47. Overleefd?

183 29 16
                                    

Hoofdstuk 47. Overleefd?


Ik kan mij ineens weer bewegen. Ik kan weer ademen. Ik hoor alles om mij heen. Ik kan zelfs mijn ogen openen. Ik kijk rond zodra het lukt. Het is helemaal donker om mij heen. Ik ben nog steeds in het bos. Overal zie ik de bomen waaien. Het is sowieso avond of ergens in de nacht.

Ik zet mijn handen op het gras en ik duw mezelf omhoog. Ik zie Elijah, Kian, Dylan, Maya en Callum voor mij staan. Ze kijken de andere kant op. Dylan en Kian hebben elkaar vast. Ik glimlach. Ik voel nergens pijn meer. Ik kijk naar mijn pols. Er zit een wit armbandje omheen. Waarschijnlijk het tegengif.

Ik ben al heel erg verbaasd dat ik nog leef. Het is Callum gelukt. Nog steeds hebben ze niet door dat ik leef. Ik besluit om aar ze toe te gaan.  Ik sta moeiteloos op en ik sla mijn armen om mijn broers heen. Ze draaien zich verbaasd om. 'Reve'! Roept Kian blij. 'Je leeft nog'! Roept Dylan ook blij.

'We dachten dat het al te laat was'. Zegt Elijah terwijl er een traan over zijn wang naar beneden loopt. Ik glimlach en ik loop naar Elijah nadat mijn broers mij los hebben gelaten. 'Ik hoorde nog dat jullie Callum zijn naam riepen toen ik al weg was'. 'Dat was het laatste dat ik kon horen voor ik echt helemaal weg viel'. Zeg ik.  'Je was wel een hele tijd weg geweest'. Zegt Maya.

'Ongeveer een hele dag'. 'Nu is het elf uur in de avond en we zijn de hele tijd hier geweest'. 'Bij jou'. Zegt Elijah en hij kijkt mij diep in mijn ogen aan. Ik glimlach. 'Zo komt alles toch wel weer goed'. Zeg ik. 'En Dylan'? Vraag ik. Elijah knikt. 'Dat is ook goed gekomen'. Ik kijk Dylan en Kian weer aan.

 'Ik ben zo blij'. Zeg ik. 'Ik ben zo blij dat ik nog leef'! Elijah lacht. Dylan en Kian lopen naar mij toe. 'We zien je thuis bij pap en mam'. Zegt Kian. Ik knik blij. Na een tijdje begon het zachtjes te regenen en zijn Dylan, Kian, Maya en Callum naar huis gegaan. Ik en Elijah blijven in het bos.

Al regent het, we blijven toch samen buiten. Elijah kijkt mij aan. 'Wat vond je van deze vakantie'? Vraagt hij. 'Morgen ochtend komen je ouders weer terug en je moet dinsdag weer naar school'. Zegt hij. Ik knik. 'Dit zal ik nooit aan mijn ouders vertellen'. Zeg ik. 'Dit is dan wel mijn beste en mijn slechtste vakantie ooit maar ik wil ze ons geheim niet vertellen. Want alles tussen ons zessen is een geheim. Elijah loopt naar mij toe en glimlacht. 'Je beste en je slechtste avontuur ooit'? Vraagt hij. Ik knik.

 'Al het goede met de spionnen en jou maar daarin tegen was alles denk ik anders geweest als Dylan bijvoorbeeld Poisoned was in plaats ik'. Zeg ik. Elijah slaat een arm om mij heen en kijkt mij aan. Ik glimlach en bloos voor mijn gevoel echt heel erg. We lachen allebei en zodra de regen gestopt is lopen wij samen verder het bos in.

Elijah gaat voor mij staan en pakt mijn handen vast. 'Je ouders zijn vast al thuis'. Zegt Elijah. Ik knik. 'Maar zij wachten maar even'. Zeg ik. Elijah kijkt mij een tijdje aan met een lieve glimlach. Hij kust mij een aantal secondes. Ik glimlach ook. Ik wilde al naar huis gaan om mijn ouders weer te zien en tijd door te brengen met Kian en Dylan maar dat kan nog even wachten. 'Je blijft altijd mijn meisje, Liefje'. Zegt hij. Ik glimlach weer. 'En ik zou het ook niet anders willen'. <3 Op dat moment krijg ik een bericht van Kian. Ik kijk op mijn telefoon. 'Kom je mee naar huis, mam en pap zijn thuis'. Ik glimlach. 

————————

Hey allemaal,

Dat was het dan!

Het hele boek!!

Wat vonden jullie???

Laat weten in de reacties wat je vind van het hele boek :)

ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Laat een reactie achter en vergeet niet te stemmen :)

Het tweede boek staat trouwens al online.

Het tweede boek heet Protected

Ik heb al een inhoudsopgave staan. :)

tot het volgende boek :)

hoop ik.

-YinYangLaraa

Poison (1)Where stories live. Discover now