De ce il iubesc?

3.2K 204 22
                                    

Taylor p.o.v
Soarele straluceste afara, departe de fereastra mea. In inima mea insa ploua atat de dureros cu lacrimi grele. Nori plumburii se abat mereu asupra sufletului meu. Aceeasi tristete ma invadeaza mereu, acum, cand tu nu mai esti langa mine, cand nu mai vrei sa auzi nimic despre mine. O ceata apasatoare si rece ma inconjoara. Intunericul se asterne asupra mea. Nu te mai pot vedea, nu te mai pot auzi. Ce se intampla cu mine? Rautatea o simt la orice pas.Ultimele tale cuvinte au insemnat pentru mine mai mult ca orice amintire frumoasa pe care o aveam cu tine. Cata durere simt in suflet. Mi-ai sfaramat inima cu fraza ,,rau necesar". Cuvinte negre si otravitoare... .Ma urasc mai mult decat am urat pana acum rautatea. Iar despre mine nu stiu ce sa mai cred.Dragostea mea pentru Anca este acum doar o amintire amara si infiorator de trista, ce imi bantuie mereu noptile, ce nu-mi da pace nici dimineata cand ma trezesc. De ce trebuie sa sufar atata pentru ea? Toate au un rost in aceasta viata. Dar nu sunteu in masura sa le descifrez.Ea oare a simtit ceva pentru mine? Macar de as fi putut explicat ce s-a intamplat, macar de mi-ar mai fi acordat o sansa. Dar nu...am fost un prost. Nu o condamn, pentru ca nu am acest drept. Va veni insa o zi in care poate va realiza cat de mult tin la ea, cat de mult o iubesc. Dar e prea tarziu, iar eu voi zambi in coltul gurii.. spunandu-mi poate ca deja nu mai simt nimic,inima imi e de piatra. Dar poate e doar un vis ceea ce zic acum, poate ea nu va realiza niciodata aceste lucruri si poate ma va  uita din ultima clipa in care ne-am vazut. Furtuna rece din sufletul meu incepe sa se domoleasca. Lupta grea dintre uitare si amintirea ei inca ma mai framanta, dar sper ca nu pentru mult timp, caci deja m-am saturat si eu, de-apoi al meu sufletel plin de atata durere.Dar voi astepta,o voi astepta cat timp va fi nevoie,pana cand sufletul ei ma va ierta.
Anca p.o.v
Am iertat mulţi oameni la viaţa mea. Am iertat nedreptatea, ura, răutatea, indiferenţa, jignirea. Dar pe Taylor mi-a fost cel mai greu să-l iert. Oamenii care m-au rănit, nu m-au cunoscut cu adevărat, în totalitate. Au cunoscut doar frânturi din mine. În schimb, el…Şi cu toate astea, l-am iertat. Asta pentru că atunci când iubeşti, nu poţi să nu ierţi.
Am sa-l iubesc chiar daca mi se va spune de o suta de mii de ori ca o sa mi se franga aripile si ca sufletul imi va fi facut bucati si bucatele mii si chiar de nu am sa am antidotul minune, tot am sa iubesc … pentru ca viata nu merita traita fara iubire … am sa iubesc pentru ca nu pot altfel si pentru ca … altfel nu stiu sa traiesc…L-am iubit si il iubesc.
De ce oare nu pot sa-l iubesc pe Francisco sau David?Din acelasi motiv din care nu am putit sa-l iubesc pe Derek.Dar de ce?Ce are Taylor atat de special fata de ei?
Aveti raspunsuri la intrebarile Ancai?A mai dat cineva azi evaluate nationala?V-ati descurcat?
Va rog sa treceti pe la noua mea carte ,,Mesaje pentru suflet"(la media coperta) cat si pe la cartea ,,De ce eu?" scrisa de Marya24Alexa si ,,Anonimul" scrisa de RoxanaRoxy555

Iartă-mă ca trăiesc!Where stories live. Discover now