Planul lui Nick

3.6K 223 9
                                    

În viață avem de luat decizii foarte grele. Decizii pe care doar noi le putem lua, indiferent de ce ne-ar fi sfătuit oricine altcineva dar in situatia mea nimeni nu ma poate ajuta,nu as risca viata lui James pentru nimic in lume. Și chiar dacă în trecut astfel de decizii ar fi fost luate într-o fracțiune de secundă, timpul și conjunctura schimbă datele problemei. Am acceptat orice fiind contienta intr-o oarecare masura de consecinţe.Când ai oameni în jur care depind de tine, când ai planuri mărețe de viitor, când speranta ta este singurul lucru care te tine in viata, sunt momente în care trebuie să cântărești foarte bine dacă acele compromisuri merită făcute sau nu. Trebuie să stai să cântărești foarte bine deciziile pe care le ai de luat. Iar dacă ai cea mai mică urmă de îndoială sau există ceva de la care nu poți face rabat, atunci e bine să-ți urmezi instinctul, chiar dacă decizia luată nu e una fericită.Tot ce contează de fapt este să fii împăcat cu gândul că ai procedat corect, că dacă ai fi luat altă decizie nu ar fi fost în regulă pe termen lung și să nu ai regrete. Și chiar dacă pe moment doare al naibii de tare, faptul că la sfârșitul zilei te consideri un om împlinit, cu deciziile tale bune sau rele, face diferența. Cine spune că e ușor? Dacă ar fi fost ușor…..Macar stiu ca am facut totul pentru o persoana  are nu m-a dezamăgit sau abandonat vreodată.
Am rămas uimita de comportamentul lui Derek,nu orice persoana poate face ce a facut el.Sunt sigura ca mereu voi gasi in el un adevarat prieten,un stâlp de sprijin.Cred ca de el imi va fi cel mai dor.As vrea sa clarific lucrurile cu Andrei si Aiden dar nu pot. Sunt mult prea orgolioasă pentru a o face sau poate mie frica sa nu mai fiu ranita si a treia oara.In orice caz mai este putin si toate astea nu vor mai conta,nimic nu va mai conta.Viata mea se va schimba radical,nimic nu va mai fi la fel dar poate cine stie....este un lucru bun.Oare pe cine mint....nu vreau sa renunt la viata mea,la prietenii si familia mea.Dar trebuie si o voi face.
James p.o.v
Cand am vazut chipul Ancuţei am crezut ca am ajuns in rai,ma bucurasem atat de mult ca am scapat de chin si acum pot s-o veghez din rai....dar totul s-a dovedit a fi un coşmar, singurul lucru de care m-am temut tot timpul cat am stat inchis s-a intamplat,nenorocitul de Nick a gasit-o pe Anca.Stia foarte bine ca ea are un suflet foarte bun si ca ar face orice pentru mine.Ma doare sa stiu ca se va sacrifica pentru mine.Nu pot decat sa cred ca se va răzgândi dar o cunosc si stiu ca atunci cand vrea cu adevarat un lucru sau cand lupta pentru cineva drag ei este al dracu de incapatanata.Dar daca scap de aici si Anca va fi teafara o sa o bat si pe ea si pe Andrei,sa nu mai zic de Aiden.O sa plătească pentru ce au îndrăznit sa-i faca.Ei ar fi trebuit sa fie cei care sa o protejeze nu sa o distrugă.Dar daca eu scap si Anca nu,ne vom intâlni in ceruri.Macar acolo vom fi in sfârsit impreuna si nimic rau nu ni se mai poate intampla.
Nick p.o.v
Stau in biroul meu leganandu-ma pe scaun si gândindu-ma la reusita mea.Am reusit sa o fac pe Anca sa renunte la libertatea sa de buna voie,nu oricine poate face asta.Dar eu nu sunt oricine.Planul meu s-a intins pe mai multi ani dar a meritat.A meritat sa o angajez pe Mya,pe Jennifer si pe Maison care s-au strecurat incet in viata Ancai si au distrus-o.Pe usa intra Maison si se asaza pe scaun in fata mea.
Eu:Ce problema ai?
Maison:Andrei vrea sa-i ceara scuze Ancai si e de neclintit in decizia de a se impaca.
Nick:Nu!Ai grija sa nu faca asta!Nu ma interesează ce-i faci,cum il convingi dar fa-o.Mai e foarte putin si munca noastra va da roade.
Maison:Am inteles.
Capitol nou si sper sa va placa.La media este Anca.Nu-i asa ca e frumoasă?  ♥♡

Iartă-mă ca trăiesc!Where stories live. Discover now