Hoofdstuk 15

3.3K 144 8
                                    

Fleur:
Geen idee of dit wel goed is, maar wat ik wel weet is dat ik dit gevoel nog nooit gevoeld heb. Nog 1 cm, nog 1 cm en ik heb Samuel zijn lippen tegen de mijne. Ach wat maakt het ook uit, mocht ik er spijt van krijgen dan is dat maar zo. Al snel voel ik zijn lippen de mijne raken. Een explosie van vuurwerk ontploft precies in mijn buik. Ik voel Samuel zijn hand op mijn heup terechtkomen, iedere aanraking die hij me nu geeft zorgt ervoor dat het gevoel in mijn buik alleen maar sterker wordt. "Zo zo heb je haar ook al zover gekregen" verschrikt laat ik Samuel los en kijk Mike aan die met een grijns in de deuropening staat. "Ik moet zeggen dat ik trots op je ben Sam, al na twee dagen haar binnendoen dat moet een heus record voor je zijn, maar goed misschien als de tortelduifjes klaar zijn kunnen ze met me meekomen want het is tijd. Ik verwacht jullie binnen het kwartier in de auto" zegt Mike nog en weg is hij. "Een heus record hè?" Boos sta ik op, ik wist het gewoon en toch ben ik erin gertrapt. "Hij wilt je gewoon boos krijgen, er is niets van waar. Ik heb je al gezegd dat er maar 1 meisje was waar ik gevoelens voor had die andere betekende niets voor me" gaat Samuel meteen in de aanval en komt voor me staan. "Het punt dat je meteen in de aanval gaat zegt al genoeg Samuel en weet je, ik hoef zelfs je excuses allemaal niet te horen. Het is nu gebeurd en daar laten we het ook bij" zeg ik en loop hem voorbij. Ik zie Mike al aan de deur staan en hij neemt me mee richting de auto. "Stap in, naast je liggen schoenen trek die maar aan" zegt Mike dan en doet de deur van de auto open. Ik doe maar wat hij zegt en begin de schoenen die inderdaad naast me lagen aan te doen. Na een vijftal minuten komt Samuel ook aan en stapt hij naast me in de auto. Als daarna Mike ook is ingestapt begint hij te rijden. Geen idee naar waar we gaan probeer ik door de voorruit te kijken want de zijramen zijn zo donker dat je er amper door kunt kijken. Ik kijk naar de hand van Samuel die naast me ligt, hij is helemaal rood en zijn knokkels zijn een beetje geschaafd. Als hij merkt dat ik naar zijn hand kijk trekt hij hem snel weg en steekt hij hem in zijn jaszak.
.
Ik voel de auto langzamer rijden tot hij volledig stilstaat. Gek genoeg voel ik niets, geen zenuwen of stress gewoon helemaal niets. Ik wil dit eerder zo snel mogelijk afgehandeld hebben dan dat ik erover moet nadenken. "Hier is het spul, je gaat daar aan die paal staan. Wacht tot de klant er is en dan regel je alles. Houd je ogen open, van het moment dat je politie of iets verdacht ziet keer je meteen terug. Anders gaat het er niet goed voor je uitzien ben ik bang" zegt Samuel kill en geeft me een doorzichtig zakje me allemaal verschillende pillen in. Ik pak het aan en met een zucht stap ik uit de auto. Met de eerste stap voel ik al de koude tegen mijn huid aan. Dat die drugsverslaafde maar snel komt zodat ik terug de auto in kan.
.
Na een vijftal minuten wachten komt er een man naast me staan, nuja man het lijkt eerder een overrijpe puber. "Zo heeft mikey een nieuw sletje gevonden?" Ik kijk hem nors aan "en precies ook eentje met pit daar hou ik wel van" zegt hij met een grijns en ik voel een klap tegen mijn billen. Het liefst zou ik hem nu een slag in zijn gezicht verkopen maar ik hou me in. Ik neem het geld aan dat de man me uitreikt en geef het zakje met de pillen. Als hij weer vertrekt loop ik weer terug naar de auto en stap in. "Gelukt?" Vraagt Mike en ik knik, ik geef hem het geld en nadat hij heft nageteld vertrekt hij weer. "Dit was een makkelijke klant, er kunnen er nog komen die meer van je willen, je zal wel zien" "je wilt dus zeggen dat ik dit nog veel vaker moet doen?" Vraag ik en Mike begint te lachen. "Jij bent ook precies niet van de slimste thuis, dacht je dat ik je misschien ging vrijlaten na deze klus. Geloof me meid je gaat nog versteld staan." De manier waarop hij het zegt bezorgd me de kriebels.
.
Eenmaal terug aangekomen loop ik rechtstreeks weer terug naar mijn kamer. Het eerste wat ik doe is die belachelijke kleding uitdoen en mijn eigen vertrouwde kledij weer aandoen. Ik ben nog nooit zo blij geweest om vuile kleding aan te moeten doen. Ik hoor geklop op de deur maar zeg niets misschien dat ze mij dan met rust laten. Niet dus, ik hoor de deur opengaan en een zachte 'hej'. Ik draai me om en zie Samuel in de kamer staan met een stapeltje kleding in zijn handen. "Eum misschien wil je wel iets proper aan trekken dus ik heb wat kleren voor je. Waarschijnlijk zullen ze wel te groot voor je zijn want ze zijn van mij maar het is toch beter als niets" hij legt ze op het bed en ik blijf hem stil aanstaren. "Eum dan ga ik maar, slaaplekker" zegt hij zacht en verlaat de kamer. Hij heeft wel gelijk het is beter als niets, ik neem,de,kleding van het bed en kleed me om. De trui die hij me gaf is 5 maten te groot maar hij zit best wel lekker, de joggingbroek die Samuel me had gegeven valt gewoon naar beneden omdat hij te groot is dus die laat ik gewoon uit. De trui is toch lang genoeg. Ik kruip in het bed en kijk naar het plafond. Zou er eigelijk iemand naar me opzoek zijn? Dat is eigelijk de enige vraag die nu in mijn hoofd rondspookt. Misschien als ik ervoor zorg dat ze mij genoeg vertrouwen dat ik wel gewoon mag rondlopen in huis en dat ik wel iets vind om te ontsnappen. En met die gedachten val ik inslaap.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Even een feestje want het is gebeurd de 15k is bereikt op het "kan ik je helpen" boek en zoals ik toen had beloofd ging ik iets doen.
En omdat ik ook zo origineel ben kan de winnaar twee dingen winnen
1: een shout-out voor ja account
2: een rol in dit verhaal (hier krijg je ook inspraak op)
.
Wat moet je doen om dit te winnen: wel heel simpel je laat aan mij zien dat je graag mijn verhalen leest. Dit kan je uiten door een leuke comment achter te laten, me te promoten en dergelijke hoe meer je dit laat zien hoe meer kans je maakt (als je me promoot laat het dan weten zodat ik het kan nakijken ;) )
.
Of verveel je je echt kapot hard spam me dan met leuke vragen op ask ---> http://ask.fm/savethedaywithasmile

Wedstrijd loopt tot zondag 16 november
.
Heel veel succes aan iedereen en tot het volgende hoofdstuk xx

The internet guyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu