13. aanval plannen.

282 32 5
                                    

Hoofdstuk 13. Aanval plannen.


Ik kijk snel de andere kant op. 'Reve, daar ben je dus'. Zegt Kian en hij rent naar mij toe. Hij geeft mij een knuffel. 'Is alles goed met je'? Vraagt hij. Ik knik. 'Ja, ik was net'................. 'Eeeehm'..... Kian schrikt. 'Ik wist het'. 'Ik wist wel dat jij gevoelens had voor Elijah'. Zegt Kian. Ik zeg niks. Elijah lacht heel zachtjes. Kian wijst naar mij en kijkt mij geshockt aan. 'Je was toch niet van plan om'............. Begint Kian. Ik schud mijn hoofd. 'Nee, dat zal ik hem niet aandoen'. Zeg ik. 'Hij zal Poisoned worden als jij dat flikt'. Zegt Kian tegen mij.

'Nee, dat doe ik echt niet'. Zeg ik. Kian zucht. 'Kan je aan Callum vragen of hij mij hier weer weg wilt halen'? Vraag ik. Kian knikt. 'Ik ben zo terug'. Zegt hij en hij loopt weg. Ik kijk Elijah aan. 'Heb je al na gedacht'? Vraagt Elijah. Ik knik. 'Dat heb ik zeker gedaan'. Zeg ik.  'En wat is je keuze'? Vraagt Elijah nieuwsgierig. Ik glimlach. Ik knik. 'Ja, ik wil verkering met je, Elijah'. Zeg ik.

 'Maar onthoud dat jij dan wel op Clay zijn vijanden lijst komt'. 'Je moet op passen voor die jongen'. 'Hij is erg gevaarlijk'. Zeg ik. Hij knikt. 'Voor jou zal ik altijd op Clay letten'. Zegt hij. Ik glimlach. 'Dankjewel'. Zeg ik en ik leg mijn hoofd op zijn schouders. Ik sluit mijn ogen en ik probeer nog even te slapen in de tijd dat Callum hier heen komt. 'Sinds wanneer vond jij mij eigenlijk leuk'? Hoor ik ineens naast mij.

Ik haal mijn schouders op. 'Ik denk sinds eergisteren of zo'. Zeg ik. Dan is het even stil. Ik open mijn ogen weer. 'Sinds wanneer vond jij mij leuk'? Vraag ik. Elijah lacht zachtjes. 'Vanaf het moment dat ik jou zag'. Zegt hij. Ik glimlach ook. Ineens zwaait de deur open. 'Hallo Callum'. Zegt Elijah. 'Reve, als jij hier even kan wachten haal ik je hier wel weg'. Zegt Callum. Ik knik. Ik haal mijn hoofd van Elijah zijn schouder af en ik hoor gepraat op de gangen. 'Hopelijk kom ik hier snel vandaan'. Zeg ik. Elijah knikt. 'Ik ook'. Zegt hij en geeft mij een kus op mijn voorhoofd.

Callum rent al snel een papiertje mijn kamer in. 'Reve, kom je mee'? Vraagt hij. Ik knik. 'Ja, zeker'. Zeg ik. 'Ik ben het hier echt helemaal zat'. Ik stap snel uit het ziekenhuis bed en ik loop achter Callum aan naar de receptie. 'Reve Krist'. Zegt de meneer achter de receptie. Ik knik. Hij zet een stempel op mijn naam. Elijah pakt mijn hand en we lopen naar Callum zijn auto. 'Waar is Kian'? Vraag ik. Callum start de auto. 'Kian is in het spionnen lab'. Zegt Callum.

 'En hoe gaat het met Dylan'? Vraag ik. 'Dylan is oké'. Zegt Callum. 'Hoe ben je nu weer in het ziekenhuis terecht gekomen'? Vraat Callum. 'Clay heeft weer toegeslagen, hij heeft een stunt uitgehaald met vuurwerk in mijn buurt'. 'Het ontplofte allemaal in mijn buurt'. Callum stopt de auto. Hij kijkt mij aan.  'Reve, ik heb ontdekt dat bij gas je Poison alleen maar erger word en dat je er sneller dood aan kan gaan'. Ik en Elijah kijken elkaar bang aan. 'Dit meen je toch niet'? Vraag ik. 'Heb je nog meer ontdekt'? Vraagt Elijah.

