hoofdstuk 29

2.9K 149 10
                                    

Fleur:

"En jij die dacht dat samuel je ging beschermen, wel niet dus hij is een loser, een verrader en heeft je laten stikken. Net zoals hij mij heeft laten stikken dus. Geef het op, hij gebruikte je gewoon om weg te komen en uit medelijden nam hij je mee. Maar nu je weer bij mij bent heeft hij geen enkele last meer en kan hij zijn gangetje weer gewoon gaan. Geen nood ik straf hem wel voor het leed wat hij ons heeft aangedaan, maar dat is voor later eerst gaan wij nog wat plezier hebben"

Helemaal bezweet schrik ik wakker en kijk ik angstig om me heen. Geen Mike te bekennen, het was gewoon een nachtmarrie maar toch bekruipt er een angstig gevoel over me heen. Ik ga weer liggen en kijk naar het plafond. Het is iedere keer hetzelfde liedje: ik val inslaap en ik krijg nachtmerries over wat er allemaal met me gebeurt is. Ook nu weer, alle woorden die erin voor kwamen heeft Mike ook echt gezegd. Toen geloofde ik hem ook niet maar nu twijfel ik daar eigenlijk wel over. Wat als het toch zo is dat Samuel me eigenlijk gewoon gebruikte om zelf weg te raken en dat al zijn woorden eigenlijk niets betekende. Heeej, kijk nou wat een verrassnig daar komen de tranen weer. Ik heb me in jaren niet meer zo slecht gevoeld en zo vaak gehuild als sinds ik die fout heb begaan. 1 domme fout en je saaie maar rustige leven kan zomaar kapot gaan, dat besef ik maar al te goed. En eerlijk ik weet gewoon niet wat het is maar ik blijf maar denken aan Samuel, de ene moment alsof ik tot over mijn oren verliefd ben en op het andere moment hoe ik zo dom zijn om naar zijn praatjes te luisteren.

Ik besluit maar uit bed te stappen want van slapen komt toch niets meer terecht. Ik loop naar de badkamer en neem een lange douche. Ik ga op de grond gaan zitten en luister naar de stralen die op mijn huid terechtkomen en die naast me neervallen wat een kletterend geluid veroorzaakt. Het kalmeert me en doet me even aan niets denken. Na een tijdje besluit ik toch maar om onder de douche vandaan te komen om toch even aan het milieu te denken en niet nog meer water te verspillen. Afgedroogd en wel loop ik weer naar mijn kamer toe met een handdoek om mijn lichaam. Snel doe ik ondergoed aan en een makkelijke jeans met een los blousje op, vandaag ben ik vanplan om naar Melissa te gaan wat mijn ouders ook zeggen. Ik ben echt niet vanplan om me eenzaam in dit huis op te sluiten en haar bellen gaat nogal moeilijk als ik haar nummer niet heb en mijn telefoon nog steeds niet in mijn bezit is. Wat trouwens best als een bevrijding voelt, je bent een keer afgesloten van iedereen deze keer op de positieve manier dan wel. Je hebt niet de neiging om iedereen meteen te antwoorden want je kan al helemaal niet antwoorden. Ik loop naar beneden en zie niemand zelfs de gordijnen zijn nog dicht. Snel doe ik ze open en laat het buitenlicht het huis binnendringen. Ik loop naar de keuken en net op dat moment komt Marie binnengelopen. Als ze me ziet verschijnt er een super grote glimlach op haar gezicht, ze laat meteen al haar spullen vallen op de grond en rent naar me toe. Al snel voel ik haar armen om me heen en word ik platgedrukt, ze begint wat Italiaanse woorden te mompelen maar ik versta er amper iets van door haar tranen. Normaal versta ik haar wel want als je vaak met z'n tweeën bent moet je natuurlijk iets doen en Marie wou die tijd nuttig besteden dus leerden ze me wat Italiaans. Maar nu, nu is er gewoon niets van te begrijpen. "Wat ben ik blij dat je terug bent" snikt ze als ze dan toch weer de adem heeft gevonden om algemeen Nederlands te praten. "Ik ook" zeg ik met een glimlach en knuffel haar nog een keer. "Dit moeten we vieren, ik ga je lievelingsontbijt maken. Ik ga nu naar de winkel om alles te halen" zegt Marie nog en weg is ze. Ik ga maar op de bank zitten en besluit wat tv te kijken. Ik zap door tot ik op het journaal terechtkom, op het beeldscherm komt er een appartementencomplex tevoorschijn blijkbaar was er een brand want er staan verschillende brandweermannen en brandweerwagens. Ik kijk goed naar de omgeving want ik herken het ergens van tot ik besef waar het is. "Samuel" zeg ik luid en spring recht vanuit de zetel. "Ook al kon de brand kon snel geblust worden zijn er toch 2 doden en 3 lichtgewonden gemeld om wie het gaat is nog niet zeker daar word nog volop onderzoek op gedaan. En dan nu het buitenland..." Verteld de nieuwslezeres. Ik zet de tv uit en met mijn handen voor mijn mond blijf ik maar staren naar het zwarte scherm.

Melissa:


Ik heb vandaag een dag vrij van school wat dus wil zeggen dat ik weer opzoek ga naar Fleur. Maar eerst ga ik nog een keer langs bij haar ouders wie weet weten zij al iets en brengt me dat dichter bij haar. Ik ontbijt snel en loop dan naar boven om me klaar te maken. Als ik me heb omgekleed loop ik weer naar beneden en net dan hoor ik de bel. "Hoe is het met mijn favoriete dramaqueen" Roept Jarne en spreidt zijn armen ik knuffel hem en laat hem naar binnen. "Wat doe jij hier zo vroeg" vraag ik en ga op de bank zitten om mijn schoenen aan te doen. " Ik wist dat je vandaag thuis was en ik had niets te doen dus hier ben ik" zegt hij overdreven happy en laat zich naast me neervallen. "Wel ik ga naar Fleur haar ouders om te kijken of zij al iets weten, dus als je wil kan je wel mee" zeg ik terwijl ik mijn tweede schoen aandoe. "voor mij allemaal goed, zolang ik niet alleen thuis moet zitten ben ik met alles akkoord" zegt Jarne en volgt me daarna naar de deur.

Als we aankomen bij het huis van Fleur duwen we op de bel en wachten we tot iemand zo leuk is om open te doen nu maar hopen dat haar ouders al wakker waren anders ga ik me super schuldig voelen. Ik hoor hoe de sleutel omdraait en hoe de deur opengaat. De persoon die voor me staat is wel de laatste die ik had verwacht.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aan iedereen nog een (zeer) late vrolijk kerstfeest. Ziehier nog een cadeautje van mij hahaha

Ik wil jullie even bedanken voor alle reads, alle votes en alle comments 

Vooral de laatste tijd heb ik die zien groeien en dat is echt fantastisch om te zien. 

Ik probeer sowieso nog 1 hoofdstuk te plaatsen deze vakantie 

heel veel liefs en nog een fijne vakantie

xxx

The internet guyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu