Traiesc?

5.6K 327 2
                                    

Anca p.o.v

Razele soarelui patrund in camera făcându-ma sa deschid ochii, ceea ce este extrem de dureros dar intr-un final reusesc. Vreau sa ma ridic dar nu pot.Ma uit atent in jur su atunci imi amintesc tot ce s-a intamplat.....imi privesc mainile ce nu demult erau albe, atat de fragile.....acum sunt pline de vanatai si taieturi capatand o culoare mov.Aud usa.Ju pot sa vad cine este dar imediat vocea calda a lui Chris ma linişteşte. Stiam ca nu ma poate ajuta dar el era singurul care nu m-ar fi batut.
Chris:Buna Ancuta...(cu lacrimi in ochi) Am venit sa-ti ingrijesc rănile. Ma bucur ca in sfârsit te-ai trezit. Am crezut ca nu o sa mai deschizi ochii.
Eu:Cat am fost inconstientă?
Chris:Trei zile.Dar nu ma mira.Esti foarte sensibilă, si o sa-ti ia mult sa te refaci.
Eu:Mai bine as fi murit!
Chris:De ce spui asta?
Eu:(plângând) Sunt rapita, daca nu ai observat, sunt batuta pana lesin, nu stiu nimic de iubitul meu,pe care voi l-ati împuscat, fratii mei probabil sunt distrusi, iar eu nici macar adio nu pot sa le spun, deci mai bine prefer sa mor.
Chris:Te inteleg dar ina curand o sa poti sa-i suni pe fratii tai.
Eu:Serios?!
Chris:Da.Atata timp cat nu mai faci vreo prostie.

Dupa ce mi-a uns toate ranile cu crema si m-a bandajat am mancat.Eram moarta de foame asa ca nu am mai refuzat.
Chris: Apropo peste 3 zile seful da o petrecere asa ca tu vei sta inchisa aici.Vreau sa ma asigur ca nu favi vreo prostie.Sa nu iti inrautatesti situaţia.
Eu:Sigur.

Pe asta s-o crezi tu.O sa ma asigur ca in 3 zile ma voi reface cat de cat si atunci voi fugi.Acum, serios, cat de departe de casa ma puteau duce.Si in plus ori traiesc in libertate, ori mor.

Abia astept pentru ca Chris mi-a promis ca o sa ma lase sa -i sun pe frati mei.

Pana atunci o sa incerc sa ma ridic din pat si sa ma duc sa fac o baie.Cand dupa o ora de dureri groaznice am reuşit sa ma ridic ce am vazut in oglindă m-a îngrozit. Fata mea.......fata mea era plina de taieturi, ambii ochi erau negri iar nasuk ai buza erau sparte.Nici fratii mei nu o sa ma recunoasca in halul acesta.

Iartă-mă ca trăiesc!Where stories live. Discover now