6♡Üzgünüm

5.2K 467 75
                                    

Bi önceki bölüm ismi yüzünden heyecanlanan herkesten özür dilerim. Dün gece bölümü yayımlamışım sabah kalkınca gördüm. Dün bütün gün (6-7 saat) ablamı sınav için bekledim baya yorulmuştum sabah da erken kalmıştım. Gece 02.30'da falan bölümü bitirmişim ama bölümün yarısını yazdığımı hatırlıyorum gerisi bende yok adhdjsv Bölüm ismini görünce ben de bi şaşırdım ama o kafayla smut falan da yazabilirdim şükretmem lazım ashejs tekrardan üzgünüm.

Düzenlemedim hatam varsa görmezden gelin ashdhs

Kyungsoo Şeysi●

"Neden burada buluşmak zorundayız?" dava hakkında konuşmak için Lee Donghae'nin evine gelmiştik.

"Dışarıda buluşmamız şüphe uyandırabilirmiş. Sonuçta ünlü biri."

"Tch... Yakında her şey gün yüzüne çıkmayacak sanki."

"Sus da işimize bakalım." demir kapıya geldiğimiz zaman uyardım. Güvenlik görevlisi kafasını uzattığı zaman "Do Kyungsoo" dedim. Demir -benim boyumun 2, hatta 3 katı- kapılar açılınca içeri girdik. Evin devasa kapısı da hizmetçiler tarafından açılmıştı.

"Buyrun Bay Do." dedi hizmetçi Jongin'e bakarak. Hizmetçiye benim ismimi vermişlerdi kesin ama yavşamak için ona bakmıştı.

"Evlenmiş olsaydık ben onun değil o benim soy adımı alırdı." dedi Jongin çok normal bir şeymiş gibi rahatlıkla gülümserken.

"Anlamadım?"

"Bay Do dediğin kişi benim." 'senin o fındık kadar beyninden anlamanı beklemiyordum zaten' isimli bakışımı atarak cevap verdim. Sonunda odaya geldiğimizde kız kafası karışık bi şekilde yanımızdan ayrıldı. Kapı açılınca masadan kafasını kaldırıp bize baktı Donghae. Yıllar önceki ergen ruhum hala yerinde sekiyordu.

"Ah... Geldiniz mi Bay Do?" dedi ayağa kalkıp. İçeri bi adım atıp kafamla onayladım. Heyecandan boğazım kurumuştu. Bu salak ergen kız havasından çıkıp işimin ciddiyetine varmam gerekiyordu acil olarak. Uzattığı eli sıkarken "Tek geleceğinizi sanıyordum." diye sordu.

"Stajyerim Kim Jongin." diye tanıttım oturmadan önce.

"Memnun oldum. Ben de Lee Donghae."

"Evet tanıyorum." dedi Jongin karşıma oturup.

"Tazminat davası mı olacak yoksa sadece boşanmak mı istiyorsunuz Bay Lee?" yüzü sinirli bi hal alırkenalırken derin bi nefes aldı.

"Tek istediğim o kadından en yakın zamanda kurtulmak."

"Gerekçe olarak neyi sunuyorsunuz?" bilirsiniz, dava sebebini sunmak zorunludur. Şiddet mi uyumsuzluk mu aldatma mı her neyse belirtip bunun hakkında delillerinizi orta sunarsınız.

"Aldatma." gözlerimin şaşkınlıkla açılmasına engel olamadım. Bu adamı aldatcak kadının olmayan aklını...

"Dava açacağınızı falan biliyor mu?" Jongin bi ona bakarken dikkatle dinliyordu

"Hayır, süpriz olacak."

"O zaman davayı açmadan önce delilleri toplamanızı tavsiye ederim. Davadan haberi olunca kendine dikkat edecektir." ilk önce iki gözünün arasını sıktı.

"O zaman delilleri en yakın zamamda toplamanızı diliyorum." dedi. Artık kadını nasıl iğrenç bi şekilde yakaladıysa adam, en yakın zamanda kurtulmak istiyordu.

"Elimizden geleni yapacağız Bay Lee." ayağa kalktım. Jongin de kalkıp yanıma gelmişti.

"Bunlar takıldığı mekanların listesi." diyip bi dosya uzattı Donghae. "Bir şeyler içmek istermiydiniz?"

NEIGHBOR√Where stories live. Discover now