Epilóg / Poďakovanie

156 5 4
                                    

Po 18 rokoch:

"Mami mami poť sem lampióny letia." zakričala na mňa moja 7 ročná dcérka Lajla miluje keď na narodeniny jej súrodencov a aj jéj púšťanie lampiónov stala sa to naša tradícia vždy keď oslavujeme narodeniny alebo výročie našej svadby vypúšťame lampióny na znak našej láska a aj ako zmierenie stým čo sme zažili a sme zmierení s tím čo nás čaká

Vzala som si malú Lajlu do rúk aby lepšie videla ako lampióny letia vysoko k nebesiam.Alex jej dal do rúk už zapálení lampión aby ho mohla vypustiť a aby stým oslávila narodeniny svojich súrodencov.

"Aha malička zober si ho do ručičiek a pomaly ho pusti k nebesiam." povedal Alex a ako povedal tak tak aj malá Lajla spravila. Na tvári sa jéj pohrával krásni úsmev. Aj cesto že Kasiopea a aj Daimon dneska oslavujú svoje 18 narodeniny stále sa tešia na tú  chvíľu kedy všetci zapálime lampión a vypustíme ho spolu do nebies.

"Mami ako vlastne prišlo k tomu že  vypúšťame lampióny?" opýtala sa ma  Kasiopea rozprávala som jej to každí druhý večer  keď som ju ukladala mi sme to totiž to mali tak že každí druhý deň som ich ukladala ja a tedy som im to rozprávala ale aj napriek tomu to stále chceli počuť

"Ano mami ako to je stými lampiónmi?" pridala sa ešte aj Lajla

"Panebože zase tá rozprávka?" povedal namosúrene Daimon

"Ak si dobre pamätám tak si tú "Rozprávku" mal veľmi rád a nevedel si sa jej nabažiť.To možno kedysi no teraz? Teraz to je už otravná pesnička?" povedala som a usmiala som na nad tou spomienkou

"Aaaaa zase im to ideš rozprávať?"  povedal Alex za pohodu keď to dopovedal tak si zobral malú Lajlu do náručia a sadol si na gauč

"Ja neviem naozaj to chcete počuť?" opýtala som sa so svojim zaľadním hlasom všetci teda až na Alexa pretože on bol toho svedkom a taktiež aj Daimon ale aj tak sa pohodlne usadil a začal počúvať.

"Tak že začalo sa to jedno pekné ráno keď....."

The End

























Pohlaď tretej osoby:

Kiara a Alex si spokojne žili svoj život vychovali tri deti Kasiopeu,Daimona a ich najmladšie dieťa Kajlu. Sem tam Alex vybavoval nijaké svoje veci z postu Boosa mafie pretože jeho otec mu prenechal celí ich gang. Keď Daimon dovŕšil 21 narodeniny odišiel do Londýna aby sa tam uchytil vo veľko firme a začal zarábať po čase si našiel babu. Kasiopea si našla svojho prijatela z mafiánskeho gangu pravá ruka boosa  vzal si ju ako 23 ročnú a žije s nou šťastne aj s svojim dieťatkom menom Amara. No a čo sa Kajli tika tak tá zostala v rodičovskom dome a neskôr sa k nej nastavoval aj jej prijatela Matt.

Ria a Tom   za svoj život vychovali dve krásne deti obidvaja boli chlapci jeden z nich sa volal  Scott a druhý mladší sa volal Matt. Matt sa zaľúbil do Kajri  nakoniec sa Matt nasťahoval ku Kajri pretože Scott si do rodičovského  domu priviedol svoju snúbenica Bonni. S ktorou nakoniec mal syna Peťa.

Kejra si našla prijala ktorý pracoval v slepeckom ústave v ktorom "bývala". Spolu sním mala dcérku Medi.

Kalim si dlho nevedel nikoho nájsť až nakoniec keď išiel do kaviarni na jedno stretnutie sa mu to stalo osudom a zamiloval sa do čašníčky spolu vychovali dievčatko menom Kira.

Kiarini nahradni rodiča zomreli 3 týž ne po svadbe nikomu to nepovedali nechceli aby o tom niekto vedel a už vôbec nie ich deti. Karine a Alexové deti o tom že Kaira žila v adoptívnych rodičov nechcú aby vedeli o tom všetkom zmätku ktorý sa kedy udial v ich životoch.







































































Poďakovanie

Ajojte takže ja by som sa chcela poďakovať za všetko vaše hlasi a aj komentáre.Bavilo ma si ich čítať a vždy som sa potešila keď sa niekomu moja tvorba páčila. Chcem sa vám veľmi pekne poďakovať za každého nového ale aj stáleho čitateľa.  A hlavne sa chcem poďakovať trom osobám ktoré čítali moju Knižku od samého začiatku až do konce.

ZdenkaKotlarova
Barboramalobicka
VivienMrzova

nových ktorý pribudli postupom časom pribúdali a ktorým sa moja tvorba páčila Ďakujem vám veľmi pekne.  A ak sa vám páči moja tvorba aj napriek pár chybám tak si môžete prečítať knižku ktorú pripravujem. S názvom : Nenávidím podľa osudu...

Teším sa na vás v ďalšej knižke Ajoj zatiaľ.

Moonlight ☪🖤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 19, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now