Iertarea

3.2K 195 8
                                    

Anca p.o.v
Tot drumul cu avionul m-am jucat cu Francisco si ne-am batut.Avionul a aterizat iar noi ne indreptam spre casa lui Andrei.In scurt timp am ajuns iar inima mea mai are putin si imi sparge pieptul.De ce ma simt asa?.....Poate pentru ca nu am mai vorbit de foarte mult timp cu Andrei si Aiden,iar de James mi-a fost foarte dor,nu mi-ar ajunge o viata sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru mine.
Mana mea se afla de 20 min pe clanta usii dar ezita sa apese pentru a intra,nu pot gasi puterea pentru a o face.
Francisco:Anca,aminteşte-ti ca suntem cu tine.
Eu:Ok.
Intr-un final usa s-a deschis si am intrat cu pasi mici in casă.Fiecare coltisor avea o amintire mai mult sau mai putin plăcuta,pana si aerul era diferit.Ma i drept temaroare spre sufragerie unde asezati la masa erau Andrei,Aiden,James si Alina cu Abel.
Imediat James s-a ridicat si m-a cuprins intr-o imbratisare strânsa.
James:Credeam ca n-o sa te mai vad niciodată,nici nu stii cat de greu mi-a fost sa stiu ca esti undeva in lume si eu nu sunt acolo ca sa te sustin.
Eu:Si mie mi-a fost foarte dor dr tine.Nu te mai victimiza pentru ca nimic nu se compara cu ce am simtit eu cand am aflat ca ai murit.Ai fost un egoist,te-ai gandit ca ma salvezi distrugîndu-ma?!
James:Tot eu sunt ala egoist?
Eu:Da!
M-am desprins din imbratisare si m-am uitat la Andrei si Aiden ce ma priveau cu capul plecat si cu ochii plin de regret.Mi-am deschis bratele si am strigat ,,Voi doi credeţi ca scapati fara sa imi da-ti o imbratisare?"S-au uitat surprinşi la mine dar imediat mi-au sarit in brate.
Andrei&Aiden:Nu ne urasti?
Eu:Nu v-am urat niciodată,mereu am incercat sa ma conving ca va urasc dar mereu inima ma contrazicea.Cu toate ca am suferit din cauza faptelor voastre,am invatat ca primul pas spre vindecare este iertarea.
Andrei:Chiar nu stiu de unde atata bunătate.
I-am lasat pe Jamea,Aiden si Andrei sa discute sa faca cunostinta cu David si Francisco,iar eu m-am dus si i-am luat in brate pe Alina si Abel.
Eu:Si de voi mi-a foat foarte,foarte dor!
Alina:Si noua de tine,nu a trecut noapte in care sa nu ma gandesc la tine si la faptul ca Andrei,omul pe cre il iubesc,este vinovat de faptul ca tu esti in pericol.
Eu:Nu mai gandi asa,nu vreau ca relatia voastra sa pateasca ceva din cauza mea.
Alina:Scumpa mea,orice ar fi nu e vina ta.
Eu:Mhm.
M-am asezat jos si l-am luat pe Abel in brate,crescuse foarte mult de cand nu il mai văzusem.
Eu:Ce dragut esti tu!Stii sa vorbeşti?
Abel:Stiu sa volbesc am tlei ani!
Eu:Ce mare esti!Stii cine sunt?
Abel:Tuşica Anca.
Eu:Ce dulce suna!Ce ar zice maretia ta sa mergem in parc?
Abel:Daa!Mergem in parc!
Dupa ce am primit acordul Alinei si al lui Andrei am plecat spre parc.Nimic nu se schimbase,totul era asa cum il lăsasem.Abel se dadea in leagan iar eu stateam pe banca uitându-ma la el cand langa mine pe banca s-a asezat o fata cunoscuta.Am privit-o atent si am realizat ca este Diana.Nu m-am avut tocmai bine cu ea dar daca tot am iertat pe toata lumea de ce cu ea as face o excepţie?
Eu:Diana tu esti?
Diana:Anca?Chiar tu esti?!
Eu:In carne si oase.
Spre surprinderea mea imediat m-a imbratisat foarte strans.
Diana:Nici nu stii cat ma bucur sa te vad!Nu mai vreau sa fac rau nimănui,si tu eşti una dintre persoanele pe care le-am ranit cel mai mult.Stiu ca este aproape imposibil dar ai putea sa ma ierti?
Eu:La asta m-am gandit si eu.Normal ca te iert,orice persoana merita a doua sansa!
Diana:Esti o persoana atat de buna!
Eu:Lasa asta!Ce s-a mai intamplat pe aici?
Diana:Multe dar neimportante.Dar.....nu-i nimic.
Eu:Ce este Diana?
Diana:Nu pot sa iti spun,te-ar rani prea mult si nu mai vreau sa fi ranita.
Eu:Te rog spune-mi!
Diana:Chiar nu pot.Este ceva despre o persoana la care tii mult si te-ar rani foarte tare.
Eu:Taylor?I s-a intamplat ceva?
Diana:Nu i s-a intamplat nimic fizic,dar psihic....
Imi pare rau ca nu am mai postat dar ma pregatesc de examen.Ce credeţi despre capitol si despre schimbarea Dianei?Credeţi ca este sincera?
La media este Anca si Francisco.

Iartă-mă ca trăiesc!Where stories live. Discover now