huit

4K 185 52
                                    

Dagarna går, idag är sista dagen i Stockholm för min och Elinors del, vi har varit här i en vecka nu. Dagarna har gått fort även om vi knappt har gjort någonting. Första dagen träffade vi ju killarna och en annan dag spenderade ju jag med Ogge på en badplats. Sedan har vi shoppat två dagar och igår var vi på Gröna Lund hela kvällen och idag har vi bestämt för att ta en chill dag då vi åker hem imorgon. Vi ska bara sitta ute i trädgården och sola och bada i poolen.

Min telefon har knappt fått någon vila alls den här veckan, sms från både Oscar, Ogge och Felix har fyllt min display, vilket jag tycker är kul. Jag har blivit ännu bättre kompis med Oscar och har fått en ny vänskap med Ogge och Felix. Nu är det bara Omars telefonnummer kvar som jag inte har och sen kan jag säga att jag har The Fooos telefonnummer och inte bara The Foos telefonnummer som nu. Skämtåsido. Killarna är verkligen sköna, det är synd att vi åker hem imorgon, jag hade gärna velat spendera en dag till med dem.

"Ebba, Elinor!" Katia ropade på oss och vi reste oss upp från våra handdukar och gick in i huset och in till köket där Katia stod och lagade mat.

"Vad vill du ?" frågade jag och Katia vände på sig.

"Jag tänkte laga en avskedsmiddag för er idag" ett leende dök upp i Katias ansikte och vi log tillbaks och nickade som svar.

"Jag tänkte även att killarna kunde komma och Daff om det är okej?" fortsatte Katia och jag kände direkt hur Elinor bredvid mig spände sig. "Daff och jag ska prata lite arbete efter maten så då kan ni umgås med killarna"

"Det blir jättebra Katia" svarade jag och kvävde ett leende som ville spricka upp när som helst i mitt ansikte.

"Okej vad bra, för de kommer om 30 minuter" sa Katia och flinade åt oss, snabbt sprang vi upp för att duscha av oss och göra oss iordning. Det där gjorde Katia klart och tydligt med mening, typiskt henne.

När vi var klara tittade vi oss en sista gång i spegeln innan vi hörde Katia ropa på oss där nere, killarna och Daff hade kommit. Daff hade vi träffat två gånger innan som tur, jag hatar att träffa nytt folk hemma hos någon när det är massvis med folk omkring en. Fråga inte varför för det vet jag inte svaret ens själv.

I köket hördes röster och vi gick dit, jag kunde känna hur nervositeten började krypa fram, jag försökte skaka bort den men det var svårt. Fast jag borde kanske vara lite nervös, med tanke på smsen som jag och Ogge har skickat till varandra sedan vi var och badade. Det har inte varit några farliga sms men vi har varit ganska flörtiga och gett varandra komplimanger osv.

"Titta här kommer de ju" sa Katia och flinade åt oss, jag räckte ut tungan åt henne innan jag sa hej till killarna och Daff. Jag kramade om alla innan vi gick ut till verandan och skulle äta. Detta är exakt så som jag hade drömt för några dagar sedan, jag upplever déja vu och det är läskigt.

När vi sätter oss ned vid bordet vibrerar min telefon till och jag tar diskret upp den och ser att Ogge har skickat ett sms till mig.

18:23 Ogge: nog med att du åker hem imorgon men var du tvungen att ta på dig det där ? nu är det ditt fel om jag kommer stirra

Ett litet skratt kom från min strupe och jag knappade iväg ett svar till Ogge.

18:24 Ebba: jag ville kanske att du skulle ha ett bra sista minne av mig

Jag lade ned telefonen i jumpsuitens ficka. Jag hade tagit den svarta jumpsuiten på mig med mening idag, endast för att jag visste att Ogge skulle komma. Min telefon vibrerade ännu en gång och jag fick ta upp den igen för att denna gång se Felix namn på displayen.

o.m | Ditt nummerWhere stories live. Discover now