Despre iubire

3.5K 223 10
                                    

Anca p.o.v
Am deschis ochii incet si am privit camera in care ma aflam.Dupa ce mi-am amintit ce am facut mi-am dar seama unde ma aflu.O intrebare ramanea fara raspuns:de ce Taylor se afla catarat in spatele lui Dante si il trage de par in timp ce-i da cu picioarele in stomac iar Derek joaca box cu Connor?I-am observat si pe Aiden si Andrei impreuna cu Alina stand pe margine si privind indiferenţi.
Am hotărât sa pun capat circului si mi-am adunat toate puterile pentru a striga ,,GATA!".Toti s-au uitat miraţi la mine de parca m-as fi intors din lumea morţilor.
Taylor:Anca!
Eu:Asa ma cheamă!Ce se intampla aici?
Taylor:Pai...
Eu:Nici nu vreau sa stiu.Voi doi afară.
Dupa ce Dante si Connor au plecat Derek si Taylor m-au imbrtisat,Andrei si Aiden apropiindu-se si vrând sa faca acelasi lucru.
Eu:Nu ma atingeti!
Andrei:Ancuţa....
Eu:Nicio Ancuţa!Ancuta pe care o stiai a murit in momentul in care m-ai trimis aici ca si sentimentele male pentru tine.Te urască si pe tine si pe Aiden!Ati vrut sa ma distrugeti si ati reusit.Bravo!!Felicitări ati reusit ceea ce ati vrut:ati distrus ce era mai bun in mine.Mi-ai gresit o data si te-am iertat,sa-ti fie rusine dar daca mi-ai gresit a doua ora si te-am iertat sa-mi fie ruşine.Stii ceva?M-am săturat sa imi fie rusine asa ca nu imi va fii.De data asta nu ajung niste amărâte de scuze.Nu vreau sa va mai vad vreodată!
Andrei:Dar...
Eu:Niciun dar!Ieşi-ti afara!
Dupa ce au iesit m-am linistit,ma simteam bine ca am spus tot ce aveam pe suflet.Stiam ca imi vor lipsi dar nu mai vreau aa sufar.
Derek:Maine vom pleca acasa.Sa te pregatesti.
Taylor:Si nu-ti face griji vom face alte tatuaje exact ca cele dinainte.
Eu:Promiti?
Taylor:Pe cuvânt de mincinos.
A venit si m-a pupat pe frunte dupa care a plecat.Nu stiu de ce dar simt ca el ma intelege mai bine ca oricine,cand ma atinge,ma pupa sau cand doar imi pronunta numele simt fiori pe sirea spinarii.Oare ce o insemna?
Taylor p.o.v
De multe ori m-am intrebat cum e sa fii indragostit cu adevarat?Acum mi-am dat seama. Iubeşti atunci când durerea ei e şi durerea ta. Atunci când ţi-ai dori să  îi ştergi toate suferinţele din suflet şi să o protejezi de orice tristeţe, când ţi se rupe inima să o vezi la pământ şi i-ai da bucăţi din tine doar ca să o vezi din nou întregă. Iubirea e despre dăruire. Când i te dai pe tine, atunci e iubire.
Acum stiu cu sigurantă un lucru:O IUBESC PE ANCA!
Ce credeti despre capitol?La media este un colaj cu Taylor si Anca.Va pup ♥♡♥.

Iartă-mă ca trăiesc!Where stories live. Discover now