36. Útek?

115 6 0
                                    

To ma nasralo prečo ukazuje na náramok keď od tého má ovládač len Kalim a je teraz v inej triede a už ho na mňa dosť dlho nepoužil. V tom to zabolelo. Nechcene som vyštekla na Petra.

"Čo si to spravil ty debil." Priznávam chcela som mu to povedať už dávno ale vôbec som si ne uvedomila že som to povedala na hlas a ešte k tomu si od neho aj odsadla

"Slečna Similsnová ukludnite sa a sadnite si naspät do ľavice!" Povedala učiteľka a asi očakávala že to spravím
Lebo sa otočila naspäť a pokračovala v písaním na tabulu. Ale je som to z neznámych príčin ne spravila. Postavila som sa vzala si veci a odišla bolo mi jedno že na mňa kričala tá s prostá učka bolo mi to u riti. Dokonca sa aj Peter za mnou rozbehol ale nestihol. Ma. Zašla som rýchlo za roch a vytratila som sa v šatniach pre laclosoví tím. Keby som šla cez šatne pre futbalistov rýchlo ma nájde pretože tam ten východ vedie ku hlavnej bráne školy ale tento vedie ku lesu. Rýchlo som do to ho lesa v nehla a skryla sa za strom. Keď som videla že ma hľadá aj Roky s Danielom vedela som že ich nemôžem po žiadať o pomoc. Tak som bežala ešte viac do lesa. Náramok mi sem tam dal ranu ale preto lebo som chodila cez Kalimou pozemok ale to je jedno. Pretože od tedy čo som začala trénovať som si získala Kalimovú dôveru a znížil mi ho na ľachké šoky ktoré mi majú oznámiť že mám ísť bližšie alebo prísť ku Kalimovi.
Ale teraz dúfam že nečaká že prídem ako taký pes. Napadlo mi jediné miesto kam môžem ísť domov. Kto vie či si na mňa matka ešte pätá. Hľadala ma vôbec?

***

Keď som stala za domom preskočila som plot a kráčala cez dvor už som skoro išla do domu ale videla som ako tam stojí Kalim a Alex zaroveň nevedela som uveriť vlastním očiam. Tak som len počúvala.

"Ty si fakt myslíš že príde sem?" Povedal Kalim

"Pozri požiadal si ma o pomoc robím to kvôli Kiare a nie kvôli tebe nesmie zistiť že jej otca pustili." Čo spravili?

"Ano ano ano ale ako sa vysporiada s tím že jej matka umiera? Že každým dňom umiera a ona sa ani nerozlúči?"
Č-č-čoo...č-čo to moja mama... dala som si ruku pred ústa aby z mojich ust neunikol náhodou nijak zvuk

"Čo to melú sak to ne ni moja matka." Pošepla som si sa ma pre seba tak aby ma nepočuli

V tom do domu trhol Deni.

"Hej...hej...hej mám...niečo...Niečo mám." Koktal a prudko dýchal

"Videli ju videli!" Obidvaja sa naňho pozreli a začali naňho ziapať otázky.

-Kde?
-Kedy?
-Koľky?
-V akom stave bola?
-Je v pohode?
-Videl si ju aj ty?

Zo strachom v očiach opovedal asi sa bál odpovede lebo tak ho zahrocovali po hlasom že chudák nevedel čo má povedať. Hhmm bolo to zlaté.

"Asi pred hodinou.Ju videl jeden bežec ktorý bežal vez les keď som ho zastavil a ukázal fotku spoznal ju. A áno asi je v pohode a nie ja som ju nevydeľ." Odpovedal čo najrýchlejšie ako vedel to som už nie že nevydržala ale už to bolo nudné začali plánovať ako ma chytia. Alebo prilákajú vraveli aj o variante že pôjdem za matkou a tam si ma počkajú ale oni nevedia že mám jedno tajné ESO v rukáve...

Moonlight ☪🖤

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now