12♡Soğuk

4.7K 425 54
                                    

Okurken fark ettim de hani geçen bölümde Jongin Kyungsoo'nun bardağına bakıp ısırık izi olan yerden içiyo ya kahveyi, ulan zaten Kyungsoo'nun dudakları bi kerette bardağın yarısını kaplıyo, yani rast gele bir yerden içse de %50 şansı vardı ashdhsj Tespitimi yaptım şimdi devam edebiliriz ashdhsh

"Ulan bu ne biçim meslek be. Avukatmıyız evlere servis orospusumuyuz belli değil." yine bir kapının önündeyken söyleniyordu. Ünlü iş adamı Choi Jin Ki sevgilisiyle ayrılmış. Kadın ayrılmalarına rağmen hala adamın evinde kalıyormuş. Bizim görevimiz kadını oradan çıkarmak!

"Söylenme Jongin."dedim zile basıp "Özel bi şirkette çalışıyorsan bunlara katlanmak zorundasın." açılan kapıyla beraber sustum.

"Buyrun?" dedi kadın sabahlığının önünü biraz daha kapatmaya çalışarak.

"Ben avukat Do Kyungsoo efendim." eğilerek selamladım. Kadının huyuna gitmem en iyisiydi. "Bay Choi'nin talebi sebebiyle buradayım." kadın bunu duyunca derin bi iç çekmişti.

"Buyrun geçin Bay Do." dedi kenara çıkıp. Jongin peşimden gelirken içeri girip kapının biraz uzağında durdum. "Dava mı açmış şerefsiz herif?" yanımdan geçerken durup bize baktı "Buyrun, oturarak konuşalım."  salon gibi bir yere gelince kanepeleri gösterip "Buyrun lütfen." dedi. Dediği yere oturunca Jongin de yanıma oturmuştu. Jongin'e bakıp bana döndü.  Yüzünde 'bu kim' der gibi bi ifade vardı ama merakını kelimelere dökmedi.

"Stajyer Kim Jongin." diye tanıttım. Jongin'in yine suskuluğu tutmuştu.

"Oh, anladım. Neyse, evi boşaltmamı mı istemiş?" dedi sıkıntıyla.

"Evet efendim." oturduğum koltukta rahatsızca kımıldadım. Jongin'in bacağı bacağıma değerken odaklanamıyordum. "Evi yarına kadar boşaltmamanız durumunda dava açacağını beyan etti."

"Pislik herif! Ondan sadece 3 gün istemiştim." sıkıntıyla iç çekerken kolundaki morluk dikkatimi çekti.  Bana bakınca kolundakini gördüğümü anlamış olacak ki eliyle kapattı. 

"Geçen gün dolaba çarptırdım." dedi gülümsemeye çalışıp.

"Bayan Kim." dedim güven verici olduğunu düşündüğüm bi ses tonuyla. "Darp mı gördünüz?" elini ensesine atıp saçlarına götürdü. "Bay Choi tarafından mı?" kaçırdığı gözlerini  gözlerimle buluşturdu. "Bakın bunu söylemeniz için sizi zorlayamam ama söylerseniz size yardımcı olabilirim." kafasını olumlu olarak salladı.

"Şiddete meyilli bi adamdır. Ona şikâyetçi olacağımı söylediğim zaman ayrılalım dedi. Tek gram üzülmedim, 3 gün istedim. 3 gün içinde evi boşaltacaktım zaten." derin bi nefes aldı.

"Şiddet sebebiyle dava açmak ister misiniz Bayan Kim?" dedim gözlerine bakıp. "Şirketim sebebiyle avukatınız ben olamam belki ama size yardımcı olacak bi tanıdığım var." kafasını olumlu yönde salladı.

"Söyleyin 2 saat sonra evini boşaltmış olurum." sonradan irtibata geçmek üzere telefon numarasını aldıktan sonra evden ayrıldık.

Şirkete gidip bütün işlerimi hallettikten sonra garaja doğru gidiyorduk. Jongin bugün soğuk olmak konusunda ısrarcı bi şekilde normal diyalog girişimlerimin hepsini kısa cevaplar  -evet/hayır- vererek  başarısızlıkla sonuçlandırmıştı. Arabaya bindiğimde artık bu girişimlerden de vaz geçmiştim. Konuşmak istemiyordu, onu zorlamayacaktım. Yol boyunca cama dönük bir şekilde tek kelime etmemişti. Bunu geçtim yüzüme bile bakmamıştı. Farkında değilmiş gibi yaparak devam ettim yine. Sonunda asansöre geldiğimizde durup yüzüne baktım. 

"Böyle mi devam edeceksin?" dedim yüzünü inceleyerek.

"Evet." gözlerime bakmadan düz bi şekilde yanıtladı.

NEIGHBOR√Where stories live. Discover now