16♥Beni Gördüğünü Biliyorum

4.9K 379 58
                                    

Öncelikle az önceki saçma bölüm yüzünden özür dilerim adhdjsj ama vallah benim hatam değildi. Kontrol etmediğim için falan da değil, bölüm taslaklardayken oldukça normaldi. Size çok saçma bi halde sunması benim suçum değil sonuçta.

Bölümü düzeltirken gülmekten karnım ağrıdı yeminle ashdhsh öyle tuhaf sonuçlar çıkmış ki adhdjaj şimdi bölüm tekrar öyle olursa bölümü silip yenisini yazamam haberiniz olsun :/

"Zehirlenmem dimi?" önüme koyduğu yemek tepsisine tek kaşımı kaldırarak bakarken sordum.

"Orasını bilemem tabi ama ölmeden hastaneye yetiştiririm korkma." sırıtarak yanıma otururken söyledi.

"Yemiyorum." dedim tepsiyi tek elimle itip "Bir şeyler sipariş et." gülmemek için sanki iğrenmiş gibi yüzümü ekşiterek söyledim.

"Bok ye." dedi tepsiye uzanırken. Yüzüne baktığımda kırılmış oldugunu anladım. Uzandığı anda tepsiye sarılıp almasını engelledim.

"Şakadan hiç anlamıyorsun." dil çıkarıp çubuklara uzandığımda sevimli bi sekilde gülümsedi.

"Bekle, ben sana yediririm." çubuklari tam tutacakken havaya kaldırdım.

"Yeteri kadar chessy (vıcık vıcık) takıldık diye düşünüyorum. " dediğimde 'sen ciddi misin?' bakışı attı. "Şirketi aradın dimi?" yaptığı yumurta rulolarına uzanırken sordum.

"Banyoya giderken aradım." yatağa uzanıp kollarini kafasının altına koydu. Yemeğimi yerken sessizce gözünü ayırmadan beni izlediğini hissedebiliyordum.

"Okulda popülersin değil mi?" dedim çubuklarımı suçlayıcı bi tavırla ona uzatıp.

"Hayır. Bunu da nereden çıkardın?"

"Tao seni tanıdı. 20.000 kişilik okulda herkesi tanıyor olamaz öyle değil mi?" yakalanmışlık hissiyle dudakları düz biz çizgi halini aldı.

"Tamam, birazcık tanınıyor olabilirim."

"Birazcık mı?"

"Bu benim suçum değil tamam mı?" dedi ciddi bi ifadeyle gözüme bakarken.

"Doydum." tepsiyi hafifçe itip söyledim. "Sen ye."

"Ben hazırlarken yedim zaten." şüpheli bi ifadeyle gözlerine baktım.

"Yememişsin!"

"Yedim!"

"Yalan atma!" kıçını cimciklerken dişimin arasindan söyledim.

"Yah acıttın!" kıçını ovalarken yüzünü astı. Tek elimle yüzüne yapıştım. İki yanağını sıkarak dudaklarının açılmasını sağladıktan sonra yemeklerden bi parça alıp ağzına tıktım. Psikopat bi ifadeyle çiğnemesini bekledim. Oysa yüzüme düz bi ifadeyle bakıyordu.

"Bi sonrakini kendim çiğneyip veririm." zaten psikopat olan ifademi daha da korkunçlaştırarak söylemiştim. Gerçekten korkmuş olacak ki şok olmuş bi ifadeyle çiğneyip yuttu. Elimden yemek çubuklarını alip gözlerini gözlerimden ayırmadan biraz daha yedikten sonra çubukları tepsiye koyup ayağa kalktı. Tepsiyi elimden alip yanağıma hızlı bir öpücük kondurduktan sonra mutfağa kaçtı. Yerim ulan!

* Baekhyun Şeysi *

"Parçalara ayırmamı istemiyorsan şu salak şeyi üstümden alırsın. "dizleri yırtık bi pantolon giydiğim için hırkasını bacaklarıma kapatıp duruyordu. Sabah kafa dinlemek için şirkete erkenden gelmiştim ama Koca Götlü Yoda ile başbaşa kalmıştım.

"Parçalara ayırmamı istemiyorsan o iğrenç pantolonu bir daha giymezsin!" kıskanıyor desek, katta ikimizden başka kimse yoktu. Peki neden böyle yapıyordu?

NEIGHBOR√Where stories live. Discover now