Planul fratilor mei

5.7K 295 10
                                    

Andrei p.o.v

Cand am auzit vocea Ancutei in telefon lacrimile mi-au aparut involuntar scurgandu-se incep.Vocea ei...acea voce pe care mi-e dor sa o aud, odata plina de viaţa, acum pare stinsă arătând durerea pe care o simpte.Speranţa incoltise in sufletul meu, crezând ca a scăpat dar nu a fost asa, dar macar acum stiu ca este in viata si trebuie sa lupt, sa lupt pentru a o aduce acasă. Ea a fost mereu cea care îi punea pe alţii inaintea sa, de aceea ne-a rugat sa o uitam, sa nu ii ducem dorul.Atunci inima mea s-a oprit.Nu imi imaginez viaţa fara ea, ea este motivul pentru care eu traiesc.Ce rost  mai are viata daca persoana pe care o iubesti cel mai mult nu mai este, ce rost ar mai avea......niciunul.Nu ar merita sa mai trăiesc.

Dar nu voi lasa pe nimeni si nimic sa ne desparta.Bogdan a aflat unde o tin închisa asa ca nu va mai dura mult si o sa o aducem acasă. Pana atunci sper sa nu faca vreo prostie si sa ii mute locatia.Bogdan a comandat din Serbia mitraliere si alte arme necesare pentru interventie, oamenii de care avem nevoie fiind in numar de 30, toti bine antrenaţi si înarmati.

In curând totul va lua sfârşit. Ori o recuperam pe Ancuta, ori murim incercand sa facem asta.
Jeff p.o.v

Imi este dor de Anca.Imi este dor de pitica mea, de cum ma săruta si imi spunea ca ma iubeşte indiferent de cum arat.M-a iubit indiferent de ce au zis ceilalţi, indiferent de reputaţia mea de afemeiat,de cate inimi am frânt. Sufletul meu este al ei, iar fara ea ma simpt gol, incomplet si fara rost.Ea m-a schimbat, mi-a schimbat conceptia asupra vieţii făcându-ma un om mai bun, iar eu nu pot sa o ajut cu nimic.Faptul ca am fost împuscat nu m-a afectat deloc,mi-am revenit imediat iar Andrei si Jamea m-au invatat sa trag cu  pistolul si sa ma lupt.Voi face orice, chiar si cu propia viaţa, sa o aduc inapoi.
James p.o.v

Zilele in care Anca nu a fost langa noi au trecut extrem de incet, vorba aceea ,,nu afli cat de mult inseamna cineva pentru tine, pana cand ramai fara el".Mi-e dor de ea, mie dor de felul in care ma lingusa cand  Andrei nu o lasa sa faca ceva, de felul in care ma imbratisa si imi spune ca ma iubeste chiar daca sunat enervant.In fiecare secunda ma gândesc oare ce face, daca e ranita sau e bine.Nimeni si nimic nu poate sa umple golul lasat de ea.

Dar in curând va fi iar lângă noi, va fi acasă.
La media este Andrei. Pupici :-*.

Iartă-mă ca trăiesc!Where stories live. Discover now