14/1♡Aşk Nedir?

5.1K 378 15
                                    

Ya ben smut hiç yazamam ki ya :'( Ben fluff insanıyım ama sizin için deniyorum kıymetimi bilin *-*

Elleri tekrar pijamamın lastiğini bulurken bu sefer kafasını da aşağıya çekmişti. Pijamayı çıkarmadan önce kafasını kaldırıp gözlerime baktı. Kafasını tekrar indirmeden önce şeytani bir şekilde sırıttı. Ben sırıtışının anlamını çözmeye çalışırken pijamamın boxerla beraber çıkmasıyla gözlerim olduğundan kat kat daha fazla açıldı. Yatağın ortasında, sokaktan gelen ışık vücuduma değerken tamamen çıplak bir şekilde savunmasız kalmıştım.

"Kyungsoo sen mükemmelsin." hayran budalası gibi bir ifadeyle her yerime bakarken kaşlarım sinirle çatıldı.

"Bu adil değil Jongin. Soyun!" dişlerimi sıkarak söylediğim bu şeyle hoş bir kahkaha attı. 

"Emredersin bebeğim." diyip yataktan indi. Telefonunu cebinden çıkarıp gözlerini gözlerimle buluşturdu "Şimdi bi şarkı açıyorum ve kıyafetlerimi  onunla beraber çıkarıyorum. Ardından gelecek şarkı rastgele bir şarkı oluyor ve onun ritmiyle sevişiyoruz. Var mısın?" zihnimde canlanan görüntüler aklımı başımdan alırken başımı hevesle  salladım. Telefonu açıp bi şarkı buldu. "What Is Love?" şarkının melodisi duyulmaya başlarken söyledi. Sandalyenin birini yakına çekerken şaşkınlıkla onu izliyordum.

"Sözü yok mu bu şarkının?" sandalyeyi yerleştirince bana baktı. 

"Hayır kareoke bu." ayağa dikilip tam ortaya geçti. Şarkı ortalara geldiği için tekrar başlatıp sandalyeye oturdu (medyayı açıp öyle okursanız daha etkili olabilir)

"Nasıl hissettiğimi açıklayamam." gözlerime bakıp karizmatik bi sesle söyledi.

"Oh evet, benim bebeğim!" az önce kalın olan sesini inceltip söyledi. Sesi gerçekten iyiydi.

"Bir gün geçirmek bir dakika gibi. Seninle birlikteyken bir filmin ana karakteri gibiyim." pazar günü söylediği şey aklıma geldi. 'Bugün bir dakika gibi hızlı geçti'

"Seni görebilmek için sanki aksiyon sahnesi çekiyor gibiyim." bunu söylerken dudaklarının kenarı kıvrılmıştı. Balkonuma atladığı gün geldi aklıma. 

"Benim için mükemmelsin."  az önce söylediği şey tekrar yankılandı zihnimde 'Kyungsoo sen mükemmelsin.'

"Hayal ediyorum, birlikte olsak nasıl olurdu?" bunu ben de çok kez hayal etmiştim.

"Sadece evet dersen her şey mükemmel olur bebeğim." göz kırpıp ayağa kalktığında kalbim durmak üzereydi.

"Aklımı yitirdim. Seni gördüğüm an." dedi bütün bedenini melodiye uydurarak. 'Sen mi ben mi?' demek istedim. (I lost my mind bölümü var ya, Jongin'in dans ettiği)

"Her şey sensiz yavaş çekimde ilerliyor." dedi gözleri gözlerimi bulup beli melodiyle beraber kıvrılırken 'Bugün senden uzak durmak benim için ölüm gibiydi.'

"Söyle bana eğer bu aşksa. Her gün seninle sayısız duygu paylaşıyorum ve öğreniyorum." şarkıyı özenle mi seçti merak ediyordum. Daha önceden bir yerlerde duymadığımı biliyordum.

"Kavgalar, ağlayışlar ve sarılmalar." yaşadıklarımız zihnimde tekrarlanırken şarkının bi bölümünü kaçırdım. 

"Güneş ve ay battıktan sonra bile bu değişmez. Güvenebileceğin bi erkek olduğumu anlayacaksın."  evet, kesinlikle şarkıyı o yazmıştı 'Ama bana güven Kyungsoo. Bilmen gereken tek şey sana zarar verecek hiçbir şey yapmam.'

"Aklımı kaybettim seni gördüğüm an."  nakarata geldiği zaman sözlerden çok dansına dikkat ettim bu defa. Hareketleri şarkıyla öyle uyumluydu ki bu uyumu bile kıskandım. Bacaklarını ahenkle hareket ettirirken üstündeki gömleği çıkarıp sandalyenin üstüne koydu. Dansa ara vermeden sadece şarkıyı söylemeyi bırakarak siyah tshirtünü üstünden çıkarırken gözlerimi kırpmadan onu izledim. O an anime karakterleri gibi gözlerimden kalp fışkırtıyor gibi hissettim.

"Eğer dilersem..." dedi eli pantolonun fermuarına giderken "Tüm içtenlikle dilersem." fermuarını aşağıya çekerken kafasını kaldırıp yüzüme baktı. 

"Gerçekleşebilir mi peri masallarındaki gibi?"  düğmesini çözerken sordu. "Hiç bitmeyen mutlu son, sonsuza dek mutlu yaşamak." umarım dedim içimden... Umarım masalları gerçekleştirebiliriz.

"Sadece sana güveneceğim." dedi sandalyeye oturup "Seni koruyacağım."  dar pantolon bacaklarından süzülürken söyledi. "Ve seni rahat ettireceğim" sadece siyah iç çamaşırıyla kalmışken sandalyeyi hafifçe geri çekip kendine yer açtı.

"Yanında olacağım. Asla yanından ayrılmayacağım."  sesi tekrar zihnimde yankılandı 'Hayır gidemem Kyungsoo.'

"Aklımı kaybettim seni gördüğüm an." bedeni tekrar müzikle uyum sağlarken bu sefer farklı olan şey tek parça kıyafetle dans ediyor oluşuydu. Sokaktan esmer tenine yansıyan ışıkla kusursuz görünüyordu.'Eğer bu bir video olsaydı hayatım boyunca tekrar tekrar izlerdim' diye düşündüm. Sonunda şarkının son melodileri duyulurken o tek parçadan da kurtulup üstüme çıktı.

"Söyle bana Kyungsoo..." dedi dudakları dudaklarıma değerken "Aşk nedir?"

Reklamlar! Cidden adhdjsj bu ilk parttı sonraki partı akşama yayımlaya çalışırım. 2 farklı şarkı olduğu için farklı 2 bölüm olması daha mantıklı olur diye düşündüm.

O değil de benim şarkılarla aram gerçekten iyi gibi duruyo o.o smut için şarkı ararken bunun sözlerine de bi bakayım dedim ve bom! Sanırım fic için bundan daha uyumlu bi şarkı bulamazdım. Ve not; bi önceki bölümdeki o parçalar vardı ya şarkıdan bi haber yazmıştım.

Bu arada What Is Love benim EXO'yu sevmemi sağlayan şarkıydı. En sevdiğim şarkıları da bu şarkı. Bence sözleri en anlamlı,  en güzel olan şarkıları da What Is Love♡

NEIGHBOR√Where stories live. Discover now