quarante-quatre

3.6K 183 52
                                    

Felix ord ekade i mitt huvud, Det är du som är tjejen Ebba, det är du som är Ebba. Att jag är Felix's Ebba kan jag inte förstå. Hur har han kunnat dölja det så bra ? Jag menar, jag har inte märkt någonting att han varit kär i mig eller så har jag bara varit blind. Bara han inte tror att det är någonting mellan oss nu, för det är det inte. Vi låg ju med varandra och hånglade endel men jag känner inga känslor för honom. Fan, varför låg du med honom Ebba?

En knackning hördes på min dörr, jag ropade Kom In och dörren öppnades och Oscar kom in. Han såg på mig med en orolig blick och sprang fram till mig och kramade om mig. En tår letade nedför mina kinder och jag torkade snabbt bort den, vi drog ifrån varandra och Oscar satte sig bredvid mig i sängen. Han kollade på mig, när han såg att jag gråt förvandlades hans ansikte. Han blev orolig.

"Men Ebba, vad har hänt?" frågade han och drog in mig i en kram så jag låg lutad mot hans bröst. En snyftning kom från mig och Oscar började lätt dra sin hand på min arm.

"Jag har gjort något jättedumt" snyftade jag fram och begravde mig ännu mera i Oscars famn.

"Vad menar du?"

"Jag låg med Felix" sa jag så tyst jag bara kunde, hoppades på att Oscar inte skulle höra.

"Du gjorde vad?!" nästan skrek Oscar och släppte taget om mig. Han kollade mig allvarligt i ögonen. "Hur kunde du göra så mot Ogge, vafan tänker du inte alls?!"

Jag tog ett djupt andetag, kollade ned på mina fingrar, en tår lämnade mitt öga och jag tittade upp mot Oscar igen. Min syn var suddig pågrund av tårarna som bildades i mina ögon. "Jag kom på honom vara otrogen så jag gjorde slut och sprang hem till Felix" Oscar såg numera ut som en fågelholk. Hans mun var ett enda stort hål. Han var tyst, sa ingenting, satt bara och kollade mig rakt in i ögonen. Utan att jag var beredd på det så kramade han om mig och det var då det brast för mig. Jag orkar inte med mer saker i mitt liv. Först dör min mamma och sedan min bästa kompis. Därefter går den jag älskar mest av alla och är otrogen mot mig och jag bestämmer mig för att ligga med hans bästa kompis. Vad fan är det för fel på mitt liv? Det enda positiva jag just nu ser i mitt liv, är att jag slipper Emil. Hemskt som jag är, men jag är glad över att han inte besvärar mitt liv längre.

Vi satt tysta, jag i Oscars famn, i något som kändes som timmar. Han lät mig gråta ut, lät mig skrika. Som tur var inte Katia hemma, så jag slapp hennes tjat om vad som har hänt. Oscar lossade greppet om mig och jag satte mig upp. Torkade bort en tår i ögat och kollade honom sedan i ögonen. Han kollade besviket på mig, men även med en sorgsen min.

"Jag fattar inte hur han kunde göra så mot dig och hur du kunde göra så mot honom" sa Oscar tyst för sig själv. Att han var irriterad på mig förstod jag. Jag kan själv inte förstå varför jag sprang till Felix och låg med honom, jag har ju inte de känslorna för honom. Kanske var det alkoholen som pratade eller så ville jag bara känna mig älskad. Få känna att någon faktiskt tycker om mig.

"Förlåt" sa jag tyst och torkade bort en tår.

"Det är inte mig du ska be om ursäkt till, om det är någon så är det Felix och Ogge du ska be om förlåtelse till" sa Oscar besviket och reste sig upp och gick ut ur dörren. Wow. Det är första gången Oscar faktiskt blir besviken på mig, första gången han blir arg på mig. Men jag dömer honom inte, jag vet att jag har gjort fel, men min hjärna fungerade inte helt till 100%. Vad ska jag göra ?

Tiden gick. Jag kollade på klockan och såg att den var 22:56, Katia bör komma hem snart. Jag gick upp från sängen och ned till köket, tog mig ett glas vatten och gick runt på twitter och kollade runt. Som tur så vet ingen vad som har hänt, ingen har sagt någonting. Det är väll bara det som fattas i mitt liv, att fansen får veta att jag låg med Felix och få ännu mera hat. Ytterdörren öppnades och Katia ropade hallå. Jag ropade tillbaka att jag satt i köket och Katias fotsteg hördes.

"Ebba, mår du bra?" frågade Katia när hon kom in i köket. Hon såg på mig, där jag satt i köket, kollandes ned i bordet och såg allmänt förstörd ut. Jag skakade i huvudet och tårarna började rinna på mig ännu en gång. Inte ens när mamma eller Elinor dog grät jag såhär mycket. Katia släppte sin väska ned på golvet och sprang fram till mig och kramade om mig, försökte lugna mig. "Ebba, vad är det som har hänt?"

"Oggevarfuckingotrogenochjaggjordeslutochlågmedfelix" sa jag så fort jag kunde utan att andas mellan orden. Katia stelnade till, men höll mig fortfarande i hennes famn.

"Sa du vad jag hörde?" frågade Katia och jag tog ett djupt andetag.

"Ogge var otrogen, jag såg honom, och jag skrek att det var slut och sprang hem till Felix och låg med honom" snyftade jag och Katia strök min rygg som svar. Hon skrek inte åt mig, sa inte hur fel jag hade gjort, sa inte hur fel Ogge hade gjort. Hon gjorde tvärtom det som Oscar hade gjort. Hon släppte kramen och satte sig framför mig vid bordet. Hon tog min hand och kollade mig i ögonen.

"Är du säker på att Ogge verkligen var otrogen, det känns inte som honom?" sa Katia och jag nickade. Jag berättade om hur jag hade sett det själv med egna ögon, men Katia tyckte fortfarande att det lät som en konstig sak. Ogge är inte den personen som gör andra personer ledsna. Han är den mest snällaste och goaste personen som finns. Men han bröt det.

"Du kanske ska prata med honom, det kanske inte är som du tror" sa Katia och jag skakade på huvudet. Att prata med Ogge nu var det allra sista jag vill göra. Jag vill inte höra hans röst, se hans ansikte. Jag vill inte ha någonting med honom att göra.

"Och du kanske ska prata med Felix" sa Katia och jag nickade. Jag bör verkligen prata med Felix, säga att jag inte är kär i honom, även om det verkade så på mig inatt och imorse. Jag tog fram mig telefon. Som vanligt var displayen fylld med meddelanden från Ogge. Jag klickade bort alla sms och gick till min och Felix konversation.

23:38 Ebba: felix, vi behöver prata... kan jag komma till dig imorgon vid 12?

23:40 Felix: jag håller med, vi borde prata... kom när du vill, är själv hela dagen

• •

GLÖM INTE ATT NI KAN KIKA MIG PÅ @ fooobootey @ KIK

o.m | Ditt nummerOnde histórias criam vida. Descubra agora