42. Ďalší závod

104 6 0
                                    

Určite si každí z vás spomína ako som si sama sebe povedala:

Ja preňho špinu robiť nebudem? 

No tak vás asi sklamem pretože ma donútil preňho závodiť ale nespravila som to kvôli nemu ale kvôli Alexovi. On ma o to poprosil a naviše mi pošepol do uchu: Urob to prosím pre mňa. Ak si spomínate tak viete že k Alexovi niečo cítim ale ja sama neviem čo ale jedno je isté moje cíti k Alexovi mi znemožňujú odporovať tomu hajzlovi. Musím niečo vy myslieť a to hneď. Skôr ako bude neskoro.  Práve sa blížil ku cieľovej rovinke a vyzerá to tak že znova vyhrám už 7 závod po sebe ju pí teším sa. Verte mi keď vyhráte 1krát alebo 2krát je to sranda ale keď už po 7 krát si idete pre víťazstvo je to otrava a hlavne keď všetky prachy idú tomu hajzlovi!!No čo robím to kvôli Alexovi čo ja sama to mu celkom nerozumiem ale tak nevadí no.....

Som v cieli ju pí môj protivník je niekde 4km za mnou a vôbec ma to ne trápi. Vystúpila som z auta a celá nasratá som si to namierila do spredu. Tam som si vy pýtala whisky a dúfala že mi to tentokrát môj "otec" nezadrží s tím že ešte pôjdem závod. No pre moje nešťastie to nebol "otec" ale Alex ktorý mi tesne pred tím ako som sa stihla napiť. Prišiel ku mne a vzal mi pohár.

"Si normálna len na to čakajú kým sa pôjdeš opiť aby potom mohli stebov robiť čo chcú."

"A čo chcú odo mňa? Však už pre nich závodím a vy naše vynášam im celkom fajn to im nestačí?"

"Uhádla si nestačí im to a nikdy ani nebude stále budú chcieť viac a viac to si zapamätaj!"

"A čo ako mám teraz robiť ?" opýtala som sa ho zúfalo. Než mi stihol odpovedať už prí nás stál "otec" a zdrapil ma za ruku. Viedol ma mne známou uličkou presne som vedela čo odo mňa zase chce ďalší závod ale ja som už nemala záujem. Snažila som sa mu vytrhnúť ale nešlo  mi to bola som až píliš unavená na to aby som dokázala vyvinúť až taký silní odporu proti nemu. Vliekol ma ako handu za sebou už som si myslela že ma pohodí pred seba a ja neudržím rovnováhu a zosypem sa na zem ale našťastie sa to nestalo. Eragon už viezol moje auto a s plnou nádržou pri poslednom preteku mi totiž došla.

"Nasadaj !! A neskús prehrať sú v tom veľké prachy a ak teda čo ak ti vy hráš budeš mať odmenu ale naopak ak prehráš čaká ťa trest! " povedal zo svojím slizkým hlasom a už ma vtláčal do auta na sedadlo vodiča. Ja som musela spolupracovať sak som to aj sľúbila Alexovi nesmiem to teraz poručiť.

****

Z každého víťazstva som čoraz viac a viac sklamanejšia. Už mi to nepríde ako výhra ale skôr ako rutina ktorá sa nezmení.  Ako furt som vybehla z auta a hodila kluče  Eragonovi aby mi znova natankoval pre istotu. Keby mi chcel ešte môj "ocinko" po mne aby som preňho závodila. Vybrala som sa na dámske toalety aby som si opláchla tvár a upravila sa trochu a inak povedané trochu vypadla ale ešte predtým som si vzala z baru whisky a potom som šla na dámsku toaletu. Opláchla som si tvár. Pozrela som do zrkadla a jediné čo som tam videla bola len dievča ktoré sama seba nepozná. Nepozná svoju minulosť ani nevie aká bude budúcnosť skratka nepozná osobu na ktorú sa práve teraz pozerá príde mi ako by to bol len odraz niekoho koho som poznala ale už o nom neviem nič.  Po pohľade do zrkadla som sa napila whisky zhltla som ju celú na prví šup a keď v pohári už nebola ani kvapka pohár som zahodila a ten sa o stenu roztrieskal na malé kúsky nikto to nepočul pretože hudba v klube bola tak hlasná že to nemali šancu počuť. Nakoniec som sa rozhodla výsť von a čeliť tomu čo ma čaká o prekvapilo ma keď ma niekto vtiahol spať do dverí cez ktoré som práve vchádzala. Keď sme boli už v nutrí tak som si toho dotyčného prehliadla bol to Deni ale čo tu chcel? Sak on tu do teraz nebol alebo som si ho za tie 4 hodiny čo som tu nevšila ale to ne ni môj štýl nevšímať si ludi okolo seba ale ani by ma to neprekvapilo no ale už som to nemohla vydržať a popýtala som sa ho tu vytúženú otázku.

"Čo tu chceš ? A hlavne prečo si ma zatiahol späť do dverí?"

"Alex ma poslal aby som ťa ochránil a odviedol odtiaľ to !"

"Ale prečo....prečo ma máš ochrániť a prečo poslal teba?"

"A ne ni to zjavne?"

"Sory ale  vypila som whisky takže mi to už nemyslí."

"Bojí sa o teba. A nie len o to že ti niekto ublíži fyzicky ale inak veď vieš."

Tedy mi to došlo asi ten jeden pohár whisky spravil viac ako som čakala. Schmatol ma za ruku a už ma viedol von z dámskych toaliet. 

Moonlight ☪🖤

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now