Orice pentru tine

3.4K 217 10
                                    

Anca p.o.v
Iata-ma in masina îndreptându-ma spre casa.I-am lasat pe baieti in fata si eu am stat in spate,trebuia sa-mi fac curat in gânduri.Stiu ca imi va fi greu aa stau departe de Andrei si de Aiden dar asa este cel mai bine si pentru ei si pentru mine.Nu stiu exact ce simt pentru ei in aceste momente,stiu doar ca mi-au facut prea mult rau ca sa-i pot ierta si in niciun caz sa trec peste si sa uit.Cel mai mult ma macina ceea ce trebuie sa fac.Mi-am dat seama ca eu nu mai simt nimic pentru Derek,absolut nimic si o relatie fara sentimente este ca o masina fara benzină:nu te duce nicăieri.Nu mai pot sa aman despărtirea, sa ma mint pe mine si pe el ca totul este bine.Stiu capar egoistă dar de ce sa-l mint,va avea sansa sa găsească pe cineva mult mai bun ca mine.Macar a fost o relatie sincer si despărtirea nu va durea asa cum m-a durut pe mine cand am fost inselata.Intr-un final masina se opreste in fata apartamentului lui Taylor,unde voi locui de acum incolo.Dupa ce am despachetat am hotărât sa merg la cumpărături.Ma uitam la niste sandale superbe cand primesc un mesaj de la un numar necunoscut ,,Vino in statia de metrou parasita daca vrei sa aflii informatii importante despre trecutul tau".M-am gândit cine ar putea fi dar fara raspuns.In final am decis sa ma duc la o adica ce se putea intampla?Nu imi ca parea rau daca mor,m-am săturat pana in gat de viaţa.
Am ajuns in statie si acolo ma astepta Nick.
Eu:Ce vrei?
Nick:Dupa cum am spus am informatii.
Eu:Ciripeste!
Nick:De unde sa incep.Fratele tau trăieste.
Eu:Ce gluma buna.Nu ai altceva mai bun de facut decat sa ma ranesti emotional pe mine?
Nick:Dar tu l-ai vazut mort?
Eu:Nu dar Andrei asa mi-a zis.
Nick:Andrei nu ti-a zis bine.Este la mine,eu l-am ranit.Dar nu mai are mult de trait daca tu nu faci ce spun eu.
Eu:Nu te cred!Dovedeşte!
Nick:Vino cu mine.
Ne-am urcat in masina lui si am ajuns in fata unei vile imense.Am intrat si am coborât in subsolul imens pana am ajuns in fata unui beci.Simţeam cum inima imi bate nebuneşte,oare ce se afla acolo?
Nick a deschis usa si a lasat la vedere o camera întunecata si plina de sânge,in mijlocul ei aflându-se intins pe podea un trup omenesc ce parea mai mult mort decat viu.
Nick:Uite dovada.
Ma-am apropiat cu teama de acel trup plin de rani adanci si sânge.M-am asezat jos si mi-am dat seama ca este James.L-am ridicat si i-am pus capul in poala mea iar el a deschis ochii si a şoptit ,,Ancuţa".Am inceput sa plang si sa tip la Nick.
Eu:Nenorocitule!Javra ce esti! Ce i-ai facut!Te rog lasa-l sa plece,fac orice!
Nick:Eram sigur de asta.
Eu:Te rog adu-mi apa,mâncare si un prosop si un lighean cu apa si 2 paturi groase.
Nick:Ok.Ca sa vezi ca nu sunt chiar asa rau.
Dupa ce mi-a adus tot ce i-am cerut am intins una din paturi pe jos si cu ajutorul lui Nick l-am intins pe James pe ea.L-am curatat de sânge si apoi i-am dat apa sa bea.
James:Nu face asta!Pleaca si lasa-ma,te implor!
Eu:Nu.Poti sa manânci?
James:Da.
Dupa ce a mancat a mai prins puteri.M-a luat in brate si a inceput sa plânga pe umarul meu.
James:Te rog pleaca!Te iubeac prea mult ca sa te las pe mana lui!Sunt dispus sa mor pentru tine!
Eu:Eu nu sunt dispusă sa te pierd din nou.
Nick:Anca haide!S-a terminat vizita.
Dupa ce l-am acoperit si l-am sarutat pe frunte am plecat cu Nick.
Nick:Ai o saptamana la dispozitie sa rezolvi ce ai de rezolvat iar apoi vei fi a mea.Sa nu spui nimanui nimic altfel moare.
Eu:Da.Deci eu in schimbul libertătii lui James?
Nick:Da.
Voi face totul pentru James,nu imi pasa atata timp cat el va fi bine.
Stiu ca nu am postat de mult timp dar nu am putut.Sper sa va placa capitolul.La media este camera in care este tinut James. Credeti ca este bine ca Anca sa se sacrifice pentru el?

Iartă-mă ca trăiesc!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum