#26

103 4 0
                                    

Olivia pov
Ik word wakker en voel dat ik in iemand zijn armen lig ik kijk verbaasd op en bots tegen iets hards en hoor een kreun waardoor ik geschrokken naar de kant van het geluid kijk. Ik zie Niall met zijn hand op zijn kin en besef langzaam wat er net gebeurd is.. ik botste met mijn hoofd tegen zijn kin.. mijn arm doet nauwelijks pijn.. ben er al aan gewend..
"Oh nee! Het spijt me heb ik je pijn gedaan?"hij lacht zacht en schud zijn hoofd.
"Het is oke en nee, het gaat al weer."zegt hij lief ik kijk beschaamd weg waardoor hij mijn kin lief vast neemt en mijn hoofd naar hem kantelt.
"Het is oke, echt. Kom hier. Heb je goed geslapen?"vraagt hij als hij me terug in zijn armen trekt voor een knuffel waardoor ik glimlach en knik.
"Ja, jij?"hij knikt.
"Ben wat aan de latere kant in slaap gevallen maar heb wel goed geslapen. Ik ben blij dat jij goed geslapen hebt."zegt hij lief waardoor hij een glimlach om mijn lippen tovert.
"Wil je nog iets speciaals doen vandaag?"vraag ik waarna hij zijn schouders ophaalt en ik zachtjes lach.
"Maakt niet uit, ik wil wel bij jou zijn."zegt hij waardoor ik bloos en hij natuurlijk weer glimlacht.
"Lach je nu doordat ik bloos?"vraag ik verontwaardigd.
"Natuurlijk niet!"zegt hij meteen lachend.
"Jawel dus."zucht ik. Hij lacht en knuffelt me strakker.
"Het is gewoon schattig."geeft hij toe waardoor ik glimlach.
"Best."zeg ik koppig waardoor hij lacht. Zijn maag gromt en hij legt zijn hand erop waarna hij er tegen begint te praten.
"Neen. Shush buik. Don't ruin the moment."ik lach. Oh zijn accent..
"Kom, laten we maar gaan eten."zeg ik als ik opsta en mijn shirt uit wil trekken tot ik me weer besef dat hij nog steeds hier is..
"Ik ga me omkleden."meldt ik
"Ik ga wel even weg."ik glimlach en trek nieuwe lingerie en een oversized trui aan waarna ik met waterproof coverstick over mijn wonden ga en naar beneden ga.
"Waar is je broek?"vraagt hij verbaasd.
"Deze trui komt onder mijn kont.. dus die ligt in mijn kast. Ik kan er wel een gaan aandoen als het je stoort. Ik draag dit gewoon vaak als comfy kleding."hij schud zijn hoofd meteen.
"Natuurlijk niet. Was gewoon een lompe vraag."ik lach zacht.
"Wat wil je eten?"ik zet alle kasten met eten open en trek dan de deur van de frigo open zodat hij kan kijken wat er voor eten is.
"Pannenkoeken."zegt hij met een happy face alsof een kind na lang zeuren eindelijk een lolly krijgt. Ik glimlach en maak de pannenkoeken warm waarna ik de stroop en suikers op de tafel zet.
"Diana slaapt wel erg lang."merkt hij op ik kijk naar de klok en knik.
"Dit is nog niets normaal tot half twee."hij kijkt verbaasd op waardoor ik in de lach schiet.
"Ik vroeger ook, maar ik ben het verleerd door zo vroeg te moeten werken."
"Hoe vroeg begin je?"vraagt hij geïnteresseerd.
"Om zes uur moet het café open."hij knikt.
"Hoe vroeg sta je dan op?"
"Mijn wekker gaat om kwart voor vijf zodat ik ten laatste om kwart voor zes de bus kan nemen."hij kijkt me met grote ogen aan.
"Elk weekend?" "Jup"
"Poor girl."hij neemt mijn hand lief vast. Ik kijk ernaar en trek zwak mijn hand weg. Hij gaat op de Tour een beter meisje vinden als ik, iemand die hem meer kan bieden dan ik.. en iemand waar hij van zal houden.. hij denkt alleen dat hij van mij houd omdat hij weet dat ik van hem houd.. maar andersom nee.. dat is niet zo.. helaas.
"Oli?"vraagt hij verbaasd ik kijk naar de grond en knik.
"Kijk me aan, wat is er?"vraagt hij bezorgd ik schud mijn hoofd waardoor hij naast me komt zitten en me dwingt hem aan te kijken. Zijn ogen.. echt de mooiste ogen ooit..
"Talk to me.."smeekt hij waardoor ik wel moet toegeven.. stom prachtig accent.. stomme liefde..
"Ik weet gewoon dat er na de Tour waarschijnlijk geen contact meer gaat zijn.."zucht ik
"Wat doet jou dat denken?"
"Gewoon.. alles.. je weet dat ik van je hou en daarom denk je dat je ook van mij houdt.. jullie kennen ons hoe lang? Een week en half? Het is gewoon onmogelijk dat jullie nog met ons in contact gaan blijven.. jullie gaan het druk hebben, ons vergeten, en een geweldig leven hebben.. je gaat een geweldige vrouw tegenkomen die jou zo immens gelukkig gaat maken, jullie gaan trouwen en samen oud worden en dingen doen die jullie je voor de rest van jullie leven zullen herinneren. En ondertussen zitten Diana en ik nog steeds hier.. ik neem het jullie ook niet kwalijk, ik wens jullie het beste toe maar.. de waarheid moet gezegd worden.."hij kijkt me vol verbazing aan waardoor ik weg wil kijken maar zijn hand om mijn kin weerhoud me daar van.
"First of all, ik ga een uitleg geven waarvan ik de helft probably niet eens in het Vlaams kan uitspreken maar goed let daar even niet op oke. We gaan jullie nooit vergeten! Dat je dat maar onthoud. We kennen jullie nog niet lang, inderdaad, maar we zijn wel elke dag bij elkaar geweest die dagen, we zien jullie echt als onze family en dat meen ik. I wonder hoe mijn leven leuk was zonder jullie twee. En ik kan altijd een andere vrouw tegenkomen, maar mijn hart ligt wel bij jou en geloof het of niet Olivia, maar ik meen het with everything I have. Jij maakt me gelukkig op manieren die ik nooit heb meegemaakt. Jij bent zo een speciaal meisje en je verdient het beste. Ik haal je uit deze shit. I promise."ik vecht hopeloos tegen de tranen en veeg ze wild van mijn wangen. Ik haat huilen.. je voelt je er alleen maar ellendiger door. Ik voel zijn armen om me heen en neem hem stevig vast. Ugh.. zijn knuffels zijn echt de beste..
Bzzttt Bzztt modest calling Bzztt Bzztt
"Moet je niet opnemen?"hij zucht en knikt.
"Maar ik ben nu met jou bezig, dus zij kunnen wachten."ik glimlach zwak en voel nog een traan over mijn wang rollen die hij met een lieve glimlach wegveegt.
"Neem maar op, we kunnen straks nog verder praten."hij knikt en kust me op mijn voorhoofd waarna hij opneemt.
"Hello? Yes. Sorry. Uhm no I'm with O- Okey? Yes I'll tell them. Nono, I'll Call Liam. Oke. So what's the problem? What?! No.. can't we res- why not? Oh.. shit.. Yes it is. Ugh fine. What time? Five?! Oke.. we'll be there.."ik kijk hem verbaasd aan.
"Ons uhm .."ik zie dat hij hier langer over na moet denken dan normaal.
"Het is oke, zeg het maar in het Engels."hij glimlacht dankbaar.
"Our plain is cancelled.. we take off this evening.. at five.."ik voel me nu nog slechter.. hij gaat gewoon een dag vroeger weg.. stomme vliegtuigen!
"Oh.."
"I'm sorry.."zegt hij zacht ik glimlach en schud mijn hoofd.
"No It's oke, we can still do something fun today right? We'll go pack your stuff now, and ask everyone to go swimming or something."zeg ik hij glimlacht
"It's beautiful how you talk English."geeft hij toe ik bloos en kijk weg.
"Don't."zegt hij lief ik kijk op en hij staat plots heel dichtbij.. ik kijk naar zijn lippen en kijk dan naar zijn ogen en zie dat hij net hetzelfde doet. Hij glimlacht en kust me. Hij streelt over mijn wang en trekt me dicht tegen hem aan waardoor ik mijn handen in zijn nek leg.
"You kiss amazing."merkt hij op waardoor ik bloos en mijn handen uit zijn nek haal. Hij lacht zacht doordat ik bloos waardoor ik hem por.
"Bytheway, It's also beautiful when you talk English."zeg ik waardoor hij glimlacht. We ruimen samen af.
"Anders kan je de jongens en Carolina al gaan halen? Dan kunnen Diana en ik ons klaarmaken?" Hij knikt knuffelt me en gaat weg waarna ik Diana ga wakker maken.
"De jongens hun vliegtuig is gecanceld en ze vertrekken om vijf uur vanavond al. We gaan zwemmen nu Oki?"ze springt blij op.
"Louis in zwemshort zien? Oh hell Yeah!"ik lach en ga mijn zwemzak klaarmaken waarna ik mijn kleren aandoe en naar beneden ga.
"Ben er <3" ik open de deur voor iedereen en geef ze allemaal iets om te drinken.
"Olivia!!"ik ren naar boven.
"Ja? Wat is er? Is alles oke?"vraag ik bezorgd
"Tuurlijk, kan ik je witte bikini lenen?"ik sla mijn hand tegen mijn hoofd en knik.
"Dan draag ik mijn zwarte wel.."zeg ik zacht
"Die staat je echt super! En Niall zal het al zeker niet erg vinden. Hoe zit dat nu tussen jullie?"vraagt ze grijnzend ik schud lachend mijn hoofd en ga mijn witte bikini halen zodat ze die in haar zak kan steken.
"Goed, we hebben al twee keer gekust maar niks meer ofso. Gewoon vrienden."leg ik uit waardoor ze nog breder grijnst en ik hoofdschuddend lach.
"Girls?"Roept Liam
"Coming!"roepen we in koor waardoor we lachen.
"Liam is echt geweldig als papa toch?"zegt Diana plots ik glimlach en knik.
"Hij is super."zeg ik. We stappen in het zwarte busje en gaan naar een zwembad dat we last minute afgehuurd hebben en hebben echt de tijd van ons leven.
"Groepselfie!"schreeuwt Carolina die Zayn naar haar toe trekt waardoor iedereen bij elkaar gaat staan en ze een selfie neemt die ze meteen op Instagram post. Ik like het.
"Care, tag wel niemand van ons alsjeblieft.. ik wil niet dat iedereen gaat weten dat we bevriend zijn met one direction, en jongens niet reposten dus.."zeg ik snel iedereen knikt en voor ik het weet worden Zayn, Harry, Liam en ik in het water geduwd. Ik word bovenwater getrokken door Harry en glimlach.
"Dankjewel."zeg ik blij hij glimlacht en knuffelt me. Dat betekende echt veel voor mij.. alsof hij mijn grotere broer is.. ik weet het raar.. maar ja.. ik heb altijd een grotere broer gewild..Als we na uren uit het zwembad gaan zucht ik triest omdat het echt wel tijd begint te worden voor de jongens hun vertrek.. en dus ook dat van Carolina.. ik knuffel haar en ze kijkt me verbaasd aan.
"Ik wil je nog niet zo snel weer kwijt zijn."zucht ik waardoor ze me knuffelt.
"Ouhn! Ik jullie ook niet.. maar misschien heb ik geregeld dat ik hier blijf ofso.. tot de jongens terug zijn?"ik kijk haar met grote ogen aan en gil van blijdschap.
"Meen je dat?!"zeg ik verbaasd ze knikt blij waardoor ik haar letterlijk bijna doodknuffel en we lachend naar de kleedkamers wandelen.
"Kom fotoshoot!"zegt Louis plots. We kijken verbaasd op en worden door hem tegen de muur geduwd. Ik lach door Carolina haar reactie en ga dan staan hoe Louis wilt dat ik sta. Als er een aantal foto's genomen zijn gaan we ons omkleden en ga ik naast Harry staan om mijn haar te drogen. Hij blaast lachend met de haardroger in mijn gezicht waarna ik lachend hetzelfde bij hem doe.
"Ik wil je nog bedanken Harry.. voor daarnet dat betekende veel voor mij.. nog voor ik de kans had om naar boven te zwemmen trok je me al omhoog en.. ja dat voelde alsof ik een grotere broer had die ik altijd heb gewild. Dus dankje daarvoor."zeg ik bescheiden hij glimlacht en knuffelt me.
"Jij bent mijn kleinere zusje Olivia, ik geef echt heel veel om je ookal ken ik je nog maar net. Dat zegt veel toch? Je betekend echt evenveel voor mij als Gemma.. ik zie je echt als mijn kleinere zusje."zegt hij ik voel de tranen achter mijn ogen branden en word geknuffeld door hem.
"Dankje."is het enige dat ik er deftig uit krijg. Als iedereen klaar is worden Diana en ik thuis afgezet. De jongens gingen als ze klaar waren met alles nog naar hier komen. Ik ga ze echt missen.. maar gelukkig blijft Carolina!
Ik steek pizza in de oven en ga in de zetel zitten met mijn gsm. Ik zet mijn bananenmilkshake op de salontafel en zoek wat naar studies op de hogeschool die niet zo lang duren. Ik heb een bundel met opleidingen gekregen en nu mag ik dus al die scholen gaan opzoeken.. zucht.. ik arceer de opleidingen die ik zou willen doen en drink af en toe eens van mijn milkshake. Als die op is stop ik ermee en leg ik alles weg waarna ik de pizza opeet en ga douchen.
"Oli!"ik was snel mijn haar uit en wikkel een handdoek om me heen waarna ik naar beneden ren.
"Wat is er? Is er iets gebeurd? Ben je oke?"ik kom in de woonkamer en zucht als ik de jongens zie staan.. ik sta hier dus met letterlijk alleen een handdoek om me heen terwijl het water nog van me afdruipt.. gênant..
"Ze moeten vertrekken.."legt Diana uit waarom ze deed alsof er iets erg was ik schud lachend mijn hoofd en zucht.
"Kom hier halfnaakte gek."lacht Louis ik lach zacht en knuffel hem met een arm terwijl ik mijn handdoek vasthoud. Niet zo praktisch..
"Kom hier, ik help je."zegt Carolina die mijn handdoek bovenaan in elkaar propt zodat die blijft hangen. Ik bedank haar en knuffel daarna Zayn.
"Dag kleinere zus."zegt Harry met een grote glimlach waarna hij me knuffelt ik glimlach breed en pak hem stevig vast.
"Dag grote broer." Hij woelt door mijn haar en duwt me met een knipoog naar Niall waardoor mijn handdoek bijna afvalt ik trek hem net optijd omhoog waardoor iedereen begint te lachen en ik blozend bij Niall ga staan.
"Beyebeye."zeg ik zacht hij glimlacht maar ik zie een beetje verdriet in zijn ogen. Hij knuffelt me op zijn manier waardoor ik hem steviger vastneem.
"Beye Oli."zegt hij als hij me loslaat. Ik knuffel Liam.
"Dag meid."ik glimlach
"Beye daddy."hij glimlacht breed en zijn ogen stralen gewoon geluk uit.
"Didi!"zegt Louis met een glimlach terwijl hij Diana knuffelt en een kus op haar hoofd plaatst. Die twee moeten echt samen gaan! Ze zouden zo fucking cute zijn!
Ik kijk naar Carolina en Zayn die een moeilijk afscheid hebben en zucht als de jongens een minuutje later in de auto stappen.
"Ik zal ze echt missen."zucht Diana waardoor Carolina en ik knikken. Ik wandel achter hun naar binnen en net als ik de deur wil sluiten hoor ik een autodeur dichtslaan. Ik draai me om en zie Niall naar me toe rennen waarna ik zijn lippen op de mijne voel. Well that's a nice surprise.
"I already fell for you.. but I think I really love you."fluistert hij tegen mijn lippen waardoor ik glimlach.
"I love you too." Hij glimlacht en knuffelt me
"Nu moet ik echt gaan.. ik zie je snel weer!" Ik knik en knuffel hem waarna ik de deur sluit en naar binnen ga.

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu