26. WC

133 8 0
                                    

Kiara:

Hodil ma na vecka a zapchal mi ústa aby som nejačala a ne prosila o pomoc.

Jeho kum pani sa začali smiať. Ako náhle sa do smiali vyhodil ich aj všetkých čo tu boli na WC.

"Tak a teraz počúvaj maličká ja nie som tvoj nepriateľ práve naopak ja ty chcem pomôcť to Alex je ten ktorému by si nemala veriť to on je ten zlý a nie my." Ne chápala som prečo si myslí že mu uverím?

Zamrnčala som niečo v tom zmysle. "Ne verím ti." Ale nerozumel mi tak mi zložil ruku z ust a videla som na jeho očiach že sa modlí aby som nezačala jačať.

"Zo pakuje to!"

"Ne verím ti!"

"To som si myslel ale polož si sama sebe otázku ak ne veríš mne ale plne dôveruješ jemu tak prečo si mu nepovedala o tích fotkách na povale alebo na USB? Hm? Ano viem o tom a vieš prečo?"

"Nie neviem." Povedala som a z hlboká som vydichla

"Pretože sme to na tu povelu dávali spolu a spolu aj s Kejrou sme to natočili." Počkať on pozná Kejru tú Kejru ktorá bola na tom videu?

"Ale aj tak ako vieš že som to Alexovi ne ukazovala?" Táto otázka ma fakt zaujímala. Čo mu dávalo istotu že o tom Alex a ani nikto iný nevie?

"Preto že ta poznám a viem že hlboko v sebe vieš a cítiš že mu nemôžeš veriť ale naopak môžeš veriť mne!"

Toto ma donútilo sa zamyslieť naozaj to niekde v nutri mne takto cítim a ak ano tak prečo radšej verím jemu ako Alexovi? A prečo mám teraz silné nutkanie ho pobozkať? Aaaaaa musím preč musím vypadnúť z tohto začarovaného kruhu a to hneď.
Z ničoho nič zazvonilo a ja som sa zadívala hore. Ale to som robiť nemala lebo moje oči zastali na tích jeho a ani neviem čo ale niečo mi vravelo že ho musím pobozkať že musím je to moja povinnosť a že jeho peri chutia po vanilke ktorú mám nadovšetko rada tak ako aj jahody alebo maliny. Aby som zabránila našej puse mierne som ho odstrčila a vybehla z veciek na chodbe už nebolo nik lebo všetci boli na hodine a tak som to plánovala spraviť aj ja. Odišla som na hodinu.

"Dobrí deň slečna zablúdili ste?" Opýtala sa ma učiteľka ja som sa na ňu len pozrela a povedala

"Nie ja tu mám teraz hodinu ale mešká lebo sa mi nedala zatvoriť skrinka prepáčte." Ach jaj je krava prečo som len toto povedala? Prečo?

"Aha tak v tom prípade sa posaďte. Aj cez to že som len suplovania učiteľka očakávam že sa to nezačne stávať častejšie." Povedala prísnejšie a potom pokračovala vo vysvetľovaní latky

Alex z poslednej levice ma doslova prepaľoval pohľadom keď som si sadla hneď ku mne prišiel papieri s jeho rukopisom.

Kde si bola celú prestávku?

Len som si povzdychla a od písala.

Nerieš. Už som tu.

A posla so som mu to späť. Potom mi ešte niečo posielal ale ja som mu to ignorovala. Dokonca mi poslal aj spravu na mobil.

Kde si bola?

Ale nedočkal sa odpovedi. Nakoniec sme dostali robiť prácu vo dvojiciach a ako inak Alex si vybral mňa.

***

Na obed som nešla vedela som že tam budú všetci Alex,Tom,Ria a aj ti neznámi a všetci ma budu upaľovať pohľadmi a čakať na každý môj krok či je správny alebo nesprávny.

Keď som prišla domov rozhodla som sa isť hore do izby ale mamin hlas ma zatavil.

"Aaa ty si už doma?"

"Ano som prečo?"

"Lebo som ťa už dlho doma nevidela tak som myslela že si sa odsťahovala ku svojmu prijatelovi teda ak nijakého máš." Založila si ruky na prsiach a pozerala sa na mňa stým výrazom: 'Ak teda niekoho máš lebo si štetka a nie tá štetka na WC lebo tá je aj pekná ale ty. Ty si len škaredá .' ano viem čo si hovoríte mamka má dosť vištežné vyrazi.

"Nie bola som v nemocnici ak by ta to zaujímalo." A vykročila som na schodí ale jej hlas ma zastavil

"A čo si tam robila?"
Nechcelo sa mi snov moc baviť tak som jej to ukázala a zhrozila sa.

"Pre boha čo sa stalo?"

"Ale nič do našej školy vtrhli ozbrojení muži a začali strieľať ale potom ich policajti chytili a všetko malo dobrý a pekný koniec." Povedala som a čo najrýchlejšie som išla do mojej izby zapla som si hudbu na plno a skočila na posteľ.
A nechala sa unášať v melódia  hudby. Do mojej ríše snov.

Moonlight 🔥🖤

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now