11. Elijah 's vertrouwen ( Deel 2 )

298 32 0
                                    

Hoofdstuk 11. Elijah 's vertrouwen. ( Deel 2 )


Ik kom weer aan bij mijn trainers en Elijah. 'Gaan wij vandaag verspringen'? Vraag ik. Een van mijn trainers knikt. 'Ik ga alvast naar de verspring bak met Elijah'. Zeg ik en ik trek hem mee. We joggen naar de verspring bak ergens halverwege de atletiek baan. Elijah gaat op het bankje zitten bij de verspring bak. Ik zet snel mijn aanloop uit en ik wacht tot we mogen beginnen. Ik ben toch best wel bang dat er iets met mij gaat gebeuren. 'Reve'. Zegt mijn trainer. Ik knik en ik ga in een ren houding staan. Ik zet een aantal stappen en ik wacht tot ik richting de rand kom.

Zodra ik bij de rand ben spring ik omhoog. Dan voel ik ineens iets vreemds in mijn pols. Ik pak mijn pols vast en ik val in het zand met mijn pols. Mijn trainer en Elijah rennen naar mij toe. Elijah tilt mij op terwijl ik half mijn ogen dicht heb. 'Reve, wat gebeurde er'? Vraagt mijn trainer. Ik voel mij heel erg duizelig en ik sluit mijn ogen. 'Reve heeft dus niet genoeg rust gehad'. 'Ik dacht al dat het een slecht idee was om haar te laten trainen'. Zegt mijn trainer. 'Ik breng haar wel naar huis'. Zegt Elijah. Hij tilt mij op en loopt met mij weg. Dan heb ik geen gevoel meer. Ik voel alleen maar duizeligheid en pijn in mijn pols. Pas na een lange tijd word ik wakker. Ik haal diep adem en ik open mijn ogen.

Ik kijk rond. Ik ben niet thuis. Ik ben in een bos? Ik kijk naast mij en daar ligt Elijah. Hij staart naar  de lucht. 'Elijah, wat is er gebeurt met mij'? Vraag ik. Hij gaat gelijk recht op zitten. 'Reve, je bent weer wakker'. Zegt hij en hij slaat gelijk zijn armen om mij heen. 'Ik haal Elijah van mij af. 'Wat is er gebeurt'? Vraag ik. 'Je bent flauw gevallen bij atletiek en ik wilde jou naar huis brengen maar de buurvrouw stond alleen maar bij de deur dus ben ik naar dit rustige bos gegaan'. 'Het grasveld hier is zacht dus ik dacht dat dit wel een goede plek was'. Zegt Elijah.

'Bedankt dat jij mij weg gebracht heb'. Zeg ik. 'Ik heb helemaal geen vertrouwen meer in andere jongens dan mijn broers en dat is allemaal de schuld van Clay'. Zeg ik. Hij knikt. 'Dat kan ik best wel begrijpen'. Zegt hij. 'Wil je terug naar je broers'? 'Naar Callum zijn huis'? Vraagt hij. Ik knik. 'Liever wel'. Zeg ik. 'Goed dan'. Ik sta op en ik loop met Elijah richting Callum zijn huis. Na iets van tien minuten zijn ik en Elijah er eindelijk.

 Het duurde lang maar nu ben ik eindelijk weer terug bij mijn broers. Nu voel ik mij gelijk een stuk veiliger met het idee dat Dylan en Kian in de buurt zijn. Elijah typt de code in en ik ga alvast op de bank staan. Het schilderij gaat omhoog en ik spring door het gat heen. Ik vlieg weer met de buis naar beneden maar in die tijd heb ik mijn ogen al lang gesloten. Ik voel dat ik op de grond zit dus ik open mijn ogen rustig. Ik zie Kian om het hoekje staan. Ik sta op. Ik loop naar mijn broers toe. Zodra ik bij de deur ben kijkt iedereen mij aan.

'Reve, hoe gaat het nu met je'? Vraagt Dylan. Ik zucht. 'Ik kan niet eens normaal trainen op atletiek'. Zeg ik. 'Ik ben flauw gevallen bij de eerste verspring poging'. Zeg ik. Dylan en Kian geven mij een knuffel. Elijah loopt achter mij aan. 'Reve wilde graag haar broers zien'. Zegt Elijah. Ik knik. Callum glimlacht. 'Deze drieling hoort gewoon bij elkaar'. 'Als beste vrienden en als familie'. Zegt Maya. Dylan en Kian glimlachen geheimzinnig naar elkaar. Ze trekken mij mee naar een andere kamer. 'Reve, heb jij er ooit over na gedacht dat Elijah het perfecte vriendje voor jou is'? Vraagt Dylan. Ik kijk ze aan.

'Wilde jullie daarom dat ik met hem door zou trekken'? Vraag ik. Kian en Dylan schudden ongeloofwaardig hun hoofden. 'Natuurlijk niet'. Zeggen ze. Ik haal mijn armen over elkaar. 'Dylan'. 'Kian'. Zeg ik. Ik kijk ze serieus aan. Dylan en Kian zuchten. 'Oké ja, maar jullie twee horen bij elkaar'. Zegt Kian. 'Ik weet dat Elijah van jou houdt en jij ook van hem'. Zegt Dylan. Ik kijk ze raar aan. 'Ik hou niet van Elijah'. Zeg ik. 'Waarom denken jullie dat dan'? Vraag ik. 

'Callum heeft het Poison toch onderzocht'. Zegt Dylan. Ik knik. 'Ja, dus'. 'Willen jullie nu zeggen dat er in het Poison gezegd werd dat ik verliefd ben'? Vraag ik. Kian knikt. 'Wij zijn jou broers dus dat is een beetje onmogelijk, Callum is te oud voor jou en dus blijft Elijah als enige over'. Zegt Kian. 'En Clay'. Zeg ik. 'Kian en Dylan kijken mij gelijk verrast aan. 'Je wil ons nu toch niet vertellen dat jij weer verliefd bent op de jongen die jou misschien dood laat gaan door Poison'? Vraagt Dylan.

Ik zucht. 'Nee'. Zeg ik. 'Ik denk dat ik gewoon in de war ben'. 'Ik heb geen vertrouwen meer in jongens op jullie twee na'. Zeg ik. 'Elijah is gewoon een vriend en voor als het jullie interesseert, ik ben niet opzoek naar een vriendje na wat er gebeurt is met Clay'. Zeg ik. 'Maar Elijah zal jou echt beschermen en nooit Poisoned laten worden'. Zegt Kian. 'Ik voel mij gewoon gekwetst door Clay'. 'Dit had ik nooit echt verwacht'. Zeg ik. Dylan knikt.

 'Reve, het spijt ons'. 'Maar vertel het als je hem toch wil'. 'Elijah staat echt voor jou klaar'. Zegt Kian en hij loopt met Dylan weg. Ik zucht. Ik wil het wel maar ik twijfel door het gedoe met Clay. Ik ben ook bang dat  Elijah per ongeluk  Poisoned zal raken door mij. Ik loop terug naar het spionnen kamertje waar iedereen staat.

Ik ga bij Elijah staan. Nu ik bij hem sta voel ik toch wel wat. Ja, ik vind hem leuk. Dylan en Kian hadden zoals altijd weer gelijk. 'Hebben jullie al een nieuwe spionnen missie om meer uit te kunnen zoeken over het Poison? Vraag ik. Callum knikt. 'We hebben inderdaad een missie maar daarvoor hebben wij Clay wel nodig'. 'Het zal ongetwijfeld verkeerd aflopen voor iemand'. Zegt Callum. 'Maar wij zijn spionnen'. 'Wij nemen deze risico's'. Ik knik. 'Het heeft zeker te maken met vuurwerk'. Zeg ik. Callum lacht. 'Hoe weet jij dat nou'? Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. 'Daar dacht ik gewoon ineens aan. 'Reve, kom je weer mee'? Vraagt Elijah. Ik glimlach en ik loop achter Elijah aan.

--------------------------------------------------

Hey iedereen,

In de volgende week logeer ik. Maar daar heb ik helaas geen internet. Ik zal veel typen op een aantal verhalen waarvan ik denk deze ook.  Dus er kunnen een aantal hoofdstukken online staan over ongeveer twee weken. :)

Tot dan

-YinYangLaraa

Poison (1)Where stories live. Discover now