Citaţie?!

3.2K 201 8
                                    

Anca p.o.v
Cred ca pentru binele meu psihic ar trebui sa-l iert.In fond,ce motive as avea sa nu o fac?Ar fi câteva dar de ce sa caut nod in papură,mai bine incerc sa vad partea plina a paharului.Preocupata cu scrisoarea nu am observat ca am ajuns in curtea facultatii si ca Francisco deja imi deschisese usa.
Eu:Scuze, nu am observat ca am ajuns.
Francisco:Stai linistita mai puteam sta vreo 2 ore uitandu-ma la tine.
Eu:E bine de stiut pentru viitor.
Am coborât din masina cand o tipa de apropie de noi si il ia pe Francisco de gat sarutandu-l.
Ea:Iubitule,de cand nu te-am mai vazut!
Francisco:Stai asa!Iubitule?!Si tu esti.......?
Ea:Nu iti amintesti de mine?
Francisco:Ar trebui?
Ea:Sunt Ema,ne-am intalnit in club weekend-ul trecut.
Francisco:Stai putin ca nu intelegi situaţia.
Ea:Poate tu nu intelegi.
Francisco:Taci dracu si asculta-ma.Te amagesti singura crezand ca sunt iubitul tau,a fost doar o aventura.Toata lumea stie ca nu sunt genul care sa aiba o relatie lunga,si in orice caz nu o sa-mi gasesc jumatatea intr-un club moarta de beata.
Ea:Esti un mare dobitic!!Si presupun ca cea de langa tine e tot o aventura?!
Eu:Sper ca nu vorbeai despre mine!?
Ea:Ba da.
Eu:Tin sa te anunt ca nici daca te-ai polei cu aur,diamante,bani si pietre pretioase nu ai valora cat o unghie de a mea!Uita-te la tine ca esti doar o lipitoare mancatoare de bani,o curva ordinara care in aceast moment ar trebui sa se afle intr-un bordel!Eu si Francisco suntem doar prieteni.
Francisco:Cei mai buni prieteni.Si daca da dracu si tu sau oricine altcineva se mai ia de ea,va avea de-a face cu mine (spune ridicand tonul ca toti studentii din curte sa il auda).
Dupa ce am facut cunostinta cu ceilalti si dupa discursul unui profesor am fost lasati sa plecam.Din discutiile cu cateva fete am aflat  ca de cand se afla in aceasta scoala Francisco nu a luat apararea nimanui in afara de baietii din grupul lui,cu atat mai putin unei fete.Pe langa asta m-au asigurat ca nimeni nu va mai îndrăzni sa se ia de mine,si daca o va face va regreta pentru ca Francisco este unul dintre cei mai populari si bogati baieti din oras,fiind o fire rece si insensibila dar mie nu m-i se pare ca este asa,ba din contra.Am ajuns acasa si l-am gasit pe David oe canapea citind o scrisoare.
Eu:Ce s-a intamplat?
David:Citeste!
Am luat scrisoarea si am cititit urmatoarele:
-CITATIE
ziua 06 luna iunie anul 2015
Numele Davenport
prenumele David
fiul lui Ryan si al Mirandei de 19 ani de profesie student din  este chemat la acest organ de politie cu sediul in  Bucuresti str. Matei Basarab nr. 17 sectorul 4  pentru ziua de 12 luna iunie anul 2015 ora 12:00 in calitate de acuzat in cauza privind impuscarea domnului Nick si detinere ilegala de arma daca judecatorul hotaraste ca sunteti vinovat puteti primi pana la 10 ani de închisoare.Neprezentare aduce sanctiuni cu pana la 2 ani de inchisorr, dreptul la un aparator cu care sa va prezintati la termenul fixat, asistenta juridica obligatorie in situatiile prevazute de art. 171 alin. 2 si 3 din Codul de procedura penala si mentiunea ca in cazul in care nu va alegeti un aparator cu care sa va prezintati la termenul fixat vi se va desemna un aparator din oficiu.ORGAN DE CERCETARE AL POLITIEI JUDICIARE
Eu:Isi bat jos de noi?!
David:Asa am zis si eu....macar ii vei vedea pe Andrei,Aiden si James.
Eu:Da.....Trebuie sa facem ceva!Francisco?
Francisco:Nu-ti face griji Ancuta,ne vom prezenta la proces cu cei mai buni avocaţi.
Eu:Dar am putea sa-l acuzam de rapirea mea?
David:Stii foarte bine ca nu.Nu avem probe plus ca asa ar intra si fratiu tai in belele, politia incerca de mult timp sa gaseasca banda.
Eu:Ai dreptate.
In sfarsit am gasit timp ai am pus  capitol, sper sa va placa.Va astept parerile.♥♡♥♡La media este Anca.

Iartă-mă ca trăiesc!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum