Am ajuns

6.1K 347 20
                                    

Anca p.o.v

Intr-un final masina se opreste.In fata mea era o vila cu vreo 3-4 etaje pazita de o armata de oameni.In timp ce ma gandeam la ce  poate fi inauntru am simţit cum sunt luata pe sus si pusa pe umarul unuia dintre băieti. Am inceput sa ma zbat si sa tip dar degeaba.
Băiatul:Nu mai tipa si nu te mai zbate oricum nimeni nu te va auzi.Este o zona izolata, pustie as putea zice asa ca orice ai face nimeni nu te va ajuta.
Nimeni....cuvantul asta suna îngrozitor...dar este adevarat.Sunt singură. Nimeni nu poate sa ma ajute decat eu.Eu sunt singura mea cale de scăpare.

In cateva minute ma aflam intr-o sufragerie mare decorata cu tablouri si diverse capete de animale impaiate.Ciudat este faptul ca ma gandeam ca ma vor tine sechestrata intr-un beci sau ceva de genul nu intr-o vila.Am stat cuminte pe o canapea pana cand am ramas singura.Atunci am inceput sa tip cat de tare am putut.Da, stiu proasta miscare pana la urma cine ma putea auzi?

Atunci un tip inalt si bine facut vine si imi da o palma.Contactul palmei cu fata mea a fost extrem de dureros lacrimile aparand pe fata mea si buza incepand sa sangereze.
Individul:Cum îndrăzneşti sa tipi!
Eu: Cum îndrăzneşti tu sa dai in mine  animalule.

Atunci o alta palma face contact cu fata mea de data asta mult mai tare.

Atunci pe usa intra Chris (baiatul cu care am stat in masina)
Chris:Ce dracu faci acolo?!Te omoară sefu' daca afla ca ai batut-o....a zis ca asta va fi placerea lui
Individul:Lasa ca nici nu am atins-o
Chris:Hai cu mine la baie sa te cureti.
Eu: ok

Nu mai inteleg nimic.Acum voi fi sac de box?! Sper ca fratii mei sa ma gaseasca inainte sa se intample asta.

Iartă-mă ca trăiesc!Where stories live. Discover now