dix-huit

3.9K 165 45
                                    

Sedan igår har hela min mage varit fylld av fjärilar. Allt jag tänker på är Ogges läppar som pressas mot mina. Hans värme, hans läppar, hans tunga. Hans kyssar i verkligheten var så mycket bättre än vad de var i min dröm. Allt jag vill är att känna hans läppar pressade mot mina, känna hans händer massera försiktigt vid min midja.

Jag väcks upp ur mina tankar av att bilen stannar. Utanför bilen ser jag hur tonårstjejer står överallt och väntar på att få se en skymt av killarna. Nu när det är sommarlov och folk är lediga är det ännu mera folk utanför studion, dag som natt. Jag och Katia klev ut ur bilen och folk märkte oss och sprang fram, lika gärna som de ville ha bild med killarna ville de har bild med Katia. Flera frågade vem jag var och Katia svarade som det var - hennes kusin - men flera sa att de hade sett mig igår gåendes med Ogge hand i hand och då skyndade Katia in i studion och när vi kom in stannade hon mig tvärt.

"Ebba, svara ärligt nu, höll du och Ogge hand igår?" hon tittade seriöst på mig och jag nickade som svar, rodnade lite lätt då jag började tänka vad som hände igår.

"Är ni bara vänner eller mer än vänner?" att höra det från Katia trodde jag aldrig att jag skulle få höra, speciellt inte under en sådan här förhörning. Jag kollade ned i backen, visste inte vad jag skulle svara. "Är ni mer än vänner Ebba?"

"Vi är bara vänner" hördes min röst säga och det var ju det som var sant, vi var ju bara vänner. Två vänner som igår hånglade tre gånger och som skriver flörtiga sms till varandra och som rodnar såfort någon säger något till varandra. Att vi är bara vänner är ju sant, vi är inte tillsammans. Men jag tror ärligt talat att jag börjar bli kär i honom, på riktigt.

"Okej vad bra" och vad Katia menade men vad bra vet jag inte och om jag någonsin kommer få veta det vet jag inte. Kanske ville hon inte att jag skulle bli tillsammans med någon av killarna eller så var hon bara glad att det tjejerna sa inte stämmer, att det bara är rykten.

Vi fortsätter in i byggnaden, in till ett rum med soffor, bord och massa mat som man får gå och ta av när man vill. Gitarrer hängde på väggarna och affischer med något med killarna att göra hängde också uppe. När vi kom längre in i rummet såg jag att Oscar och Ogge satt i en soffa i ett hörn så jag gick dit och satte mig bredvid Oscar.

"Heeeej Stockholmaren" sa Oscar och drog ut på E:t i hej, jag slog honom lite lätt på armen innan vi gav varandra en kram och jag sa hej tillbaka. Jag gav även Ogge ett hej men ingen kram, jag såg att han rodnade, visste att han tänkte på våra hångelsessioner igår. Min telefon plingade till samtidigt som Oscar ställde sig upp och gick och hämtade ett äpple. På displayen visades Elinors namn.

12:23 Elinor: vad är det för bilder och rykten som går omkring på hela twitter om dig och Ogge ?

Jag visste att tjejerna som följde efter oss igår tog kort när vi gick hand i hand. Jag visste att de skulle sprida bilderna, men vad är det för rykten Elinor snackar om ?

12:24 Ebba: vad är det för bilder och rykten du snackar om ?

12:26 Elinor: bilder som ser ut som du och Ogge som håller hand och bilder när du och Ogge kollar kärleksfullt i varandras ögon och sedan går det rykten om att du är hans nya flickvän, är detta sant Ebba ?

12:29 Ebba: jag och Ogge var och dansa igår och då höll vi varandra i hand för att inte komma bort från varandra bland allt folk

Okej, där ljög jag. Det var inte alls något folk omkring oss när vi höll hand, men om jag ska vara ärlig så kan jag inte tala om för Elinor hur jag känner för Ogge och absolut inte om vår kyss. Hon skulle sprida allting på twitter och fansen skulle få reda på det.

o.m | Ditt nummerWhere stories live. Discover now