'Nou ja, ik weet dat jullie twee nu samen zijn maar dat betekend wel dat'............. Begint Callum. 'Ja ja ja, dat weet ik al'. Zeg ik. 'Reve, gaan wij zo samen naar buiten'? Vraagt hij. Ik glimlach. 'Ja graag'. Zeg ik. Callum onderbreekt ons. 'Reve, ik heb jou nodig om nog wat te onderzoeken'. Zegt Callum. 'Draait echt alles om onderzoeken'? Vraag ik. 'Is er niet nog een ander die Poisoned is'? Vraag ik. Hij schudt zijn hoofd. 'Reve, wij hebben jou echt nodig'. 'We hebben zelfs een inbrekers plan in Clay zijn huis en daar hebben wij jou ook voor nodig want jij bent de enige die weet hoe Clay zijn huis eruit ziet'. Zegt hij. Ik zucht. Callum rijdt weer verder.

Ik blijf uit het raam staren en ik wacht tot de auto stopt met rijden. Dat is gelukkig al snel. Ik wil graag weer naar mijn broers toe. Ik voel mij veilig bij hun. Bij Elijah is het weer anders. Ik vind hem wel leuk maar door Clay vertrouw ik hem niet helemaal. 'Jullie kunnen beter het armbandje onderzoeken in plaats van mij'. Zeg ik tegen Callum.  Ik stap uit en loop achter Callum aan zijn huis binnen. Hij drukt weer de code in als ik mij omdraai. 

Ik kijk weer naar de buis die mij liet vallen. 'Oh nee'. Zeg ik. 'Ik blijf hier'. Zeg ik. Callum zucht. 'Ik haal je broers wel naar boven'. Zegt Callum. Ik ga op de bank zitten. 'Dankjewel'. Zeg ik. Al binnen een minuut staan Kian en Dylan voor mij. 'Reve'. Zeggen ze. Ik sta op en ik loop in de armen van mijn twee broers.  Alle drie gaan we op de bank zitten. 'Zoals ik al eerder had gezegd, we moeten echt goede plannen maken om bij Clay in te kunnen breken'. Zegt Callum en gaat voor ons vijf staan.

Elijah staat op. 'We kunnen via het raam terwijl één van ons hem afleidt'. Zegt Elijah. 'Ik weet zeker dat hij een geheime kamer heeft ergens bij zijn kast of hij heeft wel ergens van die stofjes'. 'Hij is slim dus heeft hij vast wel wat chemische stofjes door elkaar gehaald en het poison gemaakt'. 'Wat als hij dan ook het tegen gif daar bij heeft liggen'. Zegt Elijah. Callum knikt.

 'We kunnen vanavond naar Clay toe'. Zegt hij. Ik zucht zachtjes. Elijah gaat voor mij staan gaat op de tafel zitten. Hij pakt voorzichtig mijn handen vast en kijkt mij diep in zijn ogen aan.  'Wat is er, Reve'? Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. 'Ik wil niet voor de derde keer deze maand in het ziekenhuis belanden'. Zeg ik. Hij schudt zijn hoofd. 'Dat zal niet gebeuren'. Zegt hij. 'Ik zal je hoe dan ook beschermen'. Zegt hij. Dylan en Kian beginnen te lachen. 'Ja Reve, je bent wel erg goed in op verschillende manieren in het ziekenhuis belanden'. Zegt Dylan. Kian en hij beginnen alleen maar harder te lachen. Ik zucht en zet mijn hoofd op mijn hand. 'Vertrouw je mij'? Vraagt Elijah serieus. 

--------------------------------------

Hey,

Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Laat nog een leuke reactie achter en vergeet niet te voten. Ik wil iedereen bedanken voor de 1K. Ik had niet echt gedacht dat het zou lukken met dit boek. Ik hoop dat jullie het een leuk boek vinden. Laat weten wat je vind en elke zondag komt er een nieuw hoofdstuk van Poison online!

-YinYangLaraa

Poison (1)Where stories live. Discover now