Ce o sa fac?

2.9K 213 18
                                    

Deschid ochii, speriata. O lumina alba, difuza, ma invaluie.Nu stiu unde ma aflu sau cum am ajuns aici,totul este in ceata.Ma ridic si incerc sa imi dau seama unde sunt insa nu reusesc.Dintr-o data realitatea cruda ma loveste:sunt moarta.Dar daca sunt morta de ce inca stiu totul despre viata mea,toate amintirile si toate persoanele pe care le-am cunoscut.Trebuie sa caut niste raspunsuri.Indrept capul spre o silueta ce se indrapta spre mine.Acei carlionti blonzi,ochii albastrii si zambetul imens......Chris.Am fugit pana am ajuns in bratele sale,el imediat infasurandusi bratele in jurul meu si strangandu-ma puternic la pieptul sau.
Eu:Chris!Ce dor mi-a fost de tine!
Chris:Si mie Ancuta,poate mai mult ca tie.Sa stii ca mereu am fost alaturi de tine,am incercat sa te ajut.
Eu:Atunci de ce s-au intamplat atatea lucruri rele?
Chris:Nu puteam sa te scap de lucruri rele pentru ca toti oamenii trec prin ele si isi intaresc caracterul invingandu-le.Eu pot doar sa te indrum,sa te ajut sa lupti si sa treci de ele.
Eu:Oricum acum am murit si nimic nu o sa ma mai raneasca.O sa stau aici cu tine.Aici nimeni ai nimic nu ma mai poate rani,voi fi in siguranţă.
Chris:Dar tu nu esti moarta.
Eu:Nu?
Chris:Nu,esti in coma.Inca poti alege daca vrei sa traiesti sau nu.Depinde doar de tine.
Eu:De cat timp sunt asa?
Chris:3 saptamani.
Eu:Nu vreau sa ma intorc!
Chris:De ce?
Eu:Pentru ca nu mai vreau sa sufar si sa fiu ranita mereu.
Chris:Dar fratii tai?
Eu:O sa se obisnuiasca cu lipsa mea si o sa aiba o viata fericita.
Chris:Chiar crezi asta?
Eu:Mdaa....
Chris:Vino sa iti prezint pe cineva.
Am inaintat oana cand in fata noastra au aparut un barbat si o femeie ce m-au imbratisat.I-am privit atent si mi-am dat seama cine sunt chiar daca nu-i vazusem decat in poze. ......mama si tata.
Eu:Mama?Tata?Voi sunteti?
Mama&Tata:Da scumpo!
Eu:Nu mai vreau sa plec de aici!
Mama:Chiar esti dispusa sa-i parasesti oe fratii tai,sa pierzi bucuriile vietii?
Eu:Care bucurii?
Mama:Scumpa mea,viata deabea acum incepe.
Eu:Dar voi de ce ne-ti parasit pe noi?Nu v-a pasat ca vom suferii?
Tata:Sigur ca ne-a pasat iuirea mea dar asta a fost pedeapsa noastră,sa pierdem tot ce aveam mai scump.Noi nu am putut alege.
Eu:De ce?
Tata:Din cauza faptelor noastre.Nu pot alege decat sufletele curate si tinere care au murit dn vina altora.
Eu:Aaaa.
Mama&Tata:Noi nu mai putem sta scumpo.Tine minte ca noi va iubim foarte mult pe tine si pe fratii tai.Ai grija ce alegere faci.Fratele tau Andrei ne-a rugat oe noi sa te îndrumam in aceasta alegere.Te iubim!
Eu:Si eu va iubesc!
Apoi au disprut si am ramas cu Chris.
Chris:Inca nu esti hotarata?
Eu:Nu.
Chris:Vino cu mine.
Am mers cu Chris pana am ajuns in fata unei ferestre foarte mari transparente.
Eu:Ce este asta?
Chris:Ceva ce te va ajuta sa iei o decizie.
Dintr-o data fereastra a inceput sa straluceasca.Am privit-o atent si am putut vedea o camera de spital in care,intinsa pe pat si conectată la aparate,eram eu.In jurul patului se aflau Andrei,James,Aiden,David si Francisco.Andrei era tras la fata si avea lacrimi uscate pe obraji la fel ca David.Aiden statea la fereastra si tragea nervos dintr-o tigara si el la fel ca ceilalti fiind slabit.James se uita pierdut in gol,iar in ochii sai nu se putea citi nimic pe cand Francisco statea asezat pe podea intr-un colt cu lacrimi uscate pe obraji in ochii citindu-se durerea,in maini tinand colierul meu.Ma durea sa ii vad asa,torul doar din vina mea..mai bine sfarsesc totul.
Din senin imaginea s-a schimbat in ea aparand camera lui Taylor.Totul era dezordonat si el statea întins in pat privind pierdut spre tavan,încheieturile fiind pline de sânge.
Tot raul asta din vina mea....doar don vina mea.
Chris:Ei bine,ce o sa faci?
Eu:Nu stiu.
Chris:Imbratiseaza-ma.
L-am strâns puternic in brate si inainte sa dispara mi-a zis ,,Te iubesc Ancuta,sa nu uiti asta niciodata,mereu voi fi alaturi de tine.Ai grijace faci,nu mai ai mult timp pentru a lua decizia. "
Ce o sa fac?Ce decizie sa iau?
Imi pare rau ca nu am mai postat dar am fost ocupata cu scoala si bamchetul.Ce decizie credeti ca ar trebui sa ia Anca? ♥♡

Iartă-mă ca trăiesc!Where stories live. Discover now