Esti o persoana moarta!

3.1K 208 15
                                    

Andrei p.o.v
Am ajuns la spital in timp record.Am coborât din maşina insotit de David si Francisco si am inceput sa alergam nebuneate pe holurile spitalului.Am intrebat peste tot de locul unde se afla Anca si ne-au spus sa asteptam pana cand va iesi din operatie.Trecuse o ora si nimeni nu ne-a spus nimic,sangele imi clocotea in vene,ma simteam groaznic...sora mea era pe moarte si nu puteam face nimic,absolut nimic.
David:Cat trebuie sa mai asteptam Andrei?
Eu:Crede-ma ca nu stiu.Ma omoara asteptatul.
Dintr-o data Francisco s-a ridicat de pe scaun si a dat cu pumnul in perete,atragand atentia tuturor.
Francisco:Sunt un spital de toata jena!Daca in acest moment nu primesc informatii in legatura cu starea pacientei Anca Anghel,tatal meu va va da in judecat.
Un doctor s-a apropiat de el si i-a spus zambind amuzat:
Dr:Si cine este tatal tau?
Eu:Alexander Moore.
Brusc zambetul doctorului a fost inlocuit cu teama,acesta chemandu-ne in biroul sau.
Dr:Dumneavoastra sunteti fratii Ancai Anghel?
Eu:Doar eu sunt,ei sunt prieteni foarte apropiati.
Dr:Am inteles.O sa trec direct la subiect.Starea fetei este proasta, foarte proasta.Din cauza ca masina a lovit cand ea a lesinat a fost proiectata la 15 m in lateral,impactul cauzand multiple leziuni cerebrale cat si leziuni la nivelul trunchiului si membrelor.Hemoragii interne masive la nivelul abdomenului,plamanul a fost perforat de o coasta de aceea a trebuit sa o intubam si ventilam de urgenta,sa nu mai zic de multiplele oase rupte de la nivelul membrelor,mana dreapta fiind zbrobita in totalitate.Doar aparatele o tin in viata dar este nevoie de o interventie de urgenta,mai exact transplant de rinichi de acee toti membrii familiei si prietenii trebuie sa faca analize.Va informeaz ca aceasta operatie poate fi letala dar in aceeasi masura fara aceasta operatie nu ar supravietui.
Eu:Suntem de acord.
Dr:Atunci in o ora toti cei dornici sa o ajute sa se prezinte la analize.Va vom cere permisiunea pentru a-i face si operatii de reconstrucţie a fetei.
Eu:Sunt de acord, nu conteaza suma doar sa o faceti sa arate ca inainte.
Dr:Va asigur ca va arata mai bine ca inainte,dar inainte de asta trebuie sa supravietuiasca.
Francisco:Nu mai spuneti asta!Anca este puternica,va supravietui!
Dr:Sa speram.
Eu:Putem sa o vedem?
Dr:Inca nu.Cel mai indicat ar fi sa mergeti sa va odihniti.O zi buna.
Eu:Numai buna nu este.
David:Andrei ramanem noi aici du-te acasa si anunt-o si pe Alina.
Eu:Bine.Ma intorc repede,daca se intampla ceva ma sunati.
David:Ok.
Am plecat dar inainte de a merge acasă trebuia sa merg intr-un important,un loc pe care am incercat sa il dau uitarii:la mormatul parintilor mei.Am inaintat incet printre pietrele de mormant pana am ajuns la cele ale parintilor mei.Am aprins o lumanare si am sters crucile de praf,apoi aşezându-ma langa ele plângând.
Eu:Nu mai stiu ce sa fac!Imi pare rau ca v-am dezamagit,v-am promis ca voi avea grija de James si Ancuta dar la dracu de am putut sa ma tin de promisiune.Va iubesc,va rog ajutati-ma,nu mai rezist.Va rog nu o luati pe Anca la voi,stiu ca o vreti aproape dar cum o sa traiesc fara ea?Chiar vreti sa moara in acelasi fel ca voi?Stiu ca nu am fost in stare sa am grija de ea si poate i-ar fi mai bine cu voi dar gânditi-va la James,el nu a gresit cu nimic.
M-am ridicat si am pornit spre casa cu speranta ca parintii mei au auzit totul.
James p.o.v
Taylor:James nu face asta!
Eu:Da-mi un motiv serios pentru a nu o face!
Taylor:Anvae nu a murit inca,gândeste-te ca se va trezi si va afla ca m-ai omorat.Cu toate ca am zis toate acestea deapre ea stii bine ca te-ar uri pentru asta.
Eu:Ai dreptate.Dar iti jur pe Ancuta ca daca moare te voi gasi si in fundul pamantului,si te voi tortura groaznic pentru a-ti dori moartea.
Taylor:Vreau sa stii ca imi pare rau,imi pare foarte rau pentru asta.
Eu:Din pacate acum nu sunt de ajuns scuzele,scuzele nu o aduc inapoi pe surioara mea.Si oricum daca se va trezi te asigur ca nu te vei mai apropia de ea.
Taylor:Dar vreau sa-i spun ca imi pare rau plus inca un lucru important.
Eu:Sa-i spui ca o iubesti?Ti-ai pierdut sansa.
Taylor:De unde stii?
Eu:Mi-am dat seama.Stiu de cate ori a adormit plângând din cauza ca nu iti poate spune ca te iubeste,stiu ca imediat ce a scapat m-a sunat si m-a intrebat de tine.Dar din cauza ta s-a ales praful,pacat...a-ti fi format un.cuplu frumos.Acum scuza-ma trebuie sa ma duc la spital si sa ma rog ca sora mea sa nu moara.Si tine minte:daca pateste ceva esti.o.persoana moarta!
Taylor:Daca ma omori te va prinde politia.
Eu:Scuteşte-ma!Am omorat mai multi oameni decat cate iubite ai avut tu.Si poate ai uitat din ce banda fac eu parte,daca in acest moment vreau o persona moarta....asa va fi.
In sfarsit am terminat si acest capitol.Crede-ti ca este corect ceea ce face James?Va astept parerile.
Va recomand o carte superba ce m-a cucerit din primele randuri: ,,Răzbunarea-i dulce" scrisa de @Bianca2606.Sper sa o cititi si va asigur ca va va placea la fel de mult ca mie (va astept parerile si in legatura cu aceasta carte). ♥♡♥♡

Iartă-mă ca trăiesc!Where stories live. Discover now