soixante-trois

3.5K 255 29
                                    

Ringklockan på dörren ringde och det nästa man hörde var hur huset fylldes av skrik och skratt. Jag skakade i huvudet för mig själv innan jag gick till hallen och lutade mig mot väggen och kollade på killarna som inte hade märkt att jag hade ställt mig där. De var i sin egna lilla värld och det var inte förrän Omar vände sig om som han såg att jag stod där, han harklade sig och de andra märkte att jag också stod där. Jag sa ett hej till dem och skrattade åt dem lite, jag mötte Ogges blick och han flinade åt mig innan han gick fram till mig och kysste mig passionerat, mina händer fann hans nacke och tryckte honom närmare mig.

"Gå upp till ett rum" sa Oscar och skrattade och gick förbi oss med Omar och Felix hack i häl. Jag och Ogge drog ifrån varandra och skrattade innan vi begav oss till köket där de andra hade gått till. De stod och ställde in både cider och öl i kylskåpet och Omar stod och ställde upp några spritflaskor på bordet. Idag är det nyår och vi ska ha en liten fest hemma hos mig, de som jag vet som kommer är killarna, Julia, de andra tjejerna från klassen som jag hänger med samt några av killarnas kompisar. Steg hördes i trappan och snart stod Katia i dörröppningen och kollade på oss.

"Har ni allting ni behöver ikväll då?" frågade hon och vi alla nickade som svar. "Okej, vad bra. Då sticker jag så syns vi imorgon" Vi alla sa hejdå och begav oss upp till mitt rum för att göra oss iordning. Julia och de andra tjejerna skulle komma lite innan festen skulle komma, tyvärr kunde de inte komma nu när killarna kom med det funkar ändå.

"Eftersom ni kan mer om mode än mig så får ni bestämma kläder till mig" sa jag och öppnade garderoben så killarna kunde se in. När jag vände mig om såg jag fyra killar som såg ut som fyra små pojkar när de såg en traktor eller någonting. Deras ögon var fyllda med lycka och det såg så roligt ut. Jag skrattade lite åt dem innan jag gick och satte mig på sängen och killarna gick närmare min garderob och började dra i allting jag hade där i.

"Jag röstar på denna" sa Ogge och höll upp min jumpsuit, han tycker verkligen om den. Det är nästan så han ska få den av mig.

"Nej, jag tycker denna" sa Oscar och Felix och Omar nickade instämmande med. Oscar höll upp en röd klänning som gick till halva låren, den var baseball-inspirerad. Ungefär en sådan som Miley Cyrus hade i "23" videon, eller, den påminner om den i alla fall. "Vilken tycker du Ebba?" Jag kollade på båda alternativen men jag visste redan vilken jag ville ha. Jag tog upp min hand och pekade på Oscar alternativ.

"Men Ebba" Ogge försökte låta sur men jag ställde mig upp och gick fram till honom och pussade honom på munnen, gav honom en kram och viskade "den blir enklare för dig att ta av". När jag hade sagt det så flinade han och sa att det inte var en så dum idé med klänning, jag skrattade åt honom. Jag gick till min telefon som låg på skrivbordet, satte på bluetooth och kopplade ihop den med min stereo och började spela musik. Vi måste ju börja tagga att året snart är slut och att ett nytt år börjar.

"I said, excuse me, you're a hell of a guy, I mean my, my, my, my you're like pelican fly, I mean, you're so shy and I'm loving your tie. You're like slicker than the guy with the thing on his eye, oh, Yes I did, yes I did, somebody please tell him who the F I is, I am Nicki Minaj, I mack them dudes up, back coupes up, and chuck the deuce up" rappade jag och Felix med till låten och vi hörde hur Ogge, Oscar och Omar började skratta och vi kollade dit och såg att Oscar filmade.

"Varför är jag inte förvånad över att du filmar?" sa jag och Oscar började skratta lite till. Vi bytte låt, alla sjöng med, vi dansade, gjorde oss iordning, dansade, sjöng och gjorde oss iordning lite till. Tiden gick iväg och jag kollade vad klockan var, 19:35, vilket betyder att Julia och tjejerna bör komma vilken sekund som helst nu. Vi stängde av musiken, gick ned till nedervåningen och började blanda ihop lite drinkar medan vi väntade på att alla skulle komma, vilket inte alls tog lång tid för efter en kort stund öppnades dörren och Julias röst hördes.

"Vi är i köket" skrek jag tillbaka och någon ropade tillbaka ett Okej. Man kunde höra hur de tog av sig kläderna och hur fotsteg gick mot köket och de kom in. Vi sa ett hej, Julia gick fram till Oscar och pussade honom och kramade sedan om mig. Jag kramade om de andra tjejerna också. Det är första gången de andra tjejerna träffar resten av killarna, de har bara sett Ogge i skolan tidigare, men aldrig pratat med honom.

"Så detta är Oscar, Omar, Felix och ja, Ogge" sa jag och presenterade killarna och sedan presenterade jag tjejerna. Vi satt vid barbordet och pratade lite, drack lite drinkar och väntade på att de andra gästerna skulle komma. När klockan slog 20:30 började folk ramla in och det dröjde inte länge förrän köket och vardagsrummet var fyllt av folk och festen var i full gång.

"Give it to me, I'm worth it, Baby, I'm worth it, Uh huh I'm worth it, Gimme gimme I'm worth it, Give it to me, I'm worth it (know what I mean?), Baby, I'm worth it (give me everything), Uh huh I'm worth it, Gimme gimme I'm worth it" jag och Oscar stod framför varandra och sjöng med till Fifth Harmony för fulla halsar. Vi fuldansade, sjöngskrek, fuldansade lite till, drack, sjöng och drack ännu mer. Kvällen var hur otrolgit rolig som helst och timmarna bara rullade iväg och det var strax dags för tolvslaget.

"5 minuter, vi går ut" skrek någon och alla började röra sig ut från huset, ut till gatan där vi ställde oss och väntade på att fyrverkerier skulle börjas. Gatan var redan fylld av folk som stod utanför och gjorde lika som oss, väntade på att fyrverkerierna skulle börja. Jag ställde mig bredvid Ogge, som stod bredvid Julia och Oscar. Längre fram kunde jag se hur Felix stod med Stina och han hånglade upp henne, han berättade för mig att han försöker släppa mig, komma över mig och att han har lyckats väldigt bra. Jag är glad för honom, att han förstår att jag tyvärr inte känner detsamma tillbaka, att det finns andra tjejer för honom.

"Ebba" sa Ogge och jag vände mig dit och han böjde sig ned och kysste mig, det var fortfarande inte midnatt, det var 10 sekunder kvar. Jag avbröt inte kyssen, utan kysste honom tillbaka. Jag kunde höra hur folk började ropa ned från 10 och tillslut skrek folk Gott Nytt År och jag och Ogge kysstes fortfarande tills en stund då vi båda var tvungen att hämta andan.

"Så, nu fick jag ett perfekt slut på förra året och en perfekt början på detta år" sa Ogge och flinade stort. Jag skrattade lite åt honom men sträckte mig upp till honom och kysste honom innan jag kröp in i hans famn och kollade på fyrverkerierna som lyste upp himlen. Ogge böjde sig ned och viskade i mitt öra.

"If I could build a girl, I'd build her just like you" viskade han i mitt öra och vilade sen sitt huvud ovanpå mitt. Jag log stort. Jag är så lycklig.

• • •

Shit jag har 82K+ på denna berättelse, TACK NI ÄGER

o.m | Ditt nummerWhere stories live. Discover now