Hoofdstuk 36

2.6K 140 17
                                    

Fleur:

Na wat geprotesteer van Marie is het me dan toch gelukt om mee te gaan met Samuel. Ik kreeg wel weer hetzelfde verhaal over mijn vader te horen wat ik stilaan ook beu horen ben, maar het is me dan toch uiteindelijk gelukt. Ik moet alleen kijken dat ik voor hem thuiskom anders krijgt Marie misschien ook problemen en dat is het laatste wat ik wil.

Ik zit naast Samuel in zijn auto en kijk naar de huizen en de bomen die voorbij razen aan een best hoge snelheid en al snel komen we aan bij het appartement. Samuel parkeert zijn auto en we stappen uit. Ik loop achter hem aan het gebouw binnen en daarna stappen we de lift in. Alles gebeurd in een stilte die ik naderhand al wel gewoon ben geworden tussen ons. We komen aan bij de deur van het appartement en als hij met de sleutel hem heeft opengedaan lopen we naar binnen. Voor ons zit een voorovergebogen Sarona op de bank starend naar haar telefoon in haar handen en haar ellebogen steunend op haar benen. Van zodra ze door heeft dat we zijn binnengekomen staat ze recht en loopt ze naar ons toe. Eerst kijkt ze me verbaast aan maar daarna zie ik een lichte opluchting in haar ogen. Meteen daarna trekt Sarona me in een knuffel, een kleine pijnkreet verlaat mijn mond en kijkt Sarona me verschrikt aan waarna ze me meteen loslaat. "Sorry maar je drukte juist op een blauwe plek" zeg ik met een kleine glimlach en meteen verontschuldigt Sarona zich.

"Waarom moest ik zo dringend komen" vraagt Samuel die ik uit een andere kamer zie komen en helemaal omgekleed. "De politie is naar je opzoek, ze zijn net bij Franco binnengevallen. Hij heeft me gebeld van zodra ze weg waren. Waarschijnlijk wilt dat ook zeggen dat ze Mike hebben anders had de politie nooit van jou bestaan afgeweten." "Maar waarom zou Mike al meteen toegeven dat hij schuldig is? Hij is prof in het spelen van blufpoker alleen met een leugendetector zou je beseffen dat hij liegt" zegt Samuel, "De politie kan je zo komen ophalen en het enige waar je aan denkt is hoe het kan dat Mike zich misschien heeft overgegeven, terwijl dat niet eens zeker is want Mike is een meester in het bedenken van plannetjes waardoor hij nooit in de problemen komt" zegt Sarona gefrustreerd "ja wat moet ik dan doen, denk je dat ik niet besef dat ik in de problemen zit ofzo. Mike gaat ervoor zorgen dat het lijkt dat alles mijn schuld is en misschien zelfs nog zeggen dat ik haar verkracht heb, ik zit dik in de shit en het enige wat jij kan is commentaar geven" roept hij naar Sarona en stormt naar de keuken. Ik weet niet goed wat te doen en sta maar gewoon te staren naar heel het spektakel. Al snel stormt Sarona achter hem aan en weet ik al helemaal niet meer wat te doen. Ik hoor ze nog verschillende dingen naar elkaar roepen maar begrijp er niet zoveel van. Het liefste wil ik eigenlijk gewoon naar huis, maar eerlijk gezegd durf ik niet omdat ik dan alleen over straat moet en je weet nooit wat er dan kan gebeuren. Dus het enige wat ik kan doen is hier wachten op de bank tot die twee klaar zijn.

"Als ik wegloop maak ik het alleen maar erger Sarona, trouwens ik snap jou niet jij was diegene die zei dat ik me moest aangeven bij de politie en nu dat ze me komen halen zit je te zeggen dat ik moet vluchten" roept Samuel gefrustreerd terwijl hij weer de woonkamer binnenkomt en naast me neerploft. "Ja weet ik veel wat het beste is. Ik ben ook nog nooit in deze situatie geweest" roept Sarona terug en komt ook de woonkamer inlopen. " En nu gaan jullie alle twee jullie kop houden oke" roep ik zoluid als ik kan waardoor Sarona en samuel meteen stil zijn. "Het heeft geen zin om ruzie te maken, deze situatie blijft nog altijd even fucked up hoor" zeg ik al wat rustiger "Je hebt gelijk, ik ga thee zetten, wilt nog iemand" vraagt Sarona, Samuel en ik schudden beiden van nee en Sarona verdwijnt weer in de keuken.

"Wat vind jij dat ik moet doen" vraagt Samuel dan, ik haal mijn schouders op omdat ik het echt niet weet "Als je vlucht dan lijk je nog meer schuldig, als je meegaat met de politie kan ik misschien nog getuigen zodat je straf waarschijnlijk niet zo erg zou zijn" "zou je dat dan doen voor mij" vraagt samuel zacht en ik kijk hem aan. "Ik denk het, er is gewoon iets aan jou waardoor ik alles vergeet wat om je heen heeft geleefd en ik jou niet zie als die badguy en ik denk dat ik daar zeg maar stilaan voor aan het vallen ben" zeg ik even zacht terug en voel mezelf beginnen blozen. Ik voel samuel zijn vinger onder mijn kin terecht komen en hij trekt me dichter naar zich toe. Hij plant zijn lippen op de mijne en ik voel weer die duizenden vlinders in mijn buik maar nu voelen ze anders, nu voelen ze nog intenser als ervoor. Niet te geloven dat ik aan het vallen ben voor deze jongen maar toch is het zo. En ik moet mezelf echt voornemen om hier voor te gaan ookal zou iedereen me voor gek verklaren. Samuel zijn lippen verlaten de mijne en het enige wat hij doet is me aankijken met een super schattige glimlach. Ik blijf maar staren in zijn ogen en voel me nog harder blozen als daarnet. Het moment word verstoord door geklop op de deur "ik ga wel" hoor ik Sarona zeggen en ze loopt naar de deur toe om hem te openen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

The internet guyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu