sett dig här förut" sa hon och stack fram sin hand åt mig som jag tog i. Att skaka hand med någon på en fest såhär har jag aldrig gjort, visste inte ens att man gjorde.

"Jag är Ebba, har nästan precis flyttat hit" sa jag och hon nickade som svar innan hon kollade frågande på mig.

"Vem känner du här på festen då, för jag antar att du inte gick hit själv?"

"Jag gick hit med Oscar Enestad, Omar Rudberg och Ogge Molander" sa jag och hon nickade intressant åt mig. Hon spände ögonen i mig, och gick lite närmare. Allting när jag hade nämnt Ogge.

"Hur känner du dem?" frågade hon intressant.

"Oscar och Omar är mina kompisar och Ogge är min pojkvän" sa jag och hennes blick blev tom. Hon sa ett enkelt okej innan hon försvann från min sida in i folkmassan. Jag passade på att gå på toaletten innan jag skulle gå upp till Ogge, varför han gick iväg före mig har jag ingen aning om. Men om jag känner honom rätt så ska han väll göra någonting romantiskt, vilket jag inte klagar över.

Jag gick uppför trappen och in på närmsta toaletten och utförde mina behov innan jag gick mot dörren som Ogge hade gått in i. Den var stängd. Jag stannade utanför och rättade till mina kläder, fixade håret och tog sedan handen på handtaget, tryckte ned och öppnade dörren.

Mitt hjärta sprack.

Framför mig ser jag Ogge ligga på sängen, naken, med en naken tjej över sig som stönar och åker upp och ned. När hon märker att jag är i rummet vänder hon sig om och jag ser tjejen jag hade pratat med innan jag gick på toaletten. Mitt hjärta stoppades. Jag slutades anda. Tog in varje detalj. Hur Ogge låg på sängen med händer på hennes höfter, hur hon låg vid hans kön. Hade hans kön i sig. Hur hon stönade. Tårarna började rinna nedför mina kinder.

"Ogge?" får jag fram och det är då han tittar upp för första gången. Han tittar på mig, men jag får inte kontakt med honom. Han sa ingenting, bara kollade tomt på mig. Han flyttade inte på henne, han låg bara still.

"Det är fucking slut!" skrek jag och vände mig om och sprang ut från rummet, nedför trappan och ut i sommarnatten. Jag sprang och sprang, mina ben tog mig mot en destination som jag visste att jag alltid kunde finna tröst hos.

Hur kunde Ogge göra såhär mot mig? Hur kunde han efter två veckor tillsammans, gå och ligga med första bästa tjej ? Jag trodde han älskade mig, men kanske hade jag fel. Kanske var vår relation bara ensidig. Från min sida. Från min sida fanns det äkta kärlek, men från hans kanske allting bara var för att få ett ligg. Allt jag är, är ett ligg. Jag hatar dig Oscar Molander. Huset framför mig började krypa fram, jag såg det vita husets knuta krypa fram mellan träden. Uppför uppfarten, trapporna sprang jag. Knackade på dörren och efter en stund öppnas dörren och Felix står framför mig och kollade frågande på mig.

"Men Ebba, vad har hänt?" frågade han när han ser mina rödsprängda ögon efter alla tårar. Jag svarar inte utan går mot honom, greppar tag i hans kinder med mina händer och trycker upp honom mot väggen och börjar kyssa honom.

o.m | Ditt nummerWhere stories live. Discover now