Iubirea Învinge

3.4K 209 35
                                    

Anca p.o.v
Este imposibil sa lupti cu inima.Ati simtit vreodata ca inima voastra poarta un razboi cu creierul?Intotdeauna inima va câştiga.Am reusit sa le gasesc baietilor iubite,chiar si lui Francisco care imediat ce a vazut o fata s-a topit dupa ea,spre bucuria mea ca nu am fost nevoita sa-i explic ca nu-l iubesc. Din cauza ca totul mergea asa bine am hotarat sa nu mai plecam,nu avea sens acum cand baietii au prietene,iar eu si Diana suntem mai apropiate ca niciodată.David si-a gasit o fata pe nume Lucia,o bruneta inalta de 20 ani care vrea sa devina medic.James este cu o fata roscata de 22 ani,destul de inalta care vrea sa devina dansatoare,iar Francisco o fata satena cu suvite blonde,de 20 ani care vrea sa devina procuror.
Dar eu inca nu imi pot gasi linistea,de aceea ma aflu acum in fata apartamentului lui Taylor.Intru si il gasesc intins pe pat,trebuie sa o fac,acum ori niciodată.
Eu:Taylor,dormi?
Taylor:Nu.Ce faci aici?
Eu:Trebuie sa-ti spun ceva.
Taylor:Te ascult.
Eu:Nu mai pot Taylor,te urasc!
Taylor:De ce?
Eu:Pentru ca te iubesc, deaia! Te iubesc în ciuda greșelilor tale din trecut, prezent sau viitor. Te iubesc pentru toate gândurile bune pe care, iubindu-te, le-am găsit în mintea mea, pentru toate emoțiile, așteptările, dorințele, tristețile și bucuriile pe care le-am trăit din vina ta…și pentru toate cuvintele pe care nu le-am putut spune altcuiva decât ție, pentru căldura din ochii tăi și pentru blândețea și seninătatea ta.Mi-ai fost alaturi in cele mai grele momente ale vietii mele,nu pot uita asta.Nu pot uita noptile in care am dormit impreuna,prostiile pe cae le faceam impreuna.Nu pot sa te uit!Am incercat din rasputeri dar nu am puterea sa te uit si nici sa iubesc pe altcineva.
Taylor:Anca,esti cea care îmi face viața atât de a dracului. Tu, fata pe care o iubesc, mă faci să vreau să fiu tot ce nu sunt. Dar sunt slab și te voi dezamăgi, pentru că tu ai visat la cineva care e mai bun decât sunt eu.Te iubesc atat de mult dar la dracu cu viata asta,am reusit doar sa te ranesc.Cum poti sa ma privesti fara sa ma urasti pe mine si faptele mele?
Eu:Niciodată nu as putea sa te urasc,locul tau din inima mea este plin cu dragoste.
Taylor:Atunci o sa lupt pentru noi,o sa incerc sa fiu ceea ce tu ai nevoie.O sa ma tarasc prin capcanele vietii ca sa ne fie bine. Voi face in asa fel incat sa fii cea mai fericita. Vom trece peste probleme pentru ca iubirea noastra e mai presus de toate si de toti,chiar si de fratii tai.
Apoi s-a aplecat spre mine si ne-am trântit in pat sarutandu-ne....restul e magie.
Heii capitol nou.Va astept parerile.Ce ati facut la examen?Credeti ca ar trebui sa oprim cartea la capitolul 100?Stiti cine este la media? ♥♡

Iartă-mă ca trăiesc!Where stories live. Discover